1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Сделката ни в 7777.bg през този месец е с главозамайващо value и е най-доброто ни предложение от последните няколко години! В комбинация с двата варианта за софтуер и VIP съпорт горещо препоръчваме на всички наши играчи да се преориентират към игра в тази зала. За повече информация ни пишете по имейл на grindsupp@gmail.com или по скайп на grinderssupport.
  Dismiss Notice

Блог

Published by Sergo90 in the blog Sergo90's blog. Views: 1471

Таа :)
Много време мина откогато съм писал последно неща във форума,но напоследък има раздвижване из форума и реших и аз да почна пак да пиша някакви мои си глупости

Не знам откъде да започна и не съм си структурирал мисълта,затова може да стане дълго и неприятно за четене,но както и да е.

Искам да започна от това,което е реалната причина за Блог пост-а ми. Играя покер сериозно от началото на 2011,което си е много време за мен и не съм играл ниво под 200нл ( следователно уж се водим покерпро,ма колко съм про не ми се коментира ). Та идеята ми е,че съм тъжен понеже за всички тези години игра и премеждия,нерви и радости,печалби и загуби - аз не успях да се балансирам в живота и в покера.Едното от двете винаги остава на заден план . Не мога да съчетая вниманието,което искам да обърна на покера и на подобряването на играта ми и вниманието,което искам да обърна на близките ми хора и приятелите ми.Странното в случая е,че дори не съм си правил равносметка на това,че съм пренебрегвал хора,задачи,неща за вършене,срещи и забавления,докато съм продължавал да играя,""щот виж го тоя фиш са ше бъстне"".
От друга страна обаче,когато съм се виждал с хора и съм си шетал-тогава не съм обръщал внимание на покер-а. Накратко казано - Тъжен съм,щот съм тъп и не съм успявал да бъда истински фокусиран и концентриран върху това което върша.
Уча покер и си мисля как не ми се излиза с някой човек и кво да му кажа за да не излезем,или уча покер и си мисля как има нови серии на блеклист-а и трябва задължително да го изгледам,да не забравя.
Реално си давам сметка,че досега нито съм учил пълноценно,нито съм обръщал нужното внимание на хората,които са искали да им помогна по някакъв начин.
Цялото това Осъзнаване естествено може да е тотален булшит и просто да съм много мързелив и не толкова умен колкото си мисля :)

И сега горе долу почваме да избистрямае проблема и съответно да започваме да мислим по решението:
Имам голямо желание да се стегна и дори ако е нужно да имам покер график , социален график и график за учене и за спорт, холла @Бро-то !
Цялото това нещо звучи някак си дебилно,човек на 26 години да не може да се организира и да прави нещата правилно без да си записва кога какво къде и с кого да прави - Ми дааа не мога аз да го направя за себе си :(

Имам голямо желание да играя покер и да импровевам,дори днес направих 8к ръце :)
Та формулирам следните цели пред мен:
-Игра предимно на мидстейкс покер 6макс (400 и 600нл)
-ББ/100 е целта,като всичко под 5бб би било компромис
-минимум 80 часа на месец игра
-минимум 50к ръце на месец
-минимум 1/3 от времето което съм играл да го използвам за учене и програмки или дискусии с човекъТ,на когото съм най-благодарен за покер развитието си

Имам за цел да също да направя 300к ръце,считано от днес,за да мога да анализирам играта си и фиелд-а и за да преценя какво би било най-печелившо за мен да играя
Ще поствам ъпдейти,когато имам какво да кажа или х-брой ръце/графика да постна


Това е накратко,което исках да кажа за мен и за покер нещата,сега ще си позволя да поговоря малко оффтопик неща,но пак свързани с покер-а.

Състоянието на покера в момента за мен е добро и има качествени и некачествени противници,които дават екшън на 400 600 и 1к нл,а реално имах по лоши очаквания за покера след излизането на прорграмките,но явно малко хора успяват да асимилират и приложат това,което тя им казва :)
За себе си говоря в случая,но предполагам се отнася и за много други хора. Докато играя 6макс и играя ХУ паралелно (за 2-3-4 ръце докато се пълни масата или се затваря) е много важно да обръщате внимание на тези ръце,понеже уинрейт-а ви би страдал ужасно много (както и моя)

Напоследък има някаква нова мода да се гриммва,т.е да идват и да ти крадат блайндчето и да стават... Най-заслуженото нещо за тези хора е да развият каквато и да е форма на рак или друга болест и да страдат в мъки,докато не издъхнат имайки моя Голям блинд в джоба си.Съветвам ви да не го правите. Карма БИТЧ

Друго мое мнение по въпроса за покер обществото в българия е ,че с изключение на малка група хора,които работят над играта си старателно,всички други деградират покер уменията си и стават причината да се ръннва регфул игра на 6макс.Дори и аз който не работя много над играта си се кефя да ръннвам екшън с други бг-та и да виждам как нямат идея какво се случва и спюват постоянно.

По въпроса за ученето на покер,според мен е строго индивидуално,какво и как трябва да се прави,по колко време и тн.Аз лично не мога да се адаптирам да уча в по-голяма група хора и за мен най-продуктивно е да говоря с 1 или максимум 2ма човека за покер.

П.С искам да кажа много други неща,но всичко ми се струва супер рандом и ще го оставя за друг път,когато мога да си подредя това което искам да кажа по някакъв лесен за четене начин.

П.С-2 както виждате от прикачения файл,не се концентрирах само и изцяло върху 400 и 600нл ами имам и доста ръце на 1к,но за в бъдеще и за целите на блог-а мисля да се концентрирам повече върху тези 2 нива,или да филтрирам резултати . Бих поствал и някакви спотове чисто конкретни и теоритични за това как аз ги виждам и ги играя,ако има интерес и качествена дискусия.

ГЛ на всички , скоро ще пиша пак :)

Attached Files:

You, Sanz87, Pro2type and 18 others like this.
 • RealSot
 • TuttoLotta
 • Pro2type
 • petnik1979
 • Sinnerman
 • YouWho
 • Miserry
 • Sergo90
 • Peio
 • Pro2type
 • Hristo82
 • Sergo90
 • Pro2type
 • Mariya
You need to be logged in to comment