1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

PPT action

Published by GambitTakesDis in the blog GambitTakesDis's blog. Views: 225

Здравейте, грайндъри :)!
Да се представя накратко - казвам се Кристиян Иванов и съм на 19 години. Някои от вас ме знаят като Erebgil, Vincent_bg и т.н. Играя покер в интернет от около 3 години и нещо като през цялото време съм се местил нагоре и надолу по нивата :D. В момента рибилдвам банкрола си в Ентракшън и не мога да си позволя целия вход за събитието, затова се надявам да продам около 50%. На живо нямам кой знае колко голям опит. В България имам изиграни 3 турнира, в два от тях кешнах (на големия след сделка на bubble, на малкия пак имаше сделка, но вече бяхме 5 човека итм мисля):
http://www.pokerineurope.com/playerprofiles/detail.php?playerid=16006
Третият е 500€ фрийзаута в Кулата, където отпаднах 3 места преди ФТ.
Имам и участия на UO Budapest и EMOP Lisbon, където единствено кешнах на сайд ивента: http://pokerdb.thehendonmob.com/player.php?a=r&n=157302

Относно РРТ, мисля да играя мейн ивента (€500+50) и първия сайд ивент (€100+10). Общо €660 и слагам някакъв малък марк-ъп до 700€. Има малка вероятност да пропусна малкия турнир, понеже имам изпит на 15ти, но засега изглежда, че ще мога да ги съчетая и двете. Ако има промяна, ще пиша.

1%=7€
5%=35€
10%=70€

Ако имате интерес, пишете ЛС =).

запазени:
5% ElkYGrinder
15% beanit
10% rEADy
5% Thuglifeee
10% st1n
5% marinoff
10% caiko
-----
общо: 60%

Благодаря ви за подкрепата, не очаквах толкова голям интерес. Повече % няма да продавам, ако някой се откаже ще ъпдейтна :).
  • ElkYGrinder
  • William
  • GambitTakesDis
  • st1n
  • marinoff13
  • GambitTakesDis
You need to be logged in to comment