1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Филмът продължава

Published by Twitchy in the blog Twitchy's blog. Views: 1655Здравейте грайндъри! Изминаха две години от когато го раздавам покер играч. През последната година се случиха доста неща. Миналата година по това време все още играех 6max и бях твърдо решен да си намеря стабилен треньор, който да попълни стратегическите ми пропуски в играта. Доста се търсих и в крайна сметка реших да бъте coaching for profits. Това ми се стори като най-умесният вариянт защото нямаше да плащам пари предварително, а ако треньорът си върши работата и ме учи на стратегии които работят, ще си получи надника. И така кандидатствах и за моя изненада ме удобриха, само че за HU. Не бях играл hu никога през живота си, първоначално ми се стори супер трудно, главно защото се играе с много широки рейнджове префлоп. Но постепенно привикнах с рейнджовете и започнах. Имах големи затруднения в началото и кажи-речи първите 2-3 месеца бях брейкивън, после постепенно октомври-ноември почнах да правя някакви пари и събрах банка за 100нл. Началото на Декември почнах 100нл и резултатите на закасняха. Постепенно изградих банка за 200нл и там вече почнаха да падат добрите пари. Също така значително подобрих играта си, почнах да виждам спотовете по-ясно. Но най-вече майндсета ми се промени драстично, също така имам значително подобрение на менталната ми игра. Общо взето за кратко време (8 месеца) направих голям скок в хазарта.

От 3 месеца играя 200нл и се чувствам доста удобно на лимита, нямам търпение вече да шотвам 400нл, но трябва да посъвера банка.

В личен план също всичко върви добре, вече живея с приятелката ми и планираме бъдещето си заедно. Мислим да се местим от София, много претъпкано стана, хората са много изнервени и всеки бърза за някъде. И не знам дали само при мен е така, но ми се струва че времето в големия град тече някакси по бързо... нз може би защото ми отнема час и половина за да си напазарувам за ядене lol. Както баща ми казваше „Можеш да извадиш петела от село, ама не можеш да извадиш селското от петела“ хаха

Намислили сме някъде по морето, чувал съм че Бургас е хубав град за живеене. Но определено ми се иска до края на годината да се махнем от столицата.

А и малко съм понапълнял, сигурно е от мръсния въздух хаха

Успех по масите!
Tsolov, patla4ka, alex4409 and 17 others like this.
You need to be logged in to comment