1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ЕПТ Сан Ремо -.- !

Published by IamBuddhaa in the blog IamBuddhaa's blog. Views: 218

Еми не ми остана нищо освен да взема да напиша един блог , да си припомня как съм играл и да видите вие стрували ли са инвестициите , които надявам се всички сте получили.
Няма да ви занимавам с кой влак съм тръгнал у кой самолет съм спал , ами направо по същество , че там е интересното.
Пуснах се аз ден 1а , че всички класирали се от сателити бяха тогава и ми се стори по оферта :).Много криво ми започна деня , ама не се дадох лесно и направих добър стак до края на деня.На масата ми нямаше , много познати муцуни , но имаше 2-3 неприятни играчи , който за радост ми бяха от дясно и си ги помпах доста. За моя радост , както винаги цялата маса почна да ме hate-va доста тъй , и много от играчите почнаха да ми играят персонално , което беше супер , гадното беше , че ми направиха над 5 пъти 4-5 оутъра във средни потчета и ме смалиха под 20к. направих доста як пуш бях останал с 14к , и има р и кол , аз съм 3-бет , първия фолд , 2рия 4-бет аз инста шип с 66 , и снап фолд , определено бях преценил играча и той снап фолдна. вдигнах се пак до 25 от валюбетове на някви нътски и дядо пак ме поряза като на 9хх ми препарира QQ с А9 и пак паднах до 17к. След това малко ми върза , но няма как имаше рейз 750 , кол , и ре рейз на 3100 , тук имах доста приличен реад и логика за ръката , която не искам да разисквам особено , но мисля , че движението ми беше доста правилно спрямо ситуацията и бутнах с АТс , и след много мислене бях платен от АК , но 30% ме огряха и мен. След това хвана четката и почнах да рисувам и бързо се вдигнах до 60 от някакви скуизове и слоу плай на един ТП ТК.
След което имах супер сик ръка срещу Ramzi Jelassi , един доста добър швет ... ето я и ръката с по 55к сме той ме покрива доста аз съм 750 , зад мен веднага 2050 , той от СБ е 5600 , аз съм 11600 , той е кол , а да не си мислите че се права на играя без нищо аз съм си с брадите (КК) ... като ме колна от СБ , направо насрах , че може да е с боровете , обаче с Наско го бяхме дискутирали точно тоя играч и това ми помогна доста , супер много време обмислях rangе-a му като ме колва и стигнах до извода , че почти никога няма да има JJ , или QQ , понякога АА , а в най-голем % от случайте ще презентира АА с някакви рандом ръце , флопа дойде Qx3h2h и чекнахме , търна J и той леадна 13к , аз ги платих ривъра х , и той тръгна да ме вкарва алл ин , и щях да имам супер тежко решение ... но той ми бетна само 15к който трябваше да платя и той почна да скимти и ми стана ясно , че печеля човека имаше Тh8h. Много найз хенд от негова страна доста ми хареса , ама ... и мен си ме бива :).
От там нататък до края на деня само с малки ръце ги добутах до над 100к +
Ден 2 почнах ударно вдигнах се на 300к , като вдигнах 2ма с QQ , после лапнах АК vs QQ за голям пот и имах една ръка срещу един тапак дето в момента го гледам как играе ФТ ... ама тва е покера на J 897x му платих 2 барела с JQ в 3-бетнат пот ... и бях с над 300к и чип леадър и много надъхан естесвтено и играех много стабилно.
Рейз , кол и аз съм на бутона с червените шишове супер голям 3-бет , и инста шип от рейзъра ... QQ , Q xxxx и -50к , след малко пак същото , самоче той е кол J high board аз бет той кол , търна гомно , аз бет той кол , ривър J , чек , чек той QJ ... айде - 50к още аз пак с боровете :(. Тия чеврени аса много бой ядат.Хайде под 200к ... един пич с 30 блинда е реиз аз съм с АQ и го 3-бетвам той е кол ... флопа JJT и аз го чек - рейзнах алл ин и нашия си беше платил с QJ ... абе пълни гении , аз го бях сложил на KQ ili T9 , 89 и мислих , че срещу рейнджа съм му добре , ама курец нашия с 30 блинда си платаща 3-бет 8 блинда с QJ.
И така хоп от чип леадер бех под авр ... да ама понеже съм много добър хванаха Vanessa Selbst да ме блъфира много мазно в една ръка след която тя тилтна масивно и почна да ме пита как може да я платя , и на кво съм я сложил ... :) рейзнах си J5s и флопа 532 аз бет 8300 , тя кол , търна А , чек / чек ривър 8 и тя ме леадна 14500 , като ми беше платил от BB , и аз мислих супер много време даже time ми каза един парцал , ама я платих и тя "You got it , but you gotta show " и аз викам ,еми щом ти е толко мерак и ги показах и тя изпуши , не е нужно да казвам , че тука пак бях вкарал монстър реад-а :). Такам приключих с 170к деня , което беше аврж.
Ден 3 пак удърно почнах и си платих от блинда с 97с рейз от бутона като и сб беше платил и чек шипнах Т77 , с фд и ме снапнаха с КТ ... Наско ми каза , е тука много добре си си изиграл ръката и ми стана яко , защотото човека ме инста колна за 100к стака на 3к/6к блинд и хоп пак бях на 300к.
Направих доста силен hollywood и 3-баррел блъф срещу Luduvic Lacay
SB go рейзнах той колна флопа 975 , аз бет той кол , търна 3 аз бет той кол , ривъра Т и аз му бетнах 55к във 130к и той посочи чиповете и аз знаех , че пита колко е залога , но се направих на шашав и си свалих слушалките и тръгнах да си обръщам картите и питах със супер педалското гласче , "It's a call"? и той ме погледна ужасяващо ... и каза the problem is that I got two pair ... при което аз изпедарастях още повече и му казах They are maybe good i му се усмихнах , хахахаха и той инста фолдна :) Един пичага ми се надяна на JJ s KT i го прибрах и хоп бях 450к , 3-бетнах 2 пъти маким луков веднъж с QQ после с гомна и накрая той рейзна имаше кол аз ги 3-бетнах с ТТ и вече почна да му пуши куфара и въобще не му беше приятно да съм му от ляво ... И само заради тази динамика нямаше как да фолдна JJ срещу него точно :( в ръката която отпаднах , а имаше много дролове долу ...
За пъври път бях стигнал толкова дееп на ЕПТ и чувството е малко друго , колкото и сериозни турнири да си играл и ФТ да съм правил малко по-различно е , емоцията от преди 3-4 се връщаше по-малко :)
Радвам се , че го играх тоя турнир , най-малкото защотото градя доста опит ... Срещу г-н Маким Луков , може би имах фолд , защотото го реаднах , че той знае , че аз имам силна ръка в този спот , но здраве да е , ще дойде и моята голяма ФТ :)
Успех на всички донГ-ове и ако имате питания по ръце , или искате някви анализи на ръце , welcome ^^
 • IamBuddhaa
 • pinobg
 • marinoff13
 • IamBuddhaa
 • Sergo90
 • IronmanBG
 • jully
 • beanit
 • gambler75
 • leopad70
 • Brobebrato
 • AstraLa
You need to be logged in to comment