1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

До Златните и обратно - Парт Две

Published by vladimir0v in the blog vladimir0v's blog. Views: 214

..не беше много трудно да убедим рецепциониста и пиколото, че все пак ще играем покер в сутерена, като те дори идваха да ни гледат. Още едно доказателство, че на Златните всичко живо диша покер :)
Събрахме фул ринг масата, разляхме уискито, участниците по имена не е нужно да се споменават, но няма как да не отличим Унибет Добрич покер крю (които както и името говори имаха проблеми :D), АйПокер аматьори и хардкор Прима машини. Като супер готин лъкбокс взех първата ръка изцяло на майтап и късмет и си довърших спокойно забавната вечер, която завърши с някакви яки флипаментс на Омаха за 5-10 лв. на човек (или degens в нашия случай).

Някакви афтъри после по стаите, преди да дойде петък и първите игри на живо от Юли и Зографа. Гледаш си с отворена уста и само попиваш като гъба. Найс игра, много зададени въпроси, много отговори и само един неотговорен към Зографа, а именно: "Как ти идват толкова много Аса и Попове в една сесия ?" (евала Пешев, да) :D

Вечерта беше време за малко ПР, където музиката може би беше найс за регуларите там, но на мен ми дойде малко в повече и към 3 подпалих джапанките към the holly place - чалгата в Аро.
Айляците вече бяха там, довършихме се набързо с няколко афтършока, диджея редеше поздрав след поздрав за "Националния отбор по покер" и "За гриндерсите", благодарение на голямата душа на Джорди, хаха, малко леки забежки с две-три абитуриентки, inside jokes за памперси и тъкмо ни изгониха от дискотеката, от другата страна на улицата се зададе групичката от ПР. ДОБРА СРЕЩА, ПРИЯТЕЛИ! - би казал Поета. И след солидна доза смях, викове, public urination и т.н. се заклатихме по гадните стълби нагоре към хотела.

[​IMG]

[​IMG]

Последваха 2 часа спор за въпросните памперси от дискотеката, много блага закуска (то в това състояние всичко е благо) и заслужено заспахме към 9-10 сутринта (2 часа преди пейнтбола, ЛОЛ). За него обаче - в трета част...
  • Brobebrato
  • vladimir0v
  • konselieri
  • Nedopechen
  • slowgrind
You need to be logged in to comment