1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

March Challenge

Published by Glista in the blog Glista's blog. Views: 208

Здравейте,

Мина доста време от последният ми блог и тъй-като сайта е така направен че новите постове в старите блогове не се виждат лесно и съответно хората четат и коментират само последните 4-5 блога- реших да напиша нов блог и да споделя на какъв етап съм от покер кариерата си :)

Етапът може да се характеризира с народното- до под кривата круша :)

След дълъг суинг през Януари и Март и в резултат на това влошена игра и съответно още по- лоши резултати се стигна до денят X, в който си профуках и последните 500$ на 200НЛ ХУ :)

Отделих малко време за почивка и преценка на нещата и стигнах до извода, че най-голямата пречка пред мен съм самият аз. Играейки в Онгейм на 4-5 маси по 2-3 часа на ден не ми дават достатъчно ръце за да мога да разбера бия ли нивото или не и тъй-като качването по нивата го бях определил да става съобразно банката ми се получи така че в ъпсуинг качих 3 нива за месец и стигнах до 50НЛ, но после след ДС се върнах отново в изходна позиция (въпреки че свалях нивата според БРМ). Отстрани не изглежда кой знае колко зле, но това адски ме натоварваше, защото мисълта че не мога да се справя ме побърква и ми влияе много зле на играта.Само се вкарвам във филми, че не мога да играя, че съм тъп и т.н. Мисълта че играх 3 месеца и накрая съм откъдето тръгнах не ми даваше покой и в резултат исках да спечеля по-бързо пари да се кача отново и резултата беше доста лош.
На 01.03.2010 депозирах 250$ в Старс и реших да пробвам нов подход. Ще мултитейбълвам здраво, започвайки от 10НЛ и няма да качвам нивото според банката си, а според това дали бия предходното ниво за достатъчно голям семпъл ръце. Доста се чудих какъв да бъде броят на ръцете и реших че 100К е достатъчно поне до 50НЛ. Вие какво мислите? Целта ми Март е да успея да ги направя тези ръце -играя по около 3часа през седмицата и двойно повече през уикенда.
Началото беше доста добро за първите 15К вървях с около 9бб/100 после последва един брейк ивън стреч от около 23К ръце. Към момента след 45000 ръце съм с 3.5бб/100. Играя 16/12/3.2
Доколкото съм чувал 3.5бб/100 е доста добър уинрейт обаче на 200НЛ бих бил щастлив да го имам :) аз лично обаче очаквах на 10НЛ да ми е поне двоен.
От друга страна играя 16+ маси и играчите са прилични според мен. Всички казват че играта чак над 200НЛ става по-различна. Дали подобен мултитейбълинг с подобни статс би бил печеливш дотогава? Уинрейта ми според вас добър ли е? Как мога да го направя повече?
Това е засега от мен ще се радвам да коментирате:)
Успех по масите
П.С Не мога да сложа снимка от ХЕМ щото съм на работа ще видя довечера дали ще успея да прибавя некое фото :)
 • athom
 • neveroddoreven
 • eGeMi
 • orient33
 • AstraLa
 • EasyGame
 • konselieri
 • EasyGame
 • getbigboy
 • Racer
 • abvgd123
You need to be logged in to comment