1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Сделката ни в 7777.bg през този месец е с главозамайващо value и е най-доброто ни предложение от последните няколко години! В комбинация с двата варианта за софтуер и VIP съпорт горещо препоръчваме на всички наши играчи да се преориентират към игра в тази зала. За повече информация ни пишете по имейл на grindsupp@gmail.com или по скайп на grinderssupport.
    Dismiss Notice

Jully Morning

Published by TuttoLotta in the blog TuttoLotta's blog. Views: 322

Поздрави за всички които посрещнаха изгрева и за тези които като мен видяха само облаци :)
Дойде 1 от най-приятните месеци,които както цялото лято мисля да прекарам в Сл.бряг.От началото на юни сме на квартира с 1 покер авер и играта в казината постепенно се подобрява.
Играх и в IPC където имаше мн приятни хора,играх А играта си , но 2 бързи кулара в ден 2 ме пратиха на плажа,по скоро на кеша щото съм деген :D (топ сет на гътшот стрейт на търна и префлоп КК на АА).
Онлайн реших да направя промяна,като спрях 6макс играта и започнах ХУ.Поставям си предизвикателство за 100к ръце ХУ докрая на септември.Като цяло намирам промяната за положителна,
играта ми се струва доста по интересна + подобрява доста постфлоп уменията както за кеш така и за турнири.Пускам графика на ХУ ръцете ми дотук,за съжаление съм около 0та за месеца тъй като на живо ме удари вариацията + няколко слаби отигравания,да се надяваме Юли да донесе на всички ни мн здраве,весели моменти и естествено печалби ;)
Ще се видим на Златните покрай турнирите ;)

Честито отново на Симо за гривната и успех на всички играчи които представляват България.

П.С. Поздрав с малко БГ хип хоп
http://vbox7.com/play:b3e3b539

[​IMG]
  • RealSot
  • TuttoLotta
  • winday
You need to be logged in to comment