1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Сделката ни в 7777.bg през този месец е с главозамайващо value и е най-доброто ни предложение от последните няколко години! В комбинация с двата варианта за софтуер и VIP съпорт горещо препоръчваме на всички наши играчи да се преориентират към игра в тази зала. За повече информация ни пишете по имейл на grindsupp@gmail.com или по скайп на grinderssupport.
    Dismiss Notice

Януари

Published by TuttoLotta in the blog TuttoLotta's blog. Views: 459

Здравейте машини :p
Пускам графиката за януари,с надеждата да е наобратно през февруари :)
Всичко вървеше добре в началото на месеца докато гриндех в Онгейм,но когато се завърнах в добрата стара Прима,отново ме посрещна на нож и последва даунсуинг 30 входа (профита ми преди това беше към 9) .Все пак има лъч надежда,като последния ден имах сесия +8 входа,така че завърших с -11 БИ ,което мисля е в рамките на нормалната вариация за 40к ръце,които вкарах.Не успях да вкарам 100 часа игра както беше целта,а 84,но все пак съм доволен от обема,тъй като имах рожден ден,имен ден,сесия,която мина успешно + 3-4 дена в които си починах заради даунсуинга.Рейкбека ме избива,но все пак съм напред от игра тъй като ги наскубах в някои турнири.
Ето и снимков материал :
[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]

За февруари си поставям по високи цели - минимум 50к ръце
тъй като лятото сигурно няма да играя мн онлайн + сега трафика е чуГ,и ще гледам да наваксам тия няколко месеца за тогава...

Успехи по масите и 1 музикален поздрав :

http://www.youtube.com/watch?v=tSK4LbagLV8&list=WL8FDBBD882BDF6E77&shuffle=446
  • 5TOV
  • RealSot
  • Pro2type
  • Bashov
  • ElRey
  • TuttoLotta
  • jully
You need to be logged in to comment