1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Просто било Тилт :D

Published by Russev in the blog Russev's blog. Views: 197

Реших да бодна 2-3 реда,а какво стана - ужас ! епик !


Смятах един път, втори път и продължавах да онемявам от сумата, която съм изгубил през феруари, оказа се че това са към 4 000лв и все пак ми останаха още доооста пари.

Имам проблем с главния хард, който се развали още на 1вия ден от моя старт за гриндене и от тогава карам с един стар, за сега се оказва бая жилав от напрежението което му правя!!!

Няма да споменавам отколко време играя покер, но сериозно съм си поставил за цел да оправдая изгубеното време. По едно време това доста здраво ме смаза психически, просто осъзнах колосалната сума, която съм изгубил, а също и това как се изкарват толкова много пари. Приех го малко прекалено лично, имайки предвид че скоро не бях правил подобен даунсуинг. Сега когато вече мозъка ми е напълно трезвен от тилта и мега многото игра на 10 турбо маси, виждам че всъщност съм се превърнал в тежка машина, която има много да работи над себе си, за да по-прави резултатите и ми предстой много сериозно шлайфане като цяло. Трябва да преразгледам и преработя цялата си игра (по възможност и възгледа,че изглежда не е това начина по който трябва да мисля!!! ). Играта ми в дългосрочен план очевидно се оказа пълна мътеница, абсолютни чушки и твърде кекава, за да издържи на напрежението и натиска, който правят играчите. Наясно съм и с това ,че аз си прекалявам с филмите и заигравките, от който изгубих тонове пари :D и те са дали основи за много по-лоша игра. Това също предстои да го оправям. В момента тези загуби много повече ме мотивират да си преразглеждам по-детайлно действията и че трваба да гледам още по-сериозно над тази работа, въпреки че това много хора го отричат като работа! (не липсват такива говеда който да демотивират ситуациите :D).

Съвсем случайно докато си играех една игрица, попаднах на един човек, който се оказа покер играч. Станахме приятели и сериозно говорим за покера и ми променя възгледите, не се спира да ми говори, постоянно ме надъхва, водим доста спорове, обсъзждаме ситуации и излизаме на глава,
което е по-важно. Казва ми че съм на крачка от това да стана тежка машина за отрицателно време. Трябвало да преразгледам много ръце и да направя много сметки.

Също разбрах и къде са се кореняли съвсем по-страри проблеми, а именно в това че са били свързани с твърде дълбокия тилт, в който съм бил влезнал. Изцяло променен от тилта моите действия са били доста лошички. Човека ми обясни че съм прекалено голям късметлия, за да се отказвам от Покер-а и аз естествено му повярвах, понеже това наистина е така :D ( явно имам благи слова, с който си отварям железни врати).

Малко се по-отплеснах в обяснения, сигурно вече ви е писнало да четете поредния блог с обяснения за ала-баланиците на някой си, но и аз имам душа и исках да бодна едно блогче изневиделица. ( тцтц доста ги разтягам :D:D:D)

Престанах да приемам тилта присърце или прекалено лично. Виждам че това ми помага да възпремам по реалистично Покера ! Тилта вече е минало свършено, продължавам напред и те първа ще има сериозно учене, анализи и още повече игра и естествено катерене по лимитите !
С къртовски труд всичко ще си постигна!!!

Желая ви успех по масите и работете повече над себе си и всичко ще е ОК. Нещатата могат да бъдат много прости, проблема е че ги усложняваме заради незнанията и тилта си, действаме прекалено импулсивно и агресивно спрямо ситуациите, и от там разбира се грешките, пораженията и последствията винаги са много тежки :) .

Е прекалих с подробностите, мога още доста работи да по-напиша! Толкова за сега, до следващия път и се надявам да постна блог със сериозна графика само нагоре! Още веднъж успех по масите и си пийваите редовно, помага! :D ( за тилта )

Ей го на, взе че стана повечко ! :D
  • paev10
  • Pro2type
  • beanit
  • spworks
  • jully
  • Russev
You need to be logged in to comment