1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

От freeroll до 30k+

Published by h0rNe7 in the blog h0rNe7's blog. Views: 255

Здравейте , аз съм бла бла на еди си колко от еди си къде - да пропуснем asl pls момента,че не сме в едни други интересни сайтове за запознанства . Тъй сега реших да напиша тука няколко реда с информациика за моята така ънбилииииииивъбъл покер кариера рииш ли,че голямо мъртвило се е заформило тука да раздвижим малко обстановката .
Започваме историята от далечния февруари месец и точната дата 14ти много хубава дата нали ? хахахах сериозно обвързан обаче , решавам вместо да си давам парите по ресторанти и излишни глезотиики , да си житнем едно фрииролче с надеждата да почнем с грайда ,защото се бяхме занулили месец преди това.Стартира happy valentine's day freeroll хаахахха в не си спомням вече кой сайт и за колко пари , но важното е ,че помним първото място - крупната сума от 100$ . Без напрежение си ставаме 1ви прибираме си един СТОТАК в бързината и вече се мисли как да ги развъртим , да си ги изтеглим и да избутаме една седмица като баровец или да ги разиграем хмммм , и си казвам "Или ги правя хиляди или ги губя" - МНОГО ВАЖНО ИЗРЕЧЕНИЕ от към мотивация да знаете хахахахах.
Вече уверен в решението си сядам и преглеждам офертички и се спирам на Poker Host , предполагам всички знаете защо , почваме си стандартно от минималния лимит , циклене циклене и за 1 месец вече съм на 25нл именно с чудните промоциики които се предлагат.Играем си кешец ,паралелно се пускаме по някви сателитчета ,защото така от 25нл не се забогатява хахахах и идва момента в сме се класирали за неделния 50к гарантирани . Както е ясно ние сме със супер самочувствие защото печелим HAPPY VALENTINE`S DAY FREEROLL ,че пък това ли няма да спечелим хахахаххаха циклим си като мажете 6 часа и стигаме до ХУ този път с малко напрежение хахахх не беше като на фриирола хахаха и още на 2рата ръка валета на QK и ми ги навря префлоп като на фрииролчи - флоп Q и за мое голямо разочарование 2ри :((( за 6к$ ,е че пак не е кофти ама що да не си лапнем 10к , се тая приехме факта ,че не може всеки път да сме първи хахах.Естествено веднагически withdraw и си оставаме там 1,5к колкото си имахме преди това да си циклим на 25нл.Няколко месеца си житкахме 25нл и накрая си теглихме рейкбека колкото да преживеем месеца да не умрем от глад знаете как е ,всеки е минал през студентските години хахахха и идва някакъв брутален месец , месец и половин в който резултата е ШОК И УЖАС

[​IMG]

НЕ МОЖЕМ ДА ВЗЕМЕМ РЪКА БАТЕНЦЕ !!!!! и те тва на 25нл хахахахха КО ПРАИМ ? Естествено cry-ваме си във форума как си му е реда и в следствие на което преместване в друга зала ,депозираме си някви 300евра ,защото вече сме супер насрани и тилтнати ,обаче сме с много опит на 25нл и направо сядаме там хахахаххаха - старитаме много добре вдигаме се на 700-800 еврака и вече можем да си позволим сателити ,изчакахме удобния момент и оп пак без напрежение сме се класирали за 30к гарантирани в неделя.
Най-голямото турнирче което бях посещавал на живо беше на Златните - Мисловните спортове 770buy-in ,аз тарикат с 10евра от нета се класирам и в крайна сметка 11ти - балончи , явно няма да стане от 1вия път !:))
През това време обаче ходим и да играем лайв за разнообразие в МОЛА хахахах където на 0.50/1 за месец съм 4к+ което си е ЛОЛ и с 20 левчета се класираме за Пловдив , сателит за ВЕГАС - е те тва е момента да станем милионери - да ама не БАЛОНЕЦ 6то място честито печелите НИЩО / първите 5ма вземат пакети по 12к$ / явно не е честно с 20 лева да се вземе 12к$ хахахах . Съвсем ЛЕКО тилтнат паля колата за Варна ,датата е без значение обаче деня е Неделя хахахах и ние сме се класирали за 30к турнир а сме на магистралата и имаме 5 часа път , що пък да не звъннем на едно аверче да почне турнира пък аз като се прибера ще го доиграя , звъним и с обещанието ,че ще го почерпя 1к евра ако станем 1ви естествено нямаше проблем с преговорите хахаха . Прибирам се прибизително в 1:30 вечерта пускам покера - още сме в турнира ,ех че хубаво ! с 20к чипа влизам да ги бутам ,защото сме леко тилтнати от Пловдив, след още 5 часа игра сме 1ви ,за 6,5к този път ЕВРА хахахах по се усеща! Обаче уговорката си е уговорка и заделихме 1к за аверчето / МЕРСИ и на аверчето/ 5,5к евра не са кофти сума !:)) След това лапнахме още 2к от друг турнир , гриндихме си омаха 50пл , защото с 4 карти било по лесно да уцеля флоп отколкото с 2 хахаххаха и така с една прилична сума, вече се спускаме към сателити за живи турнира ,тея онлайн вече не са ни интересни хахаххаа .
С късмет или не , с 5$ и 2 сателита успяваме да вземем пакет 3700$ за прага - GSOP live . ИУУУУУУУУУХУ очертаваше се най-големия турнир от поредицата , супер надъхан отидох , старирахме с 20к чипа още на първите блайндове ми биха асата , сета десятки при 4bet-натата ръка префлоп s Q3пики и седим с 6к чипа и се чудим кво правим , ама кво да правим били сме толкова път от България да си тръгнем още първия ден ли ай сиктир , понадъхахме се малко , че все пак не сме случайни от freeroll тръгнахме сега сме в прага и играем турнир за 750к$ хахаха , за моя радост всичките ми ръце издържаха и завърших ден 1 с 60к чипа - вери гууд ! Почваме ден две - пък то ко аз още по-надъхан 60к чипа сме много добре в турнира , отваряме утг +1 с QJ на 200/400 до 1200 хахаххах - СТАНДАРТНО имаме си заигравка с почти всички на масата от предния ден - бутона кол и ББ кол и диларчето отваря 89T ХАХАХАХ и ББ ми донк бетва 3к в пот 4к ние ги правих 9к той ги бута 50к - НЕ СВАРВАМ да бутам чиповете хахахах и ми показва доволен 67 - сори приятел ама НЕДЕЙ С ТЕЗ ЛА*НА хахахаха, дигаме се на 150к за минимално време без да разберем и без да сме рискували абсолютно нищо , вече масата е респектирана и си отваряме от където си пожелаем с каквото си пожелаем хахахха , аз съм чип лидер 150к на масата и местят някво типче с качулка явно много ги разбира ,защото и той имаше 150к пред себе си , блайндовете вече са 1/2к и съм на ББ вдигам и гледам АСА - ЛЮБИМОТО МИ ! Е те тва типче дето току що го преместиха е утг и ги прави стандартно до 4к всичко фолд , идва моя ред аз си ги правя 12к стандартно - той ми хитрей мини до 24к , мисля мисля мисля около 2 минути и реших тук да се правя на AK и да ги бутна всичките 150к , в стотната в която казах ALL-IN той някак си доволно съобщи CALL викам си - офффф сплитнахме и ми отваря QQ хахаха къде бе приятел ,свали качулката и потегли :)))) с 300к сме вече монстър така и завършихме деня . Убивахме си ги от бой 2 дена и на 3тия най-важния изгубихме 150к чипа , в 4 мой рейзнати ръце от които нито 1 не успяхме да вземем , все тая - тук идва момента които имам желания да обсъдим ,защото водя спорове с няколко човека , ситуацията е следната :

5/10к блайндове аз съм на бутона със 150к чипа , всички са фолд до мен , вдигам ATof какво правим ?
Аз им ги бутнах , SB ме мисли доста време имаше 150к чипа и в крайна сметка фолдна и след ръката каза ,че е имал AQ - малко вероятно ... BB ме снапна с 66 ,нямаше радост за мен , както в Пловдив с АТ срещу 99 отпаднах , така и тук с АТ срещу 66 - много важен извод!!!!!!! AT - МНОГО ГАДНА КАРТА !!!!! хахахаххаха
Единствения ми въпрос е , в тази ситуация имаме ли друг вариант ?
Финиширахме 32ри от 500 човека за 3,5к евра тука вече бях повече от разочарован защото през целия турнир бях в топ10 по чипове но , ШАНС - другия път .
И така като теглим чертата от 14ти февруари до сега 23ти декември от едно безобидно фрииролче ,сме успели да спечелим над 30к+ , при положение ,че 5 дена в седмицата бях ангажиран с университет с най-гнусната специалност в света и нямаше много време за да се отдам сериозно на покера - мисля ,че е доста добро постижение , сам си се надъхвам хахаххаа . След тези успехи събрах малко смелост и самочувствие и реших да прекъсна университета / за една година / и да си спестя всички мъки свързани с него и цялото това напрежение около него и да си направя експеримент ,дали ще успея да постигна това което съм си поставил за цел , и тук един съвет от личен опит - правете това което ви доставя удоволствие !!!!!!!!
Всичко това го написах с цел не да се хваля ,че съм спечелил някой друг турнир ,а евентуално да надъхам и мотивирам момчетата които сега започват да се занимават с покера и че няма невъзможни неща !!!!! всичко зависи само и единствено от вас , преследвайте мечтите си !!!!!
Нямам намерение да се извинявам на когото и да е било за правописни и всякакъв тип грешки , признавам си !! - просто момче съм си :)))
Освен да ви пожелая ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ и успех в покера и еврофутбола хаххаха - нищо друго не ми остана ;))))!!!!!!
 • theworldleader
 • yYy
 • Spendthrift
 • CobraStarr
 • TuttoLotta
 • 7Diagrams
 • h0rNe7
 • ilpm
 • ilpm
 • h0rNe7
 • ceno83
 • aitosa
 • Ion4ef
 • gulf
 • rEADy
 • marinoff13
 • DevilsTime
 • ElkYGrinder
 • Pro2type
 • TheRocket
 • Lakov
 • kyrbi
 • iMakeDonkCalls
 • h0rNe7
 • h0rNe7
 • beanit
 • jully
 • KaiZeN
 • ayhitu
 • hasu
 • readyyy656
 • krzzz
You need to be logged in to comment