1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

БЛОГ

Published by Cons7antine in the blog Cons7antine's blog. Views: 202

Здравейте, в момента си почивам малко на Боровец и мисля, че е добър момент да драсна един блог...
Та... Константин се казвам, на 26 години съм, от Варна, но от 6г. живея и уча в София ... уча право в НБУ ( почти завърших вече), като в началото бях много амбициран да уча и да се развивам в тази насока, докато един приятел не ми каза, че друг негов приятел печели пари от покер и едва ли не е супер лесно да го правиш. Разбира се веднага се зарибих и аз, инсталирах си софта на Nordicbet и почнах да уча правилата и да играя някакви фриролчета, играех постоянно - близо месец, но не ми вързваше, и така докато се прибрах след една пиянска вечер и съквартиранта ми (зарибих и него) ми каза, че е спечелил 1.5$ от фрирол. Той отиде на лекции, аз се наспах, изтрезнях и реших да се пробвам с неговите 1.5$ на кеш масите, седнах на 0.02/0.05c направих ги 9.5$, пратих 8$ към моята сметка и на него му оставих неговите 1.5$:) Бях много надъхан, играех постоянно и навсякъде, където мога (в университета доста често през почивките) и така първият месец направих към 1к$ , като си записвах всеки ден на едни листи колко печеля или губя, мисля че ги пазя и ще пробвам да постна някоя снимка.
[​IMG]
И колкото повече играех, толкова повече правото оставаше на заден план и вече ходех колкото да си взема изпитите и да завърша, което се оказа по сложно от колкото очаквах.
Преди 6 години покер светът беше доста по различен от сега, нямаше почти никаква информация как трябва да се играе, знаех че трябва да играя тайт и като имам ръка да бетвам, бях сигурно най- големия нит на света ( отварях JJ+, AQ+ (AJ беше твърде слабо за мен) а чивтовете си ги лимп колвах) общо взето това ми беше играта, като играех на 8-9 маси. Така си играех няколко месеца, след което ми казаха, че като имам 300би вече не трябва да играя 10pl и се качих на 20nl там ми беше малко тегаво в началото.... като качих 50nl Зографа ми каза за Poker tracker и poker ace hud и, че те “ печелят пари“. Имам няколко скрийн шота с нитския ми стил( VPIP/PF 13/9 )

[​IMG]


Вече съм в София и след 7 часова сесия реших да си довърша блогчето..... и.... качих се аз на 100нл и....... играх там 3г и нещо това май беше най- голямата ми грешка в покера, играех сериозно, с доста ръце на месец, печелех добри пари и нищо не правех за да си подобря играта, а когато се качвах на 200нл все не се получаваше. Сега играя 200нл и 400нл с не лош успех.
Това е от мен, надявам се не е било мн скучно, отивам да гледам мач. GL

P.S. смятам да направя скоро видео докато играя за по- начинаещите играчи, така че пишете какви предпочитания имате за ниво, брой маси, теми за обсъждане и тн....
 • RealSot
 • getbigboy
 • TuttoLotta
 • miraculix
 • RealSot
 • Breeze
 • Zamio
 • Pro2type
 • Zografa
 • Breeze
 • Brobebrato
 • jully
You need to be logged in to comment