1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Първите два фрийрола (за ръце и рейк в залите на Betsafe/Betsson) с пакети за Grinders Summer Camp са вече в лобито на мрежата. За повече инфо четете в темата на промоцията. Ако смятате, че сте изпълнили изискванията, но не сте автоматично регнати за турнира, ни пишете веднага по скайп на grinderssupport.
  Dismiss Notice

Началото.

Published by Twitchy in the blog Twitchy's blog. Views: 268

Здравейте ! Александър съм, вече четвърт век съм на тази земя. Преди 2 дни вече официално се дипломирах, взех последния държавен изпит с много разочароваща оценка...
Малко пред история: 2008 г. ме приеха да уча право в УНСС, като всяко провинциално дете, мислех че животът ми е уреден и щом влезна в университета парите ще завалят от небето, работодателите ще ме търсят да работя за тях, едва ли не ставам адвокат на най-големите мафиоти. Есента на 2008 се нанесъх в общака и от тогава се почна, ядене, пиене, жени как си му е реда. Всеки месец картата в банкомата, парите, дет се вика тате носи мама меси да живее труда. Животът е прекрасен! И така цяла година, някъде по средата на семестъра, брат ми ме пита дали ми се ходи да работя в САЩ с него, аз му викам "е че как, там сме". Минаха успешно сесиите, хоп на самолета и в САЩ. Там 4 месеца блъскай като роб, по цял ден миех чинии в закусвалнята на един грък, а вечрта работех в един супермаркет. Добре че беше това лято, че да ми се отворят очите, как се печелят пари, че да стъпна малко на земята. Четери месеца се изнизаха и вече 2ри курс в УНСС с няколко палки в $ спестени, една камара дрехи, техника и т.н. И така 5 години, зимата ядене и пиене, лятото на гурбет.
Станах 5ти курс и след поредния гурбет в САЩ, разбрах че 5години в университета нямам и един месец стаж в занаята, но пък за сметка на това знам как се носи 90см поднос пълен с храна... А и вече гурбетите свършиха, че дават визи само на студенти. От брат ми научих за покера (явно той е житейското ми светило) от 3 години се издържа само с това. Няколко пъти съм депозирал в различни зали по $20-$30 но винаги съм занулявал заради "лошия късмет". Та от ноември миналата години реших, че искам да играя покер, започнах да чета статиий да гледам клипчета и когато реших че съм "готов", вкарах в бет365 350 еврака и почнах. Първите 3 месеца вървеше супер, утроих банката, взех първия държавен изпит и си казах "аз съм царя". След това не толкова вариацията, колкото това че се взех за многооо добър играх 10 маси на 15" лаптоп на абсолютен автопилот, играех в тилт, играех докато мислех за изпитите, смъкнах банката до половина. Прецених време е за равносметка и очевидно покер и четане за държавни изпити не е печеливша комбинация, реших да се отдам на ученето, че поне да ми се разкара този университет от главата. Изтеглих парите от бет-а за да не се поддам на изкушението и 3 месеца учене от сутрин до вечер и си казах, че в момента в който се дипломирам, почвам само с комар да се занимавам. Вчера депозирах в старса $600, че да мога да взема максимален бонус и почвам с разцъкването. Планът е следният: почвам на 10нл и 16нл, на 4 маси като свикна с екшъна да премина на 6, 2 сесии на ден с 4-5 часа дупка между двете, всяка по не повече от 2 часа, м/у сесиите анализи, клипове, статий т.н. Планът е до края на годината да съм на 50нл, да нуча турнирнирите и live poker, постоянно подобрение на играта ми, максимален брой ръце но НЕ количеството за сметка на качеството плюс здравословен начин на живот, качествена храна и спорт. Минимална употреба на алкохол и др. упойващи субстанции !!! И разбира се да не знемарявам социалния си живот, да се мотая с приятели и да прекарва време с гаджето.
Това е от мен, късмет по масите !
 • Lag4Hapiness
 • ilpm
 • Bighazelnut
 • Hristo82
 • RealSot
 • spirtaa
 • Hristo82
 • spirtaa
 • Hristo82
 • spirtaa
 • spirtaa
 • Hristo82
 • ivaylo666
 • dekaimetan
 • Twitchy
You need to be logged in to comment