1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fail!

Published by pe3ucTop in the blog pe3ucTop's blog. Views: 176

Това ми бяха целите за изминалия месец и резултатите са както следва:

месецът го играх със статистики 23-18 с 6.2 3бет, като мисля че имам напредък тук, но все още има върху какво да се работи.

FAIL. Когато писах предния блог, не бях взел под внимание факта че ще сменя мрежата за 1 месец и там 30НЛ няма. Въпреки това тая точка може да се счита за провал, имайки предвид че за една тилт сесия си изгорих почти целия профит за месеца. Така че банката в момента не ми позволява игра на 50НЛ.
[​IMG]

FAIL! Изиграх едва 20К ръце, като гореспоменатия тилт и downswing повлияха много за това. В общи линии се движех в нормално темпо за да постигна целта, но просто загубите и влошаването на играта ми в края на месеца ме накара да си взема почивка над седмица от онлайн покера.

Като цяло, поставянето на цели свързани с профит и volume като че ли не ми допада. Не откривам топлата вода тук, но май ще трябва да започна да си поставям повече цели свързани с играта ми като такава отколкото с резултатите от нея.

Както и да е, интересното е че за сметка на неудачния месец в нета, се получи доста добър такъв за лайф туровете в които играх. За 15-тина тура в Радисън, взех няколко първи и втори места, кешнах още няколко пъти, а тая седмица, бъбълнах и сайд ивента на SPW, като съм много доволен от играта си като цяло(с малки блъфи изключения).

За следващия месец целите са:
+въвеждане на твърд стоплос от 3.5 би и придържане стриктно към него, без изключения. В края на месеца като тегля четата не искам да виждам сесии с 10би загуба.
+ограничаване на тилта и тилт сесиите(това е свързано с горното).
+продължаване на работа върху префлоп играта ми и изкореняване на навика за call с маргинални ръце извън позиция(от блиндовете най-вече).
  • SoWrong
  • ShLiM
  • ahtung
  • Spendthrift
  • Yeste
  • 5TOV
You need to be logged in to comment