1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

малко сметки

Published by didi8bg in the blog didi8bg's blog. Views: 406

В днешно време доста хора са на мнение, че играта става по-трудна. Дали това е така или не, ще оставя на всичките теми направени с тази цел да решат. Истината е, че човек трябва да търси всяка една възможност за увеличаване на печалбата си. И както някой каза – уинрейта е до време, рейкбека е до гроб! Откакто играя покер съм се специализирал и съм изкарал 2-3 магистърски степени, докторати и какво ли още не по специалност чакалене. Винаги съм търсил и съм намирал най-добрите сделки за мен, а от както направихме сайта - за всичките му членовe (и то да кажеш един два члена... то цяла гора от членове и аз сред тях).

В това блогче ще изкажа моето мнение за офертите които имаме в момента – защо според мен са за предпочитане пред други и също така малко мисли и размисли в различни насоки.

Първо ми се иска да поговоря (да попиша) за микрогейминг ... МРЕЖАТА ! Мястото, където не един или двама Българи си набраха медец с малки и големи черпаци.

В момента офертите и в трите зали се променят непрестанно, и ще предстоят и още други промени. Може би, най-незасегната от тези промени остава офертата в Балканбет, там нещата са най-изчистени – 30% ВИП от залата + рейк състезание, което се увеличава пропорционално с генерираният рейк в залата и крайната сметка на играчите в тази зала излиза между 45-55% възвращаемост. Доста стабилна оферта без много неизвестни. Минусът на тази зала е, че няма и най-вероятно няма да има странични промоции извън вече съществуващите.

Унибет - става по-интересно, тук вече има варианти за играчите. За играчи, които имат интерес към турнирната игра има вариант с Унибет+, който дава до 20% ! В турнирен фонд за игра на Унибет отворен където миналата година нашите гриндери гребаха с черпаците. Към това добавяме рейк състезанието на Унибет, което е равно на около 5% равностойност и към това слагаме Grindprix, чийто награден фонд е повече от стабилен и равностойността му би била между 3-7% . И да не забравяме точките, с които човек или може да си вземе нещо крайно шукаритетно от магазина или да трупа опит в турнирите, чиято равностойност е още 2-3%. Крайната сметка за тези, които много ги мързи да смятат би била 30+20+5+5+2 = 62 и нагоре ! Така че за всеки играч имащ желание да прави над 5000 рейк на месец и желание за турнирна игра през тази година – ТОВА е залата.

За всички други има релоад бонус до 1000EU, чиято крайна равностойност е 14-16% + всички останали екстри които споменах по горе. Отново се получава доста красива смекта, НО след като изтече бонусът става малко неприятно.
В Ладброкс нещата изглеждат подобно на унибет – 30% + релоад бонус със същите параметри + рейк състезание, което е двуседмично и се връзва доста по - добър процент от това на Унибет.

Проблемът е, че тъй като те ще пускат техен релоад бонус – нашият ще трябва да изчезне след това тримесечие.

Обобщението на трите зали за мен изглежда така – за турнирните играчи – Унибет.
За всички играчи, които искат да взимат МАКСИМУМА за своята игра -
2 седмици в Ладброкс (докато тече рейк състезанието), 2 седмици в Унибет (чистят релоад бонус), и дори за някои хора разделянето на играта в два сайта да изглежда тегаво, истината е че не е – през 2 седмици играеш с различно име и стресираш реговете + играта е ЕДНА и съща, че даже масите може да си направиш да са еднакви.
Тук искам да вметна едно много важно нещо – МОЛЯ казвайте ни, когато нещо не е наред, когато има проблем и тн. МОЛЯ всички играчи, които правят над 2000 рейк да ни пишат редовно за ВИП оферти – от време на време може да се измислят екстри, но просто няма как да питаме един по един всеки един играч! Демек – ПОМОГНЕТЕ ни да ви даваме повече ! Това важи с най-голяма тежест в тези 3 зали, но в същото време и за всички останали.


Сега се пренасям в една съвсем друга вселена наречена iPoker и залата, която сме избрали там Offsidebet. Напоследък се появиха някакви НЕВЕРОЯТНИ сделки с НЕВЕРОЯТНО голямо валю.

Директно ще се опитам чрез примери да илюстрирам нашата оферта а след това вие си преценете. На пръв поглед всичко изглежда сложно и повечето хора немогат да преценят истинската равностойност на различните промоции, просто защото те са плаващи в някакви граници.
Промоцията е разделена на 4 части :

1. Check point състезанието, което заменя стандартната доста слаба ВИП система на залата.
Тази промоция е направена така че всеки един от вас да получава максимума разрешен от мрежата.

2. Рейк състезание с променяща се награда в зависимост от активността и броя на играчите. За по-голяма точност състезанието е двуседмично и както наградния фонд, така и наградите на играчите се променят според актуалната игра на играчите. От този месец успяхме да уредим значително увеличаване на състезанието. Надолу ще дам примери с минали месеци.

3. Grindprix, чиято равностойност е същата, както при всички други оферти.

4. Допълнителни промоции от залата, които се променят всеки месец и чиято равностойност не може да се сметне дори приблизително, но едно е ясно – каквато и да е тя - ТЯ Е ОТГОРЕ !

Тук ще дам няколко примера с играчи рейкващи различно количество рейк. От тези примери всеки един от вас ще може да види какво би взимал за играта си.(Примерите са при 2x2500$ рейк състезания от месец януари – след последните промени тези цифри се дигат значително нагоре)

Първо място в състезанието – общ рейк ( за двете състезания ) 5715$ . Награда от 1-во състезание 820+ награда от второ състезание 820 . Награда от чекпойнт – 1500$ . Награда от ГриндПрикс 483$.
Равносметка: Рейк 5715
Възвращаемост – 650+650+1500+259 = 3059
(при запазване на същият рейк и с новите награди в GP и Offside състезанието скачаме нagore до 3600 при същия сценарий!)

Прескачаме на пето място където схемата изглежда по същият начин :
Рейк 1587
Възвращаемост – 100+210 ( играчът се класира по-напред в едно от двете състезания )+ 450+28=788 ( при новите награди – прогноза 130-140 повече )


Минаваме една стъпка по надолу – играч правещ около 500 рейк :
Рейк 614
Равносметка : 75 + 85 + 125 = 285 ( при новите награди – прогноза 15-20 повече )

След тези кратки калкулации единствено мога да заявя, че сделката ни е ПО-ДОБРА от всичките нелегални сделки, който се предлагат и към това мога само гордо да кажа че тя е 100% легална.

Българите са позволени в тази зала и това е зала с име! И не на последно място това е НАЙ-ТОЧНАТА зала, с която сме работили в последната една година, с един от най-ефикасните и бързо действащи мениджъри в бранша с който сме работили, което е наистина невероятно важно. И разбира се всеки сериозен играч е добре дошъл да ни пише на е-маила за да видим дали неможе да се максимизират още повече неговите промоции.


Трета точка в дневния ред (но не на това място по важност !) отделям на една зала, която показа невероятен прогрес сред нашето грайнд общество. Pokerhoooooost.
Оферта за чудо и приказ ! 35% от залата защото сте много хубави !
Reload бонуси пак от залата, за да я споменавате с добро ( и как няма с равностойност 5%)
100$ на всеки 500$ рейк за месеца от нас, защото много ви уважаваме, разбираш ли.
Растящо рейк състезание, което за момента е 2000$ от нас, защото след втората ракия ОЩЕ повече ви уважаваме!
И вече върха на уважението идва с GrindPrixa !
И при крайна равносметка от 35+5+20+ 2 рейк състезания – 70% и нагоре ( може и бая нагоре ), какво друго ни остава освен да фанем да организираме едно парти напиване Февруари месец, където МНОГО да се уважаваме ?


Това са ТОП офертите ни според мен! Разбира се във всяка една друга мрежа се стараем да сме на ниво и предложението ни да е най-доброто за мрежата. На места успяваме на други се доближаваме. Така че всеки играещ в b2b,boss,ongame,cake,pokerstars и къде ли още не може да е сигурен, че НЯМА да остане разочарован от това което предлагаме!


Искам да помоля всички потребители да изразяват мненията си, да отправят препоръки и да оставят отзиви. Стремим се да подобряваме както офертите предлагани от нас, така и съдържанието на този сайт.
Отделяме доста усилия в развиването на ВИП системата ни, с която целим всеки лоялен потребител на този сайт да получава максимума.
Ще направим всичко възможно тази година да има все повече събирания, било то просто да се видим, било то да организираме партита или семинари.
Всеки може да ми пише на ЛС или на skype( ако ми го има мухахаха ) относно каквото му душа иска ( аз може и да му отговарям каквот ми душа иска де ... така де да си имаме уважението все пак хахахаха ). Ще помогна с каквото и на когото мога :)

Успех на всички и нека всекиму живот, здраве и кубрилиони марки!
 • Sergo90
 • kyrbi
 • didi8bg
 • ThuNDeR
 • TheRocket
 • Seth
 • Hristo82
 • Brobebrato
 • ahtung
 • Pro2type
 • AstraLa
 • sickela
 • SecretCinema
 • jully
 • didi8bg
 • rokibo
You need to be logged in to comment