1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Да се учим от грешките си

Published by pdahtyrw in the blog pdahtyrw's blog. Views: 248

След вчеращния ми пост в форума относно загубата на голяма част от банката ми в унибет за няколко дена преосмислих наново играта си. Очеивидно е че съм правил големи грешки. Но грешките имат и положителната си страна. Благодарности на зографа и всички които ми помогнаха да осъзная това вчера. Прегледах си и старите ръце от кейк и също установих колко много грешки съм допуснал и колко много (относително) съм се развил от тогава.

След загубите от предишните дни смятам да направя една кратка почивка (около седмица), през която да наблегна на обучението си. След това ще допълня банката си с нужните пари за игра на най-ниските лимити в унибет. Банката която възнамерявам да използвам за нл4 ще е 100евро. Смятам да поствам тук интересните ръце с цел да се развивам по-бързо и успешно. Ако има и други учещи се играчи на ниските нива в унибет и имат желание нека се свържем да обсъждаме ръце както каза didi8. Мисля че това ще е доста добре.

Относно грешките от които трябва да се учим... Да аз загубих пари или блиндове ако искате, но си взех бележка от това и разбрах че има още страшно много за учене и че всъщност това е нормално в покера.
  • Silver
  • alex4409
  • mypush
  • Pro2type
You need to be logged in to comment