1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Първите два фрийрола (за ръце и рейк в залите на Betsafe/Betsson) с пакети за Grinders Summer Camp са вече в лобито на мрежата. За повече инфо четете в темата на промоцията. Ако смятате, че сте изпълнили изискванията, но не сте автоматично регнати за турнира, ни пишете веднага по скайп на grinderssupport.
    Dismiss Notice

Март

Published by TuttoLotta in the blog TuttoLotta's blog. Views: 141

Здравейте !
Обмислих да намеря няква яка графика -100 входа и да ви кажа че съм бъстнал по случай 1ви април , но ще ви го спестя ;)
Доволен съм от обема който вкарах март,въпреки че не са 60к ръце,но като се има предвид че поиграх и на живо + около 3к ръце от компютри на приятели които ги нямам в ХЕМ + купончета в общежитието които възпрепятстваха гринда, мисля достойно представяне.
Една от детските ми мечти е да обиколя света,затова гледам да се възползвам от всяка такава възможност,затова с 1 друг донк от сайта се записахме на студентска екскурзия през 4 страни през април + ще играя на WPT Barcelona ,така че април не се очертава да вкарам някъв голям обем,освен ако не изскочите с бясната оферта ;) Ще съм доволен на нещо от рода на 40к ръце...
В играта си чувствам някакво постепенно подобрение, но все още не мога да подобря червената линия до към брейк ивън... ще продължавам да работя върху този аспект.Но мисля че имам сериозен прогрес със психологията над играта си - ще видите на графиката как от - 20 би достигам до + 10 ,като това не повлия изобщо на поведението ми в живота (тва прозвуча малко странно :D надяваме се да разбирате какво имам в предвид)
Общо взето наистина помага това че по всякакви начини се опитвам да не разбирам дали съм напред / назад.
Ето я и графиката
[​IMG]

Честито на Валери и всички други БГ-та с големи покер успехи ;) нека са още повече за в бъдеще...
  • jully
  • RealSot
  • Cons7antine
  • maxorka
You need to be logged in to comment