1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Goals and Thoughts

Published by wicked in the blog wicked's blog. Views: 434

Здравейте!!!Не ме бива много в писането(още от училище ;D), но реших да напиша едно блогче, което да ъпдейтвам от време на време. Главната цел е мотивация, но ако пък вземе че ви допадне ще е супер (даже ще ме мотивира за по-чести ъпдейтс. За мен няма какво да ви разправям (предполагам никой не го интересува ;D) и започвам направо по темата.

Преди около седмица ме стейкната от team Crush. Супер приятно изненадан останах от това колко са готини всички в тийма и как наистина играта ми се подобрява с всеки изминал ден. Супер много се обсъждат ситуации, правят се TV сесии, а и коучовете са много добри (Rocmar87 и Yovengo). Всяка седмица всички пращаме по няколко ръце които са ни странни и те ги обсъждат в масова TV среща като ги заливаме с хиляди въпроси ... евала за търпението им :D Така ... стейкнаха ме за $3.50 HUSNG hyper turbo (тъй като графиките ми от игранато до тогава не бяха много яки ;D , а и за да видят как ще се разбирам с момчетата от тийма) с уговорката да върдя бързо нагоре. Играх $3.50 точно два дена след което говорих с единия коуч и му показах тази графика до момента:

[​IMG]

И такаа.... решиха, че няма смисал да играя повече на $3.50 и от тогава( 12.09) та до днес съм на $7. Както видяхте от горната графика(както ще видите и от по-долната ;D ) рънвам доста зле, но това е нормално при хипертурбините ... много е важна ЕВ РОЙ линията тук. Всичко над 2% е доста добро, а има и някой машини с по 6%, но кажи речи това е капа.

Ето графиката ми до сега на $7(вече мега гъзе с ПТ4 ;D) , която също е доста сик :/

[​IMG]

Рънвам доста зле, но пичовете от тийма постоянно ми повтарят, че е важна рой линията ... другата съм можел да я махна(как ли пък не ... рой линията не плаща наем ... ;D )
Иначе без грозната зелена линия графиката изглежда доста яко за иначе доста малкият семпъл, който имам още :

[​IMG]

Ами това е за сега ... последно ще напива целите ми до края на годината, които даже ще мисля на момента ... ще са доста свежи :D

1. Минимум 9,000 изиграни турнира. (Малко труден таргет понеже за сега грайндвам на 1 маса, но ай уил ду май бест!!!)
2. Рой %2.5+++
3. 4к+ печалби (малко тъп таргет ама нека! ;д)
4. Да съм качил поне на $60.
4. Да издържа да не пуша до тогава :D Днес ми е 3ти ден ... това може би е най-трудният таргет :d
5. Да продължавам да тренирам дори и след началото на семестъра (и да не прекалявам с алкохола и другото пушене ;D)


Това е за сега! Съжалявам ако пиша някак си трудно за четене (сигурно е заради това, че ми е и трудно за писане ;D ;D gl gl! ttyl
  • jully
  • scared
  • ilpm
  • wicked
  • Jokerka
  • Wisher
  • wicked
  • 1rado123
You need to be logged in to comment