1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Айде малко и от мен ....

Published by Quman in the blog Quman's blog. Views: 270

Здравейте и от мен, повечето от вас ме познават, а ако някой не ме познава, няма значение ... :)
Извинявам се предварително, че излъгах в заглавието, писанието няма да е малко. :D От доста време искам да напиша един хубав блогпост, но сякаш никога не е било подходящо времето... Мисля че след като форума буквално се преобрази и стана изключително приятно място да се учим, сега е времето за този болг ..искам да предупредя, че темите не са конкретно за покер, но вие сами ще намерите връзката....Та започвам ... :

1.Мотивацията
Най-същественото нещо в цялата работа не само в покера, но и в живота. Няма да се опитвам да ви мотивирам, защото после така или иначе пак ще се демотивирате, защото мотивацията е много индивидуално нещо и мотивационите причини на всеки са много различни ... Ако има нещо с каквото мога да посъветвам хората които четат този блог е да помислят, "защо го правя ?" - за каквото и да се отнася .
Когато имаш в живота си отговора на въпроса " защо" ,въпросът "как" отпада...

2.Общността
Българите са сме много големи индивидуалисти и трудно се обединяваме, държим на всяка цена да изразим и запазим личното си мнение и личностната си позиция. Хич не сме склони към диалог... (помислете как казвате на всички, че играете покер и печелите) Не приемаме новите неща за да не се излъжем ( да не се минем както се вика ) и след това като поизостанем понасяме загубите.. Малко по-малко мисленето ни се променя. Поне така се надявам ..от нас си зависи.
Всеки трябва да разчита на себе си, но и да бъде готов да се обединява.
Когато някой успее ... късмет (особено в покера, ходи оборвай).
Провокиран съм да напиша тези неща заради коментарите в новинарските сайтове по повод невероятната победа на нашият сънародник .

3.Покер общността

Ще понапиша малко и за това, особено след блестящите успехи на българите в покера. Нашето общество е доста мъничко и на пук на всичкия ни манталитет може да се каже, че се подкрепяме на ниво, което е за адмирации, още повече в този форум който ясно се вижда от коментарите в ВИП секцията как хората си помагат и това е силата тук.
Има много неща които не харесваш да правиш съдържащи голяма доза стрес,потенциален провал ( оо да) мощна работа, но ако ги направиш ще се открият всички тези неща които си искал за себе си...
Аз лично уважавам всеки покер играч, независимо дали играе на 4нл или 10к нл, дали е напред или назад, защото знам през какво трябва да се минава всеки божи ден за да постигнеш целта (в точка 1 ).

Уважавайте се взаимно, даже не ви е EV + да се тровите или тролвате, защо да си хабите цената енергия ? :) (това е повече призив отколкото твърдение)

4.За нашият форум

Форума се преобрази ..дамм... и в момента мога с гордост да кажа, че чета повече от него,ВИП секцията, класациите, гранд прикса,сделките всичко сякаш се движи с невиждани темпове, имам чувството, че играчите напредват с огромни стъпки. Само погледнете какви анализи на ръцете се правят и колко много се мисли върху една единствена ръка, а ние правим хиляди - страхотно е .

5. За BPF
Това турнирче много ме спечели и съм решил да се класирам, дано успея .Ще ми е първият турнир на живо и мечтая за него от доста време (сигурно ще е голям издън :D ) ..


6.Заключение

В заключение искам да кажа: уважавайте се, подкрепяте се, по-смело коментирайте, приемайте коментарите на по-добрите от вас (о да има такива :D) и се развивайте непрекъснато.
Изчезне ли любовта и страстта към играта .... изчезват и парите.Аз съм един от вас аз съм грайндер, всички сме потребители в грайндерс, всички се борим с играта, но няма смисъл да се оплакваме,защото това ни е страстта.
"Винаги можеш да се откажеш, защо да се отказваш точно сега" ????

С най-добри чувства Quman :)
  • TheRocket
  • Seth
  • Quman
  • jully
  • Pro2type
  • aitosa
  • Bashov
  • Quman
  • neveren0ugh
You need to be logged in to comment