1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Будапеща

Published by jully in the blog jully's blog. Views: 162

Ще разкажа малко за прекарването ни в Будапеща.

Тръгванетo беше както винаги доста забавно, натоварихме се по такситата и.. към летището кадето ни чакаха доста БГ играчи. Посмяхме се доста преди тръгването на самолета.Полета беше доста къс и приятен ( и доста скъп ). Пристигнахме и веднага налазихме някакъв човек да ни откара до хотела. Той звънна по телефона и дойде маршрутка с най-уникалният шофeр. Нещо като във филма такси, но с маршрутка и без много резки движения .Ние плавно и нежно си минавахме на ОТКРОВЕННО ЧЕРВЕНО .....но без опасност между другото (и на мен ми е трудно да си обясня как).....бе човека си беше про и през цялото време си говореше по телефона .

Пристигнахме в Софител. Хотелът беше МНОГО добър (както винаги). Това го разбрах още отвън ( обикновенно много добрите хотели са ужасно грозни отвън ) Грозният квадратен куб отвън предлагаше невероятни екстри отвътре. Цареше приятна, спокойна и просторна обстановка. Регнахме се за стаите и за там каквото трябваше и се настанихме. Стаята беше не много голяма, но гледката ни беше много добра. Пред нас беше старият мост и старите мисля общински сгради. Особено вечерта гледката беше убиец. И закуската и вечерята бяха уникални!!! Хотелът си имаше много приятен фитнес + басеин + сауна, което винаги = на много добра тренировка след събуждане + уникална храна на закуска и вечеря = много щастлив jully.

Още по-доброто беше, че закуската беше доста до късно ....така че си слизах към 9 и нещо и не бързах за никаде.

Аз играх първият ден, както и почти всички от по-близките ми хора.
Определено ми хареса как играх на този турнир... бях доста по-активен от предния (дай ми само блиндове и гледай сеир)... така и не станах оргомен стак. Хванах 2 блъфа :) и взех няколко прилични пота.

Изгорях с ръката :
ЦО рейзва 900 аз 3б (от бтн ) с Аjо до 2.5к флоп 933сс аз бет 40% пот той кол търн 4 аз бет 35-40% пот той кол и рив jс той чек и аз шов с около 75% пот и той снапкол с 33 хахахахаах Всички на масата се радваха много като човека с цайса извади карето (аутцайсна ме ).Радвам се защото не ми стана гадно (нямаше какво друго да направя ...,бях готов да шовна всяка карта над Т...да не кажа и всяка карта и това валенце много ме зарадва защото не шоввах на блъв а за валю ...но другия път няма да си направи карето и ще го стакна :) ако съм и аз дотогава с очила ще го оувърцайсна .

След като отпаднах от турнира се поразходих насам натам и ходих да чирвам за другите .Зозо ,Жорди,Симо и адаша се справяха добе по това време и аз се кефих че БГ е в играта бейбии.

На другият ден си направихме чудна обиколка.

(Едно голямо благодаря на жените за боравенето с карта и всякви там пътеводни и съпортив скиллз които притежават )
Ходихме в зоологическата градина (беше много яко).Най се изкефих на горилите...,колкото и да бяха брутални лъвове ,тигри и всякакви там изруди ...,когато горилата ме погледна стана много страшно ....беше нещо като Чък Лидел или Куинтън обаче +200кг ...,мъжкаря беше много подвижен и много ядосан и беше готов да ни размята целия отбор.Много се изкефих и на малките маимунки ....малките дяволчета правиха такива невероятни неща.Имаше бели вълци които бяха доста охранени и непрекъснато се лутаха насам натам ...оказа се че не спирали.
Бялата мечка беше брутална (замислих се колко сме нищожни физически).

На следващия ден Зозо + компания играха а ние пак поехме насам натам .Ходихме на планетариум (не беше кои знае какво ...същият като нашия в Смолян ).Счупихме се да се смеем на езика им в планетариума (солидарни както винаги).Но най-силното от всичко беше ЛАБИРИНТАА .
Подземни пещери (лабиринти) които бяха доста добре направени (от човека) .Вътре имаше музика в зависимост от мястото на което се намираш....бе беше 100% като в тв игра (God of war PS3 ). С нетърпение чаках да дойде някав минотавър ...да му видя сметката с Blades of Chaos или да доиде някой стрелец та да го разчленя (отклонение за хората играли играта).Колкото и да ви разказвам за Лабиринта ще е малко ....,,найстина си заслужава да отидете там ако сте в Будапеща.

След това накупихме сувенирчета ,странни тениски ( за мен) и подаръци за близките и се отправихме към хотела за да видим как са нашите момчета .Жорди беше отпаднал (няма да казвам от кой) Зозо и Симо бяха в играта ... и то как накрая бяха останали 2 маси на едната седяха те 2-мата и играха за финална маса :) .Когато Зографа влизаше ол ин ( с по-слаби ръце )около 20-тина човека пеехме (пак не казвам какво ) и ето чудо всеки път освен Аq вс АА ''издържаха''.
КТ вс АК =НП с 20 човека агитка КТ е доста напред и особено като доста хора от агитката крещят хоооооолд за КТ хахахах (не от невежество просто това е новият лаф).

Май тръгна от Жорди ...спомням си ми разказа че се набил с няква много слаба ръка срещу силна ....бе нещо от рода на j7 vs AK и директно казал на пича още като си обърнали картите съчуствено ''SORRY ''и след това викал хооолд (поне аз това си спомням ...,може да не е било точно така Жорди надявам се ще каже) ахаххахаха и естествен го събрал и от тогава.....''бе добре че ми холднаха j7 вс АК ахха и такива подобни .
За нещастие и 2-мата изгоряха преди финалната маса .На турнирите освен добра игра си трябва и много късмет ( и карета ) и много да ти холдват джънковете.

Все пак прибрахме нещо в жобето (+опит )и прекарахме много добре което винаги е много добър резултат !
Аз лично съм доволен и от представянето на Жорди и Симо ...и двамата са пичове и свежарки и с тях е забавно и най-важното играят добре !
(жорди ти като урариш как ще хапвам за твое здраве месеци нареееед аххахахахахахах).

Ще приложа и няколко снимки за да видите как бяха нещата
 • wabbitt
 • volen4o9000
 • radotdr
 • jully
 • jully
 • KuuL
 • Mitiozo
 • Hristo82
 • jordii
 • GambitTakesDis
 • Deizoo
 • Pro2type
 • neveroddoreven
You need to be logged in to comment