1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

До Златните и обратно - Парт Три

Published by vladimir0v in the blog vladimir0v's blog. Views: 277

...ненавиждам алармата на телефона си - гадния, монотонен писукащ звук, който слага края на най-блажените моменти от съня и те вкарва ударно в грозотата на сивия ден. Е, на Златните нямаше сиви дни, така че простих прегрешението на алармата, поне този път! Очакаше ни смазващия пейнтбол, за който доста хора точеха зъби, но така и не успяха да се събудят :П Все пак най-хардкор феновете се натоварихме на автобуса, като отпред дори се чуха предложения за сайд бет за колко минути ще стигнем до Добрич - 40 или 50. И добре че никой не се съгласи да залага, защото автобуса даде фира още на първия завой :D .. FAIL! Това естествено нямаше как да пречупи ентусиазма на коравите ни, калени от покера психики, и бързо се намятахме по колите. След 40-на мин каране до Добрич, достигнахме заветната цел. Раздадоха екипировката (така и не стана факт сайд бета за това кой първи ще смъкне Зографа по време на играта), качиха ДИДЖЕЙ ШОМА на една постройка да поснима на воля (точно там всички се бяха изпикали преди това, но това не помрачи желанието му), а останалите разиграхме две бързи мелета за добре дошли - червени шапки срещу бели шапки.
Естествено, "шефовете" бяха в един отбор (Зографа, Юли, Диди), което неминуемо покачи настървеността на другия тим, хаха. Последваха две игри "Capture the flag", в които видяхме разни EPIC FAILS, при които хора падаха в окопите, Тонката (slowgrind) падна от кулата и висеше на един крак, а Джорди и МартичА чийтнаха, въргаляйки се 20 мин през копривата извън територията на игрището и открадвайки флага ни в гръб!
Решихме да им върнем жеста в другата игра, когато откраднахме шапка на противниковия отбор и идеята беше да ескортираме нашия ударник до тяхната база, където той да размени шапките и да открадне знамето им незабелязано. Тази идея завърши катастрофално, защото за 10-на минути всички бяхме свалени от откосите на ЧЕРВЕНИТЕ ШЕФОВЕ и така и не стигнахме до пустата база. Още 2 игри, при които имаше едно забито знаме в средата и целта беше да го мръднеш в полето на противника - там пак яко меле, много боя, много ожулени колена, доизстреляхме останалите амуниции и изцедени от яката схема, но пък изпитали душевен оргазъм, си тръгнахме за Златните :(
За топ-командоси на деня единодушно избирам Мартича, Джорди и всички други жени, които винаги оцеляваха до последно и нашариха много народ с боя :D

Оттам насетне няма какво да разкажа за тази вечер, защото отскочих до Варна на рожден ден, но другите ще наваксат в техните блогове, хаха.

Последният ден беше nuts. Първо Юли и Зографа направиха още едно показно на Нл100 и Нл200, разцепихме ги с въпроси, те нас с отговори (квит сме) и после някои от нас дадоха видео-интервюта за семинара itself - само на бълг. или комбининирано на бълг. и английски. Жалко само че пропадна лекцията на Ники (pro2type), но ще чакаме реванш от него другия път, иначе под ножа, хаха.

Grinders party-то беше след само няколко часа, а само 2 хотела по-долу имаше наплив на абитуриентки (във Варна са най-яките, определено). Душ, вечеря и всички се метнахме в Arrogance, където организаторите щедро бяха препълнили масите с огнена течност за душата :)

Точно тогава явно всички абитуриенти от Варна бяха дошли в Аро да празнуват, затова цялата атмосфера може да бъде описана като кошер с пчелички, чакащи само някой да им обере меда :)
Батълът между Юли и Джорди събра погледите на всички и беше достойна кулминация на схемите :)
За съжаление това беше последното перо от програмата и на другия ден трябваше да се връщаме в реалността :| фак :|

Пропуснахме сълзливите изпращания, но нещата съвсем биха се задълбочили ако ги имаше :)

Успех на всички наши в Интернационал на Unibet Open и който отпадне рано, да не се колебае и да се мята на машинките !!! Там е EZ Game!
  • Marticha
  • wabbitt
  • Zografa
  • xdgvekv
  • jordii
  • beanit
You need to be logged in to comment