1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Месец май

Published by Lag4Hapiness in the blog Lag4Hapiness's blog. Views: 242

Вдъхновен от блога на ahtung реших и аз да напиша един блог, който общо взето няма да е свързан с покер. То и без това тоя месец играя малко, явно мързелът ми се е засилил заради наближаващото лято. Ще пиша общо взето как протичат повечето от дните ми тоя месец.
Ставам и проверявам спортните сайтове. И аз не знам защо го правя това, тъй като сега са плейофите в NBA и общо взето стоя до супер късно, за да ги гледам. Какво ли може да се случи за 4-5 часа рано сутринта, в които съм спал? Както и да е... После проверям дали не са излезли нови серии от сериалите, които следя. За съжаление сезоните на готини сериали като Fringe, Castle, Chuck току-що свършиха. Скоро ще свършат и сезоните на The event и Mentalist. Малко неща ще останат да се гледат. Тоя новият криминален сериал по БНТ - Под прикритие ми харесва. Да не повярва човек, БНТ излъчва нещо готино! Чакам юли месец да започне новия сезон на Breaking Bad, който по необясними за мен причини не се радва на особено широка популярност в България, но е супер готин. Почнах да гледам и Game of thrones, но засега ми е тъп. Ще му дам още 2 серии шанс на него и го зарязвам ако не ми стане интересно. В него споменаха и за някакъв Rhaegar, макар че не са го показали като герой все още. Зачудих се дали от там българското покер гуру не си е избрал ника. С още малко браузване в нета и става обяд. Хапвам каквото намеря в хладилника и после лягам да си доспя още час-два.
Следобяд е време за разходка/излизане на кафе или пък да свърша някаква работа навън. Вчера например имах час при зъболекар за премахване на зъбен камък. Много неприятна и болезнена процедура! Особено както не бях ходил от една година. Докторът каза, че ако идвам на 6 месеца болката щяла да бъде доста по-малко. Сурвака ме с 60 кинта. Като си помисля той за тия пари сигурно ще е доволен и всеки месец да ходя. Май е доста добре да си зъболекар - не виждам как може да прави под 10-15k на месец, особено ако часовете му са запълнени постоянно.
Като се прибера следва гледане на тенис. Caroline Wozniacki е толкова секси! Как може човек да пропусне нейн мач? Ами аз не мога...
Ще стискам яко палци и за Федерер на Ролан Гарос. Това е любимият ми тенесист. G.O.A.T.
Вечерта започва с гледане на футбол или пък наблюдавам как се представят 5-6 души, от които си купих екшън за SCOOP. Засега не са ми избили вложенията, но една финална маса може да промени нещата :D.
Накрая гледам NBA за приспиване. По принцип не съм за нито един от останалите отбори в плейофите, но ако Miami стане шампион ще взема $250 и затова съм за тях.
В следващите дни се очертават няколко пътувания, които ще разнообразят ежедневието ми. В събота заминавам за Румъния. Там ще разглеждам Букурещ + някакви замъци в други градове. Единият бил замъка на Граф Дракула. Дано да е интересно.
После имам едно пътуване до Свищов. Там ще ми дават дипломата за магистратурата. Бакалавърската ми диплома от УНСС София я бавиха доста, но свищовлии направо разцепиха. На 1 октомври 2010 г. ми беше защитата, може да си направите сметка колко време се мотат.
Друго пътуване, което предстои е до Пловдив в началото на юни. Ще ходя за мача Ботев Пловдив - Нефтохимик. Пловдивчани дойдоха супер много в Бургас, може би към 1500-2000 души и сега трябва да се съберем поне няколко стотин човека агитка и да им върнем визитата. Двете агитки сме приятелски, няма да има проблеми и ще е празник. Даже сигурно двете агитки ще пием бири заедно. Жалко е, че сме във В група. И на двата отбора мястото им е в А група, а такива смешни отбори като Академик, Калиакра, Видима с обща публика не повече от 1000 души на кръг трябва да са по долните групи. Но аз имам вяра, че ше се върнем в А група скоро.
През юни съм решил да поцъкам доста повече покер, дано да надделея над мързела.
Ами май стана дългичко... това е за сега :).
 • EasyGame
 • Zografa
 • ARSENAL
 • GambitTakesDis
 • ceno83
 • Racer
 • ahtung
 • Seth
 • ahtung
 • Lag4Hapiness
 • haemorrhage
 • konselieri
 • Lag4Hapiness
 • Sunrise1912
 • pkrjunkie
 • HI1KI1
You need to be logged in to comment