1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Me...Eddy

Published by rEADy in the blog rEADy's blog. Views: 213

Здравейте ,
От много време се каня да си направя блог и мисля, че сега е точният момент.Формата, под която ще го направя ще бъде малко по различна , надявам се и по- инетересна .

Как и кога започнах да се занимавам с покер ?
Преди да започна с покера бях геймър , играех Star Craft като бях един от най-добрите в България ( не се хваля просто факт ). Много старкрафтаджии започнаха да играят покер през 2006-7 година така започнах и аз.Бях на 18 години и исках да вече сам да си изкарвам парите.До средата на 2009 съм фалирал доста пъти , но въпреки това никога никога до този момент не съм бил назад от покер , както и никога не съм вкарвал пари.
През Декември 2008 спечелих EPT пакет за Сан Ремо на стойност 10 000 $ , който нямах право да продам , а можеше само да получа 4000 $ в замяна,ако не исках да го играя.Имайки предвид , че от тези 10 000 $ 2500 $ бяха spending money реших , че е по-добре да отида и да играя.Тогава играех 10-20с нл , като лятото бях рег на 50-1 ,1-2. Турнирът беше през Април 2009 и беше много яко , само където нищо не направих за съжаление , но все пак си останах с хубавите спомени от Сан Ремо, Ница , Монте Карло.Същата година спечелих пакет за турнир в Талин на стойност 4000 евро, който имах възможността да продам и тогава си казах , че е момента да започна сериозно да се занимвам с покер - така и стана , от тогава не съм фалирал напротив развил съм се доста особено последните месеци.

Какво играя ?
Почти през цялото време съм играл 6макс Холдем и чат-пат турнири.Като регулар съм играл Холдем до 400нл, като основно 100 и 200. През Декември 2010 бях на турнир във Виена и като се върнах реших да започна да се занимвам само с Омаха. Преди това много пъти съм играл Омаха , но нали знаете Холдем играч, който просто е решил малко да се поразнобрази с Омаха.Та вече 4-ти месец играя 95 % Омаха 6макс и останалото малко hu Холдем.

Как рънвам на Омаха ?

-Декември ми беше първият месец само Омаха ( както вече споменах ) и всичко тръгна и продължи много добре целият месец 
http://img860.imageshack.us/i/dec2010.jpg/

- Януари и 2011 започнаха просто чудесно , когато спечелих пакет за Aussie Millions на стойност 14 000 евро , който също продадох .Успоредно с турнирния ми успех продължавах да ги мачкам на кеша докъм 20ти Януари , когато за 10 дена ме смазаха.

http://img862.imageshack.us/i/jan20112.jpg/
http://img834.imageshack.us/i/jan2011.jpg/

-Февруари започна лошо , продължи лошо и завърши лошо.Цял месец ме смазваха и нямаше какво да направя.

http://img826.imageshack.us/i/feb2011u.jpg/
http://img822.imageshack.us/i/feb20112.jpg/
- Март започна лошо и за момента продължава.Вече 2 месеца си ме бият, а играта ми се е подобрила доста и става все по-добра със всеки изминал ден , но без резултат ... Все пак има още 1 седмица ,в която се надявям да ги смажа .

Какви са моите покер цели ?

Когато започвах да играя Стар Крафт имах за цел да стана един от най-добрите играчи , да съм играл и бил най-добрите , да отида на Световното кибер първенство и всичкото съм го постигнал.Целта в покера ми е същата и знам , че рано или късно ще съм я постигнал.Планувам да продължа да се занимавам само с Омаха и да продължа да играя турнири през Неделя ( след много лош късмет по турнирите скоро станах 5ти на 100к-то в прима и си казах „Ето можело ? „ ) Също така смятам да започна да ходя и да играя по-често live турнири.
Това е от мен засега ;)
 • h0rNe7
 • kaweeo
 • Jorga
 • Yeste
 • EasyGame
 • Spendthrift
 • konselieri
 • DorianGray
 • antonioo
 • rEADy
 • Spitfire
 • scared
You need to be logged in to comment