1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Сделката ни в 7777.bg през този месец е с главозамайващо value и е най-доброто ни предложение от последните няколко години! В комбинация с двата варианта за софтуер и VIP съпорт горещо препоръчваме на всички наши играчи да се преориентират към игра в тази зала. За повече информация ни пишете по имейл на grindsupp@gmail.com или по скайп на grinderssupport.
    Dismiss Notice

BACK TO THE GAME

Published by reinbow in the blog reinbow's blog. Views: 1522

Здравейте , след 8 месеца неуспешни опити да се прехвърля успешно на кеш , пак си се връщам на добрите стари СНГ.Вкарах 20 гущера ей така за спорта.В началото ми беше много омотано 8 месеца 6 макс и изведнъж фул ринг ,първите 10 турнира не знаех изобщо за какво става въпрос.Та реших да пробвам толкова хвалените спинове , не са за мен , нерви като корабни въжета да имам няма да издържа.То и аз не че съм играл перфектно но всеки път едно и също направо луднах.Тва хората на лотария го обърнали ма си хващат като за световно де :mad:.[​IMG]
Мисля от началото на другия месец да се позаиграя по сериозно .Ако има хорица желаещи да помогнат да разглеждаме ръце , стратегии и др , ще се радвам да заформим някаква дискусия.То за СНГ няма много материали на български , та този блог може би ще е единствения ми начин да се развивам. А ако не ще е проба/грешка и дано нацеля правия път.Та успех по масите и до нови срещи;)
You like this.
  • reinbow
  • reinbow
  • reinbow
  • reinbow
  • reinbow
You need to be logged in to comment