1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Грайндър.

Published by IamBuddhaa in the blog IamBuddhaa's blog. Views: 231

Сряда 03.03.2010г. - Летище София.

Докато слезна от таксито и разбера къде да отида да си чекирам багажа и около мен имаше 20, а и повече познати покер муцуни, всичките с една цел, да лапнат Unibet Open Budapest 2010. Запознавайки се с малката част от хората, които не познавах и вече се бяхме качили на самолета и почти бяхме стигнали в Будапеща. По време на полета някои покер машини разцъкваха сериозни бетове за падането и качването на височината на самолета за по 100-200Е, не лошо активити за полет :).

Кацнахме благополучно и се отправихме с таксита към хотела - Софител, който беше доста добър. Потвърдихме участието си, взехме баджове, регистрирахме се в хотела и решихме да отидем да хапнем някъде. Доста наблизо имаше един японски ресторант и се цъкнахме там, в който отново се разигра стабилен комар за сметката и за това дали Дацата може да изяде 1-2 уасабита ( адски люто ), та изяде ги, позеленя и лапна няколко стотака :). Решихме малко да се разходим по центъра и около 5-6 пъти ни спираха да ни предлагат феи на любовта :))).

Дойде време и за турнира, първия ден за разлика от втория нямах някакви по заплетени ръце, всичко беше доста стандартно. Играх 10 часа но си заслужаваше, завърших деня с два пъти над авъреджа, което ме устройваше перфектно. Втория ден беше къде къде по-интересен и с по заплетени ръце. Както на всеки такъв турнир става така, че като навлезе в по-тънката фаза на турнира на мойта маса има един абсолютен ненормалник, който прави безкрайно много простотии но му връзва адски.

Така беше и този път ... Сядам аз на ТВ тейбъл и "дядката" (въпросният лудак) ми беше отдясно - перфектно, той беше главната цел, тъй като имаше бая чипове... на масата бяха Дацата и Груди , както и едно унгарче, което го забелязах, че играе доста добре и един малоумен поляк, който бил някакъв поп стар... Като цяло целия екшън беше преди флопа и нямаше много интересни ръце, освен простотиите на дядката.

Дойде момента в който малоумния поляк бъстна Дацата и почна да вика като ненормален и супер високо при това, при което аз унемях и почнах да обеснявам, че за това нещо трябва моментално да му се сложи пеналти (не беше стандартна радост, той просто се дереше удряше по масата и викаше гууд бай, мениджъра на турнира каза, че ако не млъкнем ще ми сложи и на мен пеналти и аз млъкнах... По късно унгареца съкаутна Груди с АJ vs KK и останах сам. Унгареца като цяло отваряше доста често, а малоумня дядо му плащаше... и лека полека си бях вдигнал стака до 120к, когато дойде следната ръка - унгареца отвори от УТГ на 1200/2400 на 5100, и дядото пристигна, аз отворих КJ suited на кът офф-а и РР до 16000 , унгареса се хвърли , дядото плати естествено , QJ5 с две пики , като видя този флопа дядо все едно удари джакпота , но чекна , при което реших и аз да чекна , на търна дойде Q , и той ме вкара алл ин за 100к + като ме покриваше , мислих да платя но супер тъпо щеше да ми стане ако видя Q9 от дядото примерно и реших да не си рискувам турнира , като все още бях над аврдж. и фолднах , при което той ми обърна 87 пики... ( ФД ).

По нататък пак дядото ме ОУЛНА , отварям аз АА от УТГ на 2к/4к 9.5к и нашия пристига от СБ както и ББ си доплаща идва перфектен флоп 854 оф, и нашия стреля 20к първи, ББ се фолдва и съм аз със 110к ... и решавам да плата и на всеки търн да влезна алл ин без 6 или 7 ... естествено падна 7 на търна и нашия пак ме вкара алл ин, и аз пак фолднах... той си ми обърна КJ... и аз си се тилтнах... После този дето стана 2ри ме сък аутна една ръка Б на Б и вече всичко отиваше към своя край... влезнах 2-3 пъти алл ин удвоих се с 77 срещу J6 и пак бях на крака останахме 2 маси , адски тежки пълни със скандинавци и 2-3 доста добри руснаци, тогава усетих , че играя истински турнир :). На края спряха да ми идват карти и останах с 10ББ и естествно всички бяха фолд до бутона къде то аз вдигам КQс и бутам алл ин и чувам моментален КОЛ , и двата попа ме препарираха :) и станах 20ти и оставих Зозо сам да държи фронта...

Всички ме поздравиха за доброто представяне , което малко ми оправи настроението, че за пореден път преди хубавите пари ме праскат, но както и да е. Като за първи голям турнир на вънка не беше зле.
Организацията на турнира и цялото му провеждане беше на доста високо ниво, дилърите бяха супер добри, всичко беше 6!

Надявам се занапред тва да ми е минимум резултата :).

Също искам да се извиня, ако блога е малко скучен, но това ми е първия който пиша, ще се опитам да опиша и разкажа много повече интересни ръце и ситуации следващия път.
€€€€€€€€€€€€€€€ за всички :)
 • Glista
 • radotdr
 • AstraLa
 • Mitiozo
 • caiko
 • Mozak
 • clinton
 • Zografa
 • Mitiozo
 • Pro2type
 • beanit
You need to be logged in to comment