1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

PLO at Microgaming

Published by DorianGray in the blog DorianGray's blog. Views: 181

Здравейте,

Това е първият ми блог, така че не бъдете много критични.

Много се чудех дали да пиша следващите редове, но реших че някой друг може да е минал през същия ад като мен и да даде някой съвет. Не става въпрос за обикновен тилт. Като цяло не съм от тилтващият се тип хора, просто изпладнах в убийствена ситуация и почнах да се съмнявам в покер уменията си. Това може би е и основната причина да пиша сега. Както вече сте разбрали имам проблем с ПЛО в микрогейминг. Като цяло съм печеливш играч на ПЛО на живо, но в нета ми се случват някакви нечовешки неща. В продължение на 3-4 месеца загубих 2 банкрола на 20ПЛО и 50ПЛО. Сумата не е болка за умиране, а и бонусите върнаха голяма част от загубеното. Проблема е друг. Играя изцяло спрямо банкрола. Мега дисциплинирано и всичко по начина по който трябва да бъде, обаче сесиите ми винаги тръгват надолу и след 1-2 4аса когато успея да избия загубеното и излезна малко напред се случва едно и също заставам на флопа с 16+ аута и гризвам дървото или по-лошия вариант с готов нътс на флопа и ме бият рънър рънър.

Преди няколко дни ми се случи на играя на .25/.50 с Наско Георгиев на една маса. На третата ръка станах от масата. В първата аз бях със 9TJQ дабъл суитед от бутона. Наско от УТГ бие пота кът-офа бие новия. Решавам да изолирам Наско и аз на свой ред давам новия пот, обаче той решава да флипира алл ин кът офа и той и аз съм инста кол. Флоп - търн - ривър. Кът офа ме би рънър рънър. Релоуд до фул стак и получавам АА910 пак дабъл суитед. Играта се развива като предната и резултата е същия. След като подарих 100 Евро реших да си стана.

Днес след 3 часа игра за 10 минути ми показаха 4 пъти рънър рънър сет оувър сет и когато вече си мислех, че няма какво да ме очуди и флопнах топ 2 със ботъм сет. Без флъш и стрейт дроуве. Блайнда бие пота, утг кол аз новия пот байнда кол. Търн някъв х аз пота (ал ин) - кол и ми показаха мидъл сет. (пуснете си калколаторите и вижте какъв е оддса) Това тотално ми съсипа психиката и реших че имам нужда от помощ.

Това ми го прави за пореден път супер стегната игра пазя си стака и ме нашиват в ръце в които доминирам. Същото се случва и с един приятел който също като мен е печеливш лайв ПЛО играч. Кажете къде бъркаме или поне ви моля пуснете един клип в микрогейминг на 20ПЛО или 50ПЛО в който показвате профит 2+ БИ.

Благодаря ви, че ми изтърпяхте глупостите и дано някой даде някой добър съвет, че сериозно се замислям да спра с онлайн покера, а не ми се иска.
П.П. Извинявам се за печатните грешки, но е 3 30 и леко ми се спи. Утре като стана ще го прочета отново и ще ги оправя
  • Zografa
  • Silver
You need to be logged in to comment