1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

April sucks

Published by Lakov in the blog Lakov's blog. Views: 242

Здравейте грайндъри :)

Имам малко свободно време тази вечер, та реших да драсна едно блогче :)

Края на март месец започна великденската ми почивка(3 седмици), за която бях планирал да поработя , но от UKBorder Agency явно не мислят така , 6 месеца не мога да си взема work permit-a,кур за тях. Е щом не можем да бачкаме и нямаме да учим , ще грайндим здраво то се е видяло, и без това си рънвах добре до този момент(7-8 бб/100).

Набързо си поставих цели за месеца, минимум 30к ръце, да се класирам за endurance race-a, като първите 14 дни да не пропускам игра и да правя повече от 20 точки на ден, да регна 20нл и естествено профит $$$.

Големият ми ентусиазъм беше бързо помрачен, след като още от първата сесия на 1ви април графиката ми започна да се спуска надолу и не след дълго се оказах -30 BI. Лошия рън хвърли сянка и върху играта ми, като започнах да правя глупави грешки, да губя концентрация и да тилтвам лесно. Volume-a който вкарах също ми повля отрицателно, понеже средно на месец не правя повече от 20к ръце. Беше ми доста трудно да продължавам да играя ден след ден, като ме смазваха от бой редовно. Писах на съпорта да ми спрат doomswitch-a, но те се направиха на ударени, че не знаят за какво им говоря, всички са маскари :D

След 15ти април започнаха лекците и упражненията наново и там също ми ебаха майката, то не бяха assignment-и, то не бяха презентации, ииииибаси змията, за оставащите 2 седмици едвам намерих 5-6 дена да седна да поиграя, да не изтърва endurance-a.

В крайна сметка завърших месеца -23BI , но благодарение на уникалната оферта в Redbet :cool:, с рейкбекa и бонусите даже си излезнах напред.
За мен по-важното е,че въпреки лошия рън даже и за секунда не съм си помислил да се отказвам и съответно успях да изпълня повечето от поставените цели, без последната. Редовно си правех HH review и обсъждах спорните ръце с познати и приятели, което ми помогна да не губя самоувереност.Изиграх 40к ръце, имам 80 часа игра,направих 14 от 14 дни и шипнах някой лев от endurance-a.

Макар да ми се иска да продължа да играя със същото темпо това няма как да стане. Другата седмица започва сесията ми и съм решил да ги шипвам изпитите, няма как ще трябва да се учи. А юни се прибирам в България, ще го мислим с тези прекрасни закони къде,как и кога ще се играе :D

Ето и една графика за цвят :)
Успех по масите!

[​IMG]

п.с. отново кур за UK Border Agency , никой badbeat не ме е тилтвал толкова много, колкото тия тъпанари ...
  • TheRocket
  • Lakov
  • Breeze
  • spworks
You need to be logged in to comment