1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Първите два фрийрола (за ръце и рейк в залите на Betsafe/Betsson) с пакети за Grinders Summer Camp са вече в лобито на мрежата. За повече инфо четете в темата на промоцията. Ако смятате, че сте изпълнили изискванията, но не сте автоматично регнати за турнира, ни пишете веднага по скайп на grinderssupport.
  Dismiss Notice

Будапеща

Published by jully in the blog jully's blog. Views: 99

Ще разкажа малко за прекарването ни в Будапеща.

Тръгванетo беше както винаги доста забавно, натоварихме се по такситата и.. към летището кадето ни чакаха доста БГ играчи. Посмяхме се доста преди тръгването на самолета.Полета беше доста къс и приятен ( и доста скъп ). Пристигнахме и веднага налазихме някакъв човек да ни откара до хотела. Той звънна по телефона и дойде маршрутка с най-уникалният шофeр. Нещо като във филма такси, но с маршрутка и без много резки движения .Ние плавно и нежно си минавахме на ОТКРОВЕННО ЧЕРВЕНО .....но без опасност между другото (и на мен ми е трудно да си обясня как).....бе човека си беше про и през цялото време си говореше по телефона .

Пристигнахме в Софител. Хотелът беше МНОГО добър (както винаги). Това го разбрах още отвън ( обикновенно много добрите хотели са ужасно грозни отвън ) Грозният квадратен куб отвън предлагаше невероятни екстри отвътре. Цареше приятна, спокойна и просторна обстановка. Регнахме се за стаите и за там каквото трябваше и се настанихме. Стаята беше не много голяма, но гледката ни беше много добра. Пред нас беше старият мост и старите мисля общински сгради. Особено вечерта гледката беше убиец. И закуската и вечерята бяха уникални!!! Хотелът си имаше много приятен фитнес + басеин + сауна, което винаги = на много добра тренировка след събуждане + уникална храна на закуска и вечеря = много щастлив jully.

Още по-доброто беше, че закуската беше доста до късно ....така че си слизах към 9 и нещо и не бързах за никаде.

Аз играх първият ден, както и почти всички от по-близките ми хора.
Определено ми хареса как играх на този турнир... бях доста по-активен от предния (дай ми само блиндове и гледай сеир)... така и не станах оргомен стак. Хванах 2 блъфа :) и взех няколко прилични пота.

Изгорях с ръката :
ЦО рейзва 900 аз 3б (от бтн ) с Аjо до 2.5к флоп 933сс аз бет 40% пот той кол търн 4 аз бет 35-40% пот той кол и рив jс той чек и аз шов с около 75% пот и той снапкол с 33 хахахахаах Всички на масата се радваха много като човека с цайса извади карето (аутцайсна ме ).Радвам се защото не ми стана гадно (нямаше какво друго да направя ...,бях готов да шовна всяка карта над Т...да не кажа и всяка карта и това валенце много ме зарадва защото не шоввах на блъв а за валю ...но другия път няма да си направи карето и ще го стакна :) ако съм и аз дотогава с очила ще го оувърцайсна .

След като отпаднах от турнира се поразходих насам натам и ходих да чирвам за другите .Зозо ,Жорди,Симо и адаша се справяха добе по това време и аз се кефих че БГ е в играта бейбии.

На другият ден си направихме чудна обиколка.

(Едно голямо благодаря на жените за боравенето с карта и всякви там пътеводни и съпортив скиллз които притежават )
Ходихме в зоологическата градина (беше много яко).Най се изкефих на горилите...,колкото и да бяха брутални лъвове ,тигри и всякакви там изруди ...,когато горилата ме погледна стана много страшно ....беше нещо като Чък Лидел или Куинтън обаче +200кг ...,мъжкаря беше много подвижен и много ядосан и беше готов да ни размята целия отбор.Много се изкефих и на малките маимунки ....малките дяволчета правиха такива невероятни неща.Имаше бели вълци които бяха доста охранени и непрекъснато се лутаха насам натам ...оказа се че не спирали.
Бялата мечка беше брутална (замислих се колко сме нищожни физически).

На следващия ден Зозо + компания играха а ние пак поехме насам натам .Ходихме на планетариум (не беше кои знае какво ...същият като нашия в Смолян ).Счупихме се да се смеем на езика им в планетариума (солидарни както винаги).Но най-силното от всичко беше ЛАБИРИНТАА .
Подземни пещери (лабиринти) които бяха доста добре направени (от човека) .Вътре имаше музика в зависимост от мястото на което се намираш....бе беше 100% като в тв игра (God of war PS3 ). С нетърпение чаках да дойде някав минотавър ...да му видя сметката с Blades of Chaos или да доиде някой стрелец та да го разчленя (отклонение за хората играли играта).Колкото и да ви разказвам за Лабиринта ще е малко ....,,найстина си заслужава да отидете там ако сте в Будапеща.

След това накупихме сувенирчета ,странни тениски ( за мен) и подаръци за близките и се отправихме към хотела за да видим как са нашите момчета .Жорди беше отпаднал (няма да казвам от кой) Зозо и Симо бяха в играта ... и то как накрая бяха останали 2 маси на едната седяха те 2-мата и играха за финална маса :) .Когато Зографа влизаше ол ин ( с по-слаби ръце )около 20-тина човека пеехме (пак не казвам какво ) и ето чудо всеки път освен Аq вс АА ''издържаха''.
КТ вс АК =НП с 20 човека агитка КТ е доста напред и особено като доста хора от агитката крещят хоооооолд за КТ хахахах (не от невежество просто това е новият лаф).

Май тръгна от Жорди ...спомням си ми разказа че се набил с няква много слаба ръка срещу силна ....бе нещо от рода на j7 vs AK и директно казал на пича още като си обърнали картите съчуствено ''SORRY ''и след това викал хооолд (поне аз това си спомням ...,може да не е било точно така Жорди надявам се ще каже) ахаххахаха и естествен го събрал и от тогава.....''бе добре че ми холднаха j7 вс АК ахха и такива подобни .
За нещастие и 2-мата изгоряха преди финалната маса .На турнирите освен добра игра си трябва и много късмет ( и карета ) и много да ти холдват джънковете.

Все пак прибрахме нещо в жобето (+опит )и прекарахме много добре което винаги е много добър резултат !
Аз лично съм доволен и от представянето на Жорди и Симо ...и двамата са пичове и свежарки и с тях е забавно и най-важното играят добре !
(жорди ти като урариш как ще хапвам за твое здраве месеци нареееед аххахахахахахах).

Ще приложа и няколко снимки за да видите как бяха нещата
 • wabbitt
 • volen4o9000
 • radotdr
 • jully
 • jully
 • KuuL
 • Mitiozo
 • Hristo82
 • jordii
 • GambitTakesDis
 • Deizoo
 • Pro2type
 • neveroddoreven
You need to be logged in to comment