1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Частен блог 2

Published by montman in the blog montman's blog. Views: 189

Здравейте!!!
Реших вторият блог по темата Покер Хаус да го напиша след известно време, за да ми се избистрят някой неща ...
Както повечето знаят в къщата влязох с най-малката банка и супер неуверен, поради редица мои слабости и резултати. От 6 месеца бях в някаква много сериозна дупка по отношение на играта си... Честно казано бях се отчаял ... Покер къщата беше моята ''сламка'' за която да се хвана .
В къщата влязох с доста очаквания , като постоянно си повтарях да не се надъхвам прекалено много , защото влизането в къщата не означава решаване на всички проблеми и яко уининг и цветя и рози . Исках да затворя големите пробойни и да поговоря с някой за ''лекия'' ми проблем с тилта хихи :Д
Още с влизането си в къщтата се хванах на работа(игра :) ) и налазих 90% от хората там . Задавах им постоянно въпроси , ама най-различни ... Очаквах , че някой няма да издържи и ще каже - Пич айде остави ме малко да си почивам ... , ама се оказаха доста издръжливи (особенно jully, didi i penata )
В началото си боцках червените сесии и си казвах - Ето знаех си ,че това е покер хаус , а не меджик хаус :) , но след третия ден някаде , започнаха да се прокрадват и зелените им врагове :Д като почти винаги намирах някой от всичките хора да ме гледа и помага с каквото може ... Ден 4-зелена , ден 5 - зелена ... и все по зелена и все по зелена.
В края на престоя ми вътре резултатът беше 22 стака + , а ако извадя първите 2-3 дни в които не бях налазил достатъчно сериозно хората вътре , цифрата ще нарастне още. Размених доста контакти с хората в къщата и при неяснота има към кой да се обърна (лукс който нямах преди)
След излизането си от къщата продължавам да ги боцкам много сериозно , поне за моите стандарти (не знам вие как сте ) ! За 11 дни съм 26 стака + още. Супер уверен и надъхан съм!!! Имам желание за игра (доста позабравено чувство)
За първи път ми се случва , резултатите да надминат очакванията ми !
Смело мога да кажа ,че Покер къщата е най-хубавото нещо , което ми се е случвало в покер отношение !!!
Надявам се да има още много такива инициативи от страна на пичовете от сайта :)

Благодаря на всички хора от къщата , екипа и гостите!!! Вие сте били баси пичовете :Д !!! Организацията беше перфе :)
Респект!!!
  • shoma
  • Pro2type
  • Zografa
  • Breeze
  • beanit
You need to be logged in to comment