1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Напред и нагоре

Published by ceno83 in the blog ceno83's blog. Views: 176

Първо няма как да не призная че развитието на този сайт много ми допада , особенно със страхотната новина за обучение от което непременно ще се възползвам за да достигна първата си цел 0$--> 1000$ , като започна от нулата. След страхотният старт първият ден и спечелването на 7БИ се чувствах много добре , всичко ми се струваше лесно , реших да се разнообраза и слезнах в кварталното кафе където играеме често покер и има много интересни играчи (комарджии) с повече възможности , и играта е приятно но и доста напрягаща защото те обичат да залагат 100 лева на нищо и важните решения са доста добри.

Седнахме да поиграеме и направихме един СНГ 6 човека с 1 рибай за 2000 чипа 10 минути нива 10лв+10 ребай. Накрая всички бяха ребайвали без мен и останахме 3ма като се разбрахме 10 кинта за третия а първите 70 на 30%. Другите двама бяха най-добрите от компанията която играем покер там а и са членове на форума - leopad70 и bugsi76 . След кратка игра и малко натиск останахме хедс ъп и се стигна до сделка 55 на 25 за мен понеже стаковете бяха 4 към 1 в моя полза срещу leopad70.

Това не беше всичко. Решихме да почнеме да играеме кеш на 50нл с по 50 лева на 25/50ст. Играта беше луда и след 1ч имаше около 500лв в чипове на масата когато дойде моята ръка:

Рейзнах с JK пики до 1.50 и 4 човека платиха. Флопа дойде АJ4 с 2 пики , всички бяха чек до мен и забих 4.50лв , сега ми плати само 1 , който е от типа играчи със статс 90/40 VPIP/PFR , kaзах си падна ли ми .. Търна дойде невероятната за мен карта Q пика , но аз реагирах всякаш много ме е яд и разбирасе след известно мислене чекнах , тогава нашият човек заби 15 лева , вайках се и се чудих как да му взема повече и след 2 минути платих. Ривер Т пика и моят роял флъш вече беше в ръцете ми , аз разбира се реагирах с думите " Деба и тъпите пики елате 10 ако може" и веднага чекирах , това обаче донкчо не го разбра и заби 28 лева като му оставаха около 20+ , мислих мислих и забих алл ин при което получих кол с усмивка и флъш с 8 и 9 пика. да ама не всички чипове(пари) тръгнаха към мен. След 4 часа кеш си тръгнах доволен с 130+ профит и добър профит през деня на 4нл. Ето я и ръката снимах си я за спомен понеже това е първият ми роял:

[​IMG]


На дргуият ден станах и почнах сериозното гриндене на 4нл , не побърза и един лош рън с 4,5 БИ за 1500 ръце с КК vs AA 2 пъти и сет овер сет. Станах поразходих се , направих няколко серии на дъмпелите и седнах след 1час пак и за още 1,5к ръце ръннах 5БИ и излезох от минусувата зона:

[​IMG]

Днес обратното тръгнах 3БИ напред и станах на 0.5 БИ , като загубих 4 ръце с алл ин екуити 73+% , много жалко но не се отказвам и след малко продължавам с още 2к ръце ...

Ето и малко интересни статистики , ще се радвам да ги коментирате и да търсите някакви грешки.

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

Поповете ми не са в кондиция:

[​IMG]

За сметка на асата:

[​IMG]Като цяло е това. Поствам и актуалната графика за 2та дни плюс половината от днес. Дано да продължава така и до 2 седмици да стигна 150+$ :)

Wish me luck !

[​IMG]
  • hideNseek
  • ElemenT
  • radotdr
  • ceno83
  • beanit
  • bugsi76
  • ceno83
You need to be logged in to comment