1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Пампорово - част 2

Published by shoma in the blog shoma's blog. Views: 148

Ден 3
Този ден бях решил да закуся и тогава да реша дали ще се качвам по пистите. Естествено след обилна, повтарям обилна закуска човек го домързява и някакси логично беше да се прибера в стаята, за да си доспя.
А и така или иначе трябваше да поснимам и да ви напиша блог :)
Към 12 звъннах на Зографа, който също си беше останал в хотела, поради причини, които ще спомена по-нататък в разказа си. Та изтормозих Зографа да ме закара до пистите, за да мога да направя главозамайващи кадри на скиори, бели писти, и въргалящ се по земята Диди8 :D Още щом стъпихме на пистата под "Стената" веднага забелязахме Юли, Веско /Дагго/ и Съртони до лифта. Народа чакаше мастера /за който не му е станало ясно- това е Юли/ да се натъпче с кроасанчета. Ениуей, те ни опътиха къде се учат да карат бордове Диди и Бладето. Разбира се, веднага скалъпихме пъклен план как скиорите ще се спуснат и аз ще снимам как зариват със сняг начинаещите сноубордисти:).
Последните пък се упражняваха в свличане и завиване по пистата с бордовете. Стана ясно, че един приятел на Джорди се е пребил и са го закарали в медицинския център. Слява богу, после се разбра, че нищо му няма.
Освен него имаше и друг контузен от предишния ден - един приятел на Зографа, който се подхлъзнал и осукал крак докато се опитвал да зарие със сняг един приятел на Диди.
На пистата освен всичката тая приятелска обстановка, която описах, имаше и шейна с кучешки впряг. Зографа каза, че хъскитата били туристическа атракция и возели хората срещу заплащане. С толкува малко сняг и двамата се запитахме сега къде ли ги возят. Абе нейсе.
Та след като се наснимах се прибрахме и аз седнах да сътворявам блога.
Вечерта имахме резервация в "Чановете 2" , ресторант втори от извесната верига. Като изключим Юли, Диди, приятелките им и приятеля на Джорди, който се преби на пистата, целия отбор пак беше на линия. Този път заведението беше по-широко от 1вата версия и поради тази причина ни посрещна една огромна и много дълга, тип "сватбарска" маса :) Оказа се, че освен ресторант тази вечер ще ни забавлява "дъ бест караоке ин таун", разбирайте един чичка с уинамп и подобие на китара. Компанията ни не прояви голям интерес към караокето, за разлика от англичаните на съседните маси. Ей голямо викане падна. Най много ни стъписа един "со фъкин гей" тип, който се съдра да пее песни на Шакира?!?!?!?! ВТФ дет' има една дума...
Слава богу купона на вечерта беше спасен от един смел Грайндър, дръзнал да се опречи на английската тирания. Владимиров, ако четеш това, моля те разреши ми да покажа видеото на хората.
Говори се, че сред англичаните имало шеф на Virgin records, който след изпълнението на "Червило" на Дони и Момчил от страна на Владимиров се доближил до него и му предложил звукозаписен договор. За отговора на това примамливо предложение историята мълчи. Само ще кажа, че новината за Миро от Каризма, който си прерязал вените след като чул за офертата към Владимиров все още не е 100% потвърдена. Определено ни оправи вечерта това момче. Даже всички се опитахме да го викнем на бис няколко пъти, но човека беше неприклонен.
Към 11 и нещо със Зографа, Бладето и Sickela вече бяхме окапали и напуснахме въпросното заведение. Останалите имаха намерение отново да щурмуват клуба от първата вечер. Пожелахме им успех и се оттеглихме.
Толкова за ден 3, очаквайте ден 4 съвсем скоро :)

http://www.vbox7.com/play:0ded8209

http://www.youtube.com/watch?v=yUChCDO3jNQ
 • st1n
 • TheRocket
 • bladeto
 • kaweeo
 • Spitfire
 • ceno83
 • beanit
 • ahtung
 • gavrosh
 • Jorga
 • shoma
 • EasyGame
 • Deizoo
 • shoma
You need to be logged in to comment