1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

blog - time killer :D

Published by PPetroff88 in the blog PPetroff88's blog. Views: 256

Здравейте драги ми читатели, Грайндъри! .. и вие обикновени комарджии

Казвам се Петър, от Разград съм, но последните 5 години си живея във Варна, повечето варненски колеги ме знаят като Петров.. скоро навърших 23 и на пролет ми предстои дипломиране в тукашния икономически университет.
Спирам с представянето и давам по същество.. играя покер от близо 4-5 години, като съм разиграл ужасно много ръце и на живо и онлайн.. играл съм в много зали, във времето съм следял различни покер сайтове, но вашия си ме зариби най-много. До януари 2011 се е случвало да сменям много зали и нива, от 10(нл) до 400(нл), играл съм стабилно в Тангра, Парадайс, Офсаидбет, няколко б2б скина, Фултилт! понякога банката ми е била над 100 БИ, понякога под 10 - имам проблеми с дисциплината, но затова ще пиша понадоле.. най-големият ми турнирен успех беше пролетта на 2009 - 2600$.. за моя радост, февруари 2011 го подобрих на 3000$ :)
Не съм губещ играч, но не съм и грайндър машина, като повечето от вас.. Тегля си редовно по малко, а когато ударя някое по-сериозно турнирче имам лошия навик да раздавам пари по кеш масите - бързо да качвам нивата, без да се замислям за банкрол-а си, а понякога го обръщам и на комар :mad: .. жалко е, но е факт.. тилта и егото понякога са по-силни от мен.
Реших се да напиша това блогче понеже последните 2 месеца ми се струва, че най-после спрях да тъпча на едно място и почнах да ги виждам нещата по-добре, не е просто добър рън, нещо като метаморфозата на Нео в края на 1вата част от трилогията, сещате се.. :cool: , обаче явно имам проблем с тилта.. 4-5 бед биййта ми стигат за да загубя 1/3та от банката си, затова ще чакам за съвети и мнения.. вие как реагирате в подобни ситуации..
Дано не ви натоварвам, с приказките си за тилта, но за по-малко от 2 месеца успях да ударя профит от над $4.5К от турнири, като на кеш профуках около $2.5К, което ако почна да го смятам колко работни заплати са ми или колко алкохол, дюнери или цигари лошо ми става. Лошото е, че повтарям старите грешки, колкото и да съм се заричал преди, че няма да се случат отново.. примерно миналата седмица си цъкам от работа.. нощна смяна.. пуснах си 4 турнира към 10 вечерта, с идеята - отпадна ли от турнир да го замествам с кеш маса 50(нл), спазвайки банкрол и на турнирите и на кеш масите.. и всичко върви добре до към 3:30 - 4 часа, когато отпадам за 10 минути в 2-та ми останали турнира, в които вървях доста над авъриджа, на кеша 2-3 бай ина назад.. много изнервен от лошия късмет, какво да правя, искам да се избия, наливам си още кафе и кола и бааам решавам да шотна 400нл.. съответно над 800$ назад за по малко от час.. сад стори, ама има и още.. след 1 час ровичкане в нета и убиване на време, решавам, че съм се успокоил и вече не съм в тилт, но сядам да играя хедс ъп на омаха 400нл (не мога да дам логично обяснение, защо го правя).. и губя още и още!!!! На другия ден се събуждам слетобяда и ме боли главата, се1 съм препил, не може да се говори с мен, заядлив съм и т.н. Всеки си има подобни случки и се надявам, след като го напиша публично, следващия път да го отворя, да го прочета и просто да си изключа лаптопа в подобен момент на брутален тилт.
Болно ми е, че имам знанията и уменията, пък лошата дисциплина ме дърпа назад.. все едно.. минало. Занапред мисля да спра онлайн кеш играта и да мачкам само и единствено на МТТ, СТТ(9 хандед) и СТТ(ХУ), че явно там ми е силата. Или поне до края на март ще е така ;)
После може пак да драсна някой ред, да ъпдейтна информацията около мен :D дано да ударя още някое 4-5 цифрено турнирче в бързината, че да има да се похваля с нещо.

Ами това е от мен машинки и нека щастливата случайност по често се среща с добрата ви подготовка :D

btw искам да се извиня за правописни, стилистични и всякакви такива грешки, ама и аз наблягах на компютърните игрички навремето вместо на уроците по литература, та такова е положението.. :rolleyes:

Поздрави,
P.Petroff
 • Melkion
 • fakiranp
 • kaweeo
 • steaR
 • beanit
 • Spendthrift
 • PPetroff88
 • didi8bg
 • 2easy4me
 • konselieri
 • PPetroff88
 • h0rNe7
 • 2easy4me
You need to be logged in to comment