1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. We ask every single player in the Vbet to write us at grinderssupport
    Dismiss Notice

Покер къща Част 2

Published by TheSpirit in the blog TheSpirit's blog. Views: 63

Вечерта отново поцъках малко хедс-ъп, този път без успех.
Изпълних мое обещание към Джеки и направихме 2 партии шах, като той ме изненада с добра игра, въпреки че не беше играл шах доста време а и никога не е тренирал. В това време скарата вече се беше загряла и на покер терасата се носеше приятен аромат. Вечерта мина в много ядене, пиене и приказки. Доста от грайндърите вече се бяха нахранили и напили когато с Зографа започнахме да обсъждаме правилата за нашия многобой. Опитвах се да вметна шаха, но някой го подсети, че там е дроуинг дед и номера не мина. Накрая включихме само сантасе, табла и покер. Решихме веднага да минем на сантасето, което тръгна 6:0 в моя полза. За съжаление не можах да удържа преднината си и загубих с 11:9. Край и на най-късметлийската от трите дисциплини. Оставихме таблата за друг път и преминахме към кеш игра. Беше си доста забавно, всеки пробваше някакви неща, повечето си мислеха, че играят хедс-ъп, а не фул ринг, хах. Аз си играх добре и излязох напред този ден. А играта продължи до сутринта. След още 2 бири и приказки отидох да си легна. На другият ден Борн ме посрещна с предложение за хедс-ъп игра на живо. Естествено веднага се съгласих. Поиграхме 25/50ст, като се получиха интересни ръце, никоя от които обаче не помня. Резултата беше -1би за мен, 1:0 за Борна ☺. Поиграх малко хедс-ъп в Парадайс и спечелих едни 50 евра. След което обикалях и гледах как играят останалите, най-вече Буда, който ги мачкаше на Омаха в Старс. Вечерта дойде и с Зографа решихме да си изиграем таблата, където имаше доста емоции(предимно от моя страна). Не бях играл табла от доста време, но си личеше, че Зографа не е играл от повече ☺ и взех убедителна победа от 7-1.
На другият ден отново ме посрещнаха с предизвикателство за хедс-ъп на живо, този път Протектора. И двамата играхме добре, но в крайна сметка излязох с 1би плюс от мача, който беше и сравнително кратък. През това време доктора правеше една от епичните си сесии, като този ден не му искаше много картата. Деско стоеше отстрани и от време на време даваше отговор на въпроса: “Ще го въртиме ли, Деско?”, обикновено с положителен отговор ☺.
Вечерта си довършихме трибоя с Зографа, като взех победа в покера(СНГ хедс-ъп двубой) и 50 български пари. После отново се игра кеш, като станаха интересни ръце както винаги, имаше много 3,4,5 бетване, имаше тъпи отигравания, както и много добри, абе беше шоу с две думи.

Уейт фор парт 3 !
  • DRILLER777
  • konselieri
  • TheSpirit
  • Pro2type
  • Breeze
You need to be logged in to comment