1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Ден 1, Варна-Велинград

Published by getbigboy in the blog getbigboy's blog. Views: 198

Не ме бива много в писането, но ще се постарая да разкажа в няколко части как преминаха моите 3 дена на семинара във Велинград. И така..

Петък, 15-ти Януари, 6:30 часа, леко недоспал, но ентусиазиран, станах, дооправих си багажа, направих си любимата "закуска" ( 1 кофичка кисело мляко 0.1%, 100гр финни овесени ядки, малко студена вода, това всичко се разбърква в един шейкър и полученото "нещо" се изпива, бързо, лесно, полезно), облякох се и поех с колата към мястото на срещата с Deizoo и Shlim с които се бяхме уговорили да се чакаме в 7:30ч и да потегляме от Варна за Велинград. Пътуването мина доста забавно, ръководихме се главно по GPS-a, тъй като имаше места където определено незнаех къде се намирам. Музиката беше хаус, малко им понадух главите на момчетата но нямаше как, надявам се не се сърдят :) Спряхме на 2 места, първата спирка беше още в самото начало на нашето приключение, в Провадия, за кафе, кола, вода и кроасани.

Времето мина доста бързо в разговори за покер, ръце, за това какво очакваме да видим на семинара и неусетно пристигнахме в Пазарджик. Там решихме да обядваме и после да поемаме по малкото оставащ път до Велинград. Спряхме някъде на центъра, добре че имаше някакъв чичка да ни каже че там е "синя зона" и трябвало да си вземем някакво билетче за паркинг, 1лв за 1 час, няма проблем казах аз, това е едва един малък блинд :). Спряхме и отидохме в някакво заведение в центъра с българска кухня на самообслужване, аз си взех кисело зеле със свинско и макарони на фурна за десерт, Deizoo и Shlim-a не си спомням какво ядоха, само се сещам за ориза с домати на Deizoo който не бил виждал много отдавна, но пък бил вкусен.

След като заситихме глада, потеглихме към Велинград , тъй като това беше един напълно непознат район за мен, трябваше изцяло да се доверим на техниката (GPS-a) или да гледаме табелите, аз избрах първото, все пак в 21 век живеем... Всичко тръгна много добре докато не излязохме от града, тогава GPS-а показа някаква отбивка от главният път и тръгнахме по нея, оказа се че това е черен път който сякаш водеше към нищото. Имаше огромни ями, локви, камъни и каквото се сетите, трябваше да карам на зиг-заг, с 20км за да успеем да се предвижим. На няколко пъти обмисляхме варианта да се върнем обратно, но преценихме че е +ЕВ да продължим докато не свърши пътя.След около 20 минути "каране" излязохме на някакво село, видяхме двама мангала да търкалят гуми и ги попитахме за пътя за Велинград, оказа се че сме на прав път така да се каже, но просто GPS-a e решил да ни прекара през някакъв по-пряк, но черен маршрут.

Най-накрая, със сетни сили, пристигнахме в града на минералните бани, сега оставаше да намерим само хотела. Спряхме на една бензиностанция в града, попитахме, и съвсем случайно се оказа че някакъв чичка имал път към "Двореца" и се нави да караме след него и да го следваме.
И така, след близо 6 часа път, изморени и изпотени, паркирахме пред хотела. Първото което видях беше BMW-to na Wonderfull, който ми беше казал че кара 3-ка, и хисторито което имах беше достатъчно да го "рийдна", че това е най-вероятно неговата кола. Имаше и един нов, много намазан Мерцедес, предположих че това е на Зографа, но когато аверите ми казаха че той кара Форд си помислих: "Как е възможно човек който сяда с 1000 евро на маса да кара Форд ?"

Регистрирахме се на рецепцията, раздадоха ни флаерите с програмата на Grinders.bg за семинара, които държа да отбележа че бяха направени изключително добре и се настанихме по стаите в очакване на първата ни лекция...
 • ElkYGrinder
 • jordii
 • Breeze
 • wabbitt
 • jully
 • radotdr
 • haemorrhage
 • ShLiM
 • didi8bg
 • Zografa
 • Veso
 • Deizoo
 • Pro2type
 • SickOfItAll
You need to be logged in to comment