1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Сделката ни в 7777.bg през този месец е с главозамайващо value и е най-доброто ни предложение от последните няколко години! В комбинация с двата варианта за софтуер и VIP съпорт горещо препоръчваме на всички наши играчи да се преориентират към игра в тази зала. За повече информация ни пишете по имейл на grindsupp@gmail.com или по скайп на grinderssupport.
  Dismiss Notice

Пътят към Успеха

Published by TuttoLotta in the blog TuttoLotta's blog. Views: 4003

Здравейте всички пораснали и нетолкова пораснали деца,
Честит Празник!
Радвам се да ви представя новия ми блог „Пътят към Успеха“.В него можете да станете свидетели на вълнуващия преход към върха, на един обикновен човек, вярващ в силата на мечтите.
Преди да стигнем до там, тъй като практиката в хубавите сериали е да се прави кратка ретроспекция, мисля че и хубавите блогове не трябва да правят изключение.
Завърших университета и се завърнах в родния си Пловдив.Като студент в даден момент се отдадох на живота, така желанието и времето, което отделях за покер постепенно намаляваха.Имах нужда известно време да се занимавам с нещо различно , за да преосмисля нещата.И тъй като онлайн покерът изисква да прекарваме голяма част от времето си вкъщи, естествено дойде идеята да направя ремонт на апартамента.Това което планирах оптимистично като кратко освежаване, с едно бързо боядисване навсякъде се превърна в основен ремонт, почти на всички помещения.Всъщност това се превърна в едно мое хоби, като винаги съм бил фен на нещата тип „Направи си сам„ но ми е било трудно да ги правя, като член на клуб „Ръцете ми пречат“ ! :D
Истината е че с много желание и старание, човек може да се научи да прави всичко, стига да има необходимото време затова.
И както в природата, след като птиците свият своето гнездо, се появява тяхната половинка.Ето че за първи път в живота си се чувствам истински влюбен (към всички бивши,не губете кураж, има нов тираж! :D)! Чувството е прекрасно и го пожелавам на всички, може би е клиширано, но наистина вярвам,че „Любовта ще спаси света“.
Времето без покер ми помогна да постигна успехи и да наредя останалите области в живота си, както и да възвърна своята страст към тази велика игра, която ми даде толкова много през годините.Благодарен съм за всички приятелства, средствата и личностните качества, които развива в нас играта.Ако зависеше от мен бих въвел покерът като задължителен предмет, ако не в началното, то поне в средното образование :D
Също така осъзнах, че обичам да пиша (дано ви харесва, защото тепърва започвам)!
Днес стават точно пет години и половина от „Блог първи“, началото на покер блогът който започнах.Пет години по-късно се чувствам помъдрял и научил уроците на съдбата.Именно затова реших да приема продължението, което получих за мтт стейк и от май месец съм обратно по масите!Успях да запиша към 100 часа игра, прочетох една интересна покер книга и съм готов и гладен за нови успехи!100к предизвикателството е временно прекратено и ще бъде рестартирано под нов по-интересен формат за в бъдеще.
И тъй като преди 5 години блогът започна в българските покер сайтове, основната тема винаги е била покерът.Сега обаче си давам сметка, че има много неща в живота ни, които пряко влиаят както на играта така и на щастието, и благосъстоянието ни.Популярните теми днес като себеусъвършенстване, управление на лични финанси, взаимоотношения, спорт и здравословно хранене, всичко това пряко се отразява на успеха ни като хора и покер играчи в частност.Тъй като планирам да пиша често, а не всички теми, които ще засягам са пряко свързани с играта не искам да бъда новия спамер на форума :D
Затова създадох фейсбук страницата „TuttoLotta – Пътят към Успеха“ , в нея ще качвам новите блогове, статии, видеа и вдъхновяващи картинки.Очаквайте нови и интересни предизвикателства там.
Ще се радвам на вашата подкрепа, вие сте моето вдъхновение и хората, заради които го правя!
reinbow, koceboce, Peio and 4 others like this.
 • konselieri
 • Pro2type
 • TuttoLotta
 • konselieri
 • spirtaa
 • TuttoLotta
 • koceboce
 • RealSot
 • TuttoLotta
 • konselieri
 • Pro2type
 • spirtaa
 • TuttoLotta
 • RealSot
You need to be logged in to comment