1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Сделката ни в 7777.bg през този месец е с главозамайващо value и е най-доброто ни предложение от последните няколко години! В комбинация с двата варианта за софтуер и VIP съпорт горещо препоръчваме на всички наши играчи да се преориентират към игра в тази зала. За повече информация ни пишете по имейл на grindsupp@gmail.com или по скайп на grinderssupport.
    Dismiss Notice

Август

Published by TuttoLotta in the blog TuttoLotta's blog. Views: 380

[​IMG]Беше силен месец за мен,като и доста ми връзваше особено в ЕВ,първия ми месец в който съм над ЕВ и то стабилно :)
Прочетох книгата на Джаред Тендлър - Mental game ,мисля че имаше положително влияние,като за този месец мисля да създам един документ в който да пиша колко часа съм играл А,B и C играта си,за сега си пишех само грешките които съм правил.Също ще се опитам да проуча повече какво ме тилтва и какви грешки правя в тилт,ако успея да го овладея си мисля че редовно ще пускам такива графики.Последните дни от месеца имахме събиране на стария вече клас и нямаше как да играя,като цяло планирах да играя повече,но съм доволен че съм вкарал сравнително качествен обем,като за летен месец е добре.Септември може би ще е последния ми по-силен месец откъм обем,тъй като после отивам в София.
Сега шотвам 100нл,затова играя по-малко маси,така че 40к ръце отново ми се вижда задоволителна цел,все пак ще се постарая повече,особено ако съм в добър рън,за да има максимална печалба.
Мисля да наблегна малко повече на турнирите,като вече всяка неделя ще се пускам в няколко турнира най-вероятно в Мърдж главно,като мисля да атакувам сериите които пускат,като възнамерявам да създам пакет,който ще пусна във форума и може и да има някое събитие от WCOOP ако другите входове го позволяват.Ако идва повече входа ще играя сателити.
Ще гледам да направя 3-4 урока този месец,като половинаата от тях мисля да са свързани именно с турнирите при Трино,а другите с Оги (getbigboy) за кеш игрите.От уроците които направих с него останах доволен,има доста какво да се научи от него,харесва ми че отделя достатъчно време,дори платеното вече да е свършило.

Така че вижте пакета който ще пусна,мисля че съм в сравнително добра форма и в дългосрочен план,би трябвало да се възвърнат инвестициите ви ;)
Късмет на всички :Р
  • TuttoLotta
  • paev10
  • saejoh
  • jully
You need to be logged in to comment