1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Покер къща Част 2

Published by TheSpirit in the blog TheSpirit's blog. Views: 202

Вечерта отново поцъках малко хедс-ъп, този път без успех.
Изпълних мое обещание към Джеки и направихме 2 партии шах, като той ме изненада с добра игра, въпреки че не беше играл шах доста време а и никога не е тренирал. В това време скарата вече се беше загряла и на покер терасата се носеше приятен аромат. Вечерта мина в много ядене, пиене и приказки. Доста от грайндърите вече се бяха нахранили и напили когато с Зографа започнахме да обсъждаме правилата за нашия многобой. Опитвах се да вметна шаха, но някой го подсети, че там е дроуинг дед и номера не мина. Накрая включихме само сантасе, табла и покер. Решихме веднага да минем на сантасето, което тръгна 6:0 в моя полза. За съжаление не можах да удържа преднината си и загубих с 11:9. Край и на най-късметлийската от трите дисциплини. Оставихме таблата за друг път и преминахме към кеш игра. Беше си доста забавно, всеки пробваше някакви неща, повечето си мислеха, че играят хедс-ъп, а не фул ринг, хах. Аз си играх добре и излязох напред този ден. А играта продължи до сутринта. След още 2 бири и приказки отидох да си легна. На другият ден Борн ме посрещна с предложение за хедс-ъп игра на живо. Естествено веднага се съгласих. Поиграхме 25/50ст, като се получиха интересни ръце, никоя от които обаче не помня. Резултата беше -1би за мен, 1:0 за Борна ☺. Поиграх малко хедс-ъп в Парадайс и спечелих едни 50 евра. След което обикалях и гледах как играят останалите, най-вече Буда, който ги мачкаше на Омаха в Старс. Вечерта дойде и с Зографа решихме да си изиграем таблата, където имаше доста емоции(предимно от моя страна). Не бях играл табла от доста време, но си личеше, че Зографа не е играл от повече ☺ и взех убедителна победа от 7-1.
На другият ден отново ме посрещнаха с предизвикателство за хедс-ъп на живо, този път Протектора. И двамата играхме добре, но в крайна сметка излязох с 1би плюс от мача, който беше и сравнително кратък. През това време доктора правеше една от епичните си сесии, като този ден не му искаше много картата. Деско стоеше отстрани и от време на време даваше отговор на въпроса: “Ще го въртиме ли, Деско?”, обикновено с положителен отговор ☺.
Вечерта си довършихме трибоя с Зографа, като взех победа в покера(СНГ хедс-ъп двубой) и 50 български пари. После отново се игра кеш, като станаха интересни ръце както винаги, имаше много 3,4,5 бетване, имаше тъпи отигравания, както и много добри, абе беше шоу с две думи.

Уейт фор парт 3 !
  • DRILLER777
  • konselieri
  • TheSpirit
  • Pro2type
  • Breeze
You need to be logged in to comment