1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Първите два фрийрола (за ръце и рейк в залите на Betsafe/Betsson) с пакети за Grinders Summer Camp са вече в лобито на мрежата. За повече инфо четете в темата на промоцията. Ако смятате, че сте изпълнили изискванията, но не сте автоматично регнати за турнира, ни пишете веднага по скайп на grinderssupport.
    Dismiss Notice

Август

Published by TuttoLotta in the blog TuttoLotta's blog. Views: 131

[​IMG]Беше силен месец за мен,като и доста ми връзваше особено в ЕВ,първия ми месец в който съм над ЕВ и то стабилно :)
Прочетох книгата на Джаред Тендлър - Mental game ,мисля че имаше положително влияние,като за този месец мисля да създам един документ в който да пиша колко часа съм играл А,B и C играта си,за сега си пишех само грешките които съм правил.Също ще се опитам да проуча повече какво ме тилтва и какви грешки правя в тилт,ако успея да го овладея си мисля че редовно ще пускам такива графики.Последните дни от месеца имахме събиране на стария вече клас и нямаше как да играя,като цяло планирах да играя повече,но съм доволен че съм вкарал сравнително качествен обем,като за летен месец е добре.Септември може би ще е последния ми по-силен месец откъм обем,тъй като после отивам в София.
Сега шотвам 100нл,затова играя по-малко маси,така че 40к ръце отново ми се вижда задоволителна цел,все пак ще се постарая повече,особено ако съм в добър рън,за да има максимална печалба.
Мисля да наблегна малко повече на турнирите,като вече всяка неделя ще се пускам в няколко турнира най-вероятно в Мърдж главно,като мисля да атакувам сериите които пускат,като възнамерявам да създам пакет,който ще пусна във форума и може и да има някое събитие от WCOOP ако другите входове го позволяват.Ако идва повече входа ще играя сателити.
Ще гледам да направя 3-4 урока този месец,като половинаата от тях мисля да са свързани именно с турнирите при Трино,а другите с Оги (getbigboy) за кеш игрите.От уроците които направих с него останах доволен,има доста какво да се научи от него,харесва ми че отделя достатъчно време,дори платеното вече да е свършило.

Така че вижте пакета който ще пусна,мисля че съм в сравнително добра форма и в дългосрочен план,би трябвало да се възвърнат инвестициите ви ;)
Късмет на всички :Р
  • TuttoLotta
  • paev10
  • saejoh
  • jully
You need to be logged in to comment