1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Getbigboy: My New Poker Blog

Published by getbigboy in the blog getbigboy's blog. Views: 205

Здравейте, от доста време се каня и реших да пустна едно блогче което да ъпдейтвам редовно с сесиите ми, графики и т.н. Това мисля че ще ми помогне да преодолявам по лесно трудните моменти и да стоя мотивиран на 100%.
Първо малко инфо за тези които не ме познават. Казвам се Огнян, на 24 год, роден съм в град Бургас но от 6 години живея във Варна. Хобито ми е бодибилдинг, занимавам се с него от 9 клас.
Покер играя от 8 месеца, като от 6 изцяло се издържам от това. Всеки месец си тегля рейкбека, а чистата печалба си я оставям в покер банката. Към това което се стремя е да достигна едни прилични лимити където мога да изкарвам по много пари на месец (20-30к+) и да инвестирам в някакъв бизнес извън покера. В момента играя 100НЛ в Ladbrokes (Unibet мрeжата), последните 15 дни играх 50нл тъй като имах много лоша сесия -8би на 100нл и се избих, в момента съм с 30 би банка, което не е много, но се чувствам доста уверен в играта си, а и ако падна под 20 би, ще сляза на 50нл (oo Господи, не отново моля те :> ).
Тук е и мястото да благодаря на Jully, при който взимам уроци, че ми помогна много да си развия играта и да не правя глупости. Разбира се не съм забравил gazavat, Zografа и всички останали от форума който ми помагат със своите анализи и мнения.

И така нека да започваме...
  • Brobebrato
  • SickOfItAll
  • Mitiozo
  • jully
You need to be logged in to comment