1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

До Златните и обратно - Парт Едно

Published by vladimir0v in the blog vladimir0v's blog. Views: 213

Криво-ляво всички бяхме подранили и се събрахме на сборен пункт ЖП гарата преди нощния влак за Варна - аз, роската (haemorrhage), емо (ahtung), пешев (beanit), крис (wabbit), тонката (slowgrind) и Бербатов (brobebrato) и заредени с храна и бира (някои) се засилихме към влака.

Уморени от голямата уста на wabbit-a, който се беше отприщил на лафове се довлачихме до морската столица и се забихме в онази долна имитация на Гюрлата, където май на почти никой не му хареса, хаха.

Последва Зомби поход до катедралата, кафе-мафе набързо и се натоварихме в такситата, където първия бакшиш леко ни избачка, но за сметка на това си беше гаврош отвсякъде. След като ни раздадоха супер яките тениски на военна тематика с някакви хеликоптери и джунгли (евалата на автора да), разменихме по няколко думи и тръгнахме към някакъв бар (а пешев, роската и мартин тръгнаха към интера и вкусните евреи и баби, мммммм). Някакви приятни лафове на бара, колкото да се поопознаем и да станем гадженца и после се засилихме към хауса в Аро, където обаче аз не издържах дълго и се прибрах @my room за заслужена почивка.

Следващият ден започна ударно с лекциите на Юли и Зографа (gj lads) и трябваше и да завърши така. С Деско (Deizoo) и Илко (Nedopechen) се отправихме към Интера, където вече бяха емо, роската, пешев, коцето, мартин и йовко (konselieri). Още с влизането Деско се заби на машинките, което значеше само едно - ГАМБОЛ! След като горе-долу му вървеше и беше ивън, дойде и най-големия ни рийд за вечерта - ще говорим на машинката и ще я галим, а тя ще дава пари :) Последваха дълги и проницателни "Хайде скъпа, хайде мило", "Дай малко парички мило", "Айде дай парите, ти е** майката", преди да се изсипе дъжд от жетони и ушите ни да чуят сладкият звук на парите. NIIIIICEEE! Другите окуражени от добрия рън на Деско също седнаха с по един (емо и илко), а някои и с повече бай-ини, но при тях явно късметът беше останал онлайн, хаха. След като Деско се облажи доволно (дори взе още една кофичка от касата, защото една не му побираше съкровището), обрахме всички Bluff magazine от казиното и отпрашихме към хотела с бутилка Jack Daniels.....
  • sstuci
  • beanit
  • wabbitt
  • slowgrind
  • Deizoo
  • ahtung
  • Nedopechen
You need to be logged in to comment