1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Сделката ни в 7777.bg през този месец е с главозамайващо value и е най-доброто ни предложение от последните няколко години! В комбинация с двата варианта за софтуер и VIP съпорт горещо препоръчваме на всички наши играчи да се преориентират към игра в тази зала. За повече информация ни пишете по имейл на grindsupp@gmail.com или по скайп на grinderssupport.
  Dismiss Notice

Началото.

Published by Twitchy in the blog Twitchy's blog. Views: 515

Здравейте ! Александър съм, вече четвърт век съм на тази земя. Преди 2 дни вече официално се дипломирах, взех последния държавен изпит с много разочароваща оценка...
Малко пред история: 2008 г. ме приеха да уча право в УНСС, като всяко провинциално дете, мислех че животът ми е уреден и щом влезна в университета парите ще завалят от небето, работодателите ще ме търсят да работя за тях, едва ли не ставам адвокат на най-големите мафиоти. Есента на 2008 се нанесъх в общака и от тогава се почна, ядене, пиене, жени как си му е реда. Всеки месец картата в банкомата, парите, дет се вика тате носи мама меси да живее труда. Животът е прекрасен! И така цяла година, някъде по средата на семестъра, брат ми ме пита дали ми се ходи да работя в САЩ с него, аз му викам "е че как, там сме". Минаха успешно сесиите, хоп на самолета и в САЩ. Там 4 месеца блъскай като роб, по цял ден миех чинии в закусвалнята на един грък, а вечрта работех в един супермаркет. Добре че беше това лято, че да ми се отворят очите, как се печелят пари, че да стъпна малко на земята. Четери месеца се изнизаха и вече 2ри курс в УНСС с няколко палки в $ спестени, една камара дрехи, техника и т.н. И така 5 години, зимата ядене и пиене, лятото на гурбет.
Станах 5ти курс и след поредния гурбет в САЩ, разбрах че 5години в университета нямам и един месец стаж в занаята, но пък за сметка на това знам как се носи 90см поднос пълен с храна... А и вече гурбетите свършиха, че дават визи само на студенти. От брат ми научих за покера (явно той е житейското ми светило) от 3 години се издържа само с това. Няколко пъти съм депозирал в различни зали по $20-$30 но винаги съм занулявал заради "лошия късмет". Та от ноември миналата години реших, че искам да играя покер, започнах да чета статиий да гледам клипчета и когато реших че съм "готов", вкарах в бет365 350 еврака и почнах. Първите 3 месеца вървеше супер, утроих банката, взех първия държавен изпит и си казах "аз съм царя". След това не толкова вариацията, колкото това че се взех за многооо добър играх 10 маси на 15" лаптоп на абсолютен автопилот, играех в тилт, играех докато мислех за изпитите, смъкнах банката до половина. Прецених време е за равносметка и очевидно покер и четане за държавни изпити не е печеливша комбинация, реших да се отдам на ученето, че поне да ми се разкара този университет от главата. Изтеглих парите от бет-а за да не се поддам на изкушението и 3 месеца учене от сутрин до вечер и си казах, че в момента в който се дипломирам, почвам само с комар да се занимавам. Вчера депозирах в старса $600, че да мога да взема максимален бонус и почвам с разцъкването. Планът е следният: почвам на 10нл и 16нл, на 4 маси като свикна с екшъна да премина на 6, 2 сесии на ден с 4-5 часа дупка между двете, всяка по не повече от 2 часа, м/у сесиите анализи, клипове, статий т.н. Планът е до края на годината да съм на 50нл, да нуча турнирнирите и live poker, постоянно подобрение на играта ми, максимален брой ръце но НЕ количеството за сметка на качеството плюс здравословен начин на живот, качествена храна и спорт. Минимална употреба на алкохол и др. упойващи субстанции !!! И разбира се да не знемарявам социалния си живот, да се мотая с приятели и да прекарва време с гаджето.
Това е от мен, късмет по масите !
 • Lag4Hapiness
 • ilpm
 • Bighazelnut
 • Hristo82
 • RealSot
 • spirtaa
 • Hristo82
 • spirtaa
 • Hristo82
 • spirtaa
 • spirtaa
 • Hristo82
 • ivaylo666
 • dekaimetan
 • Twitchy
You need to be logged in to comment