1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

A ща мое ли да ви питам , некое друго Въпросче ?

Published by IamBuddhaa in the blog IamBuddhaa's blog. Views: 212

Опа !
Абе ... мъчат ме някакви неща реших да питам , че не мога да взема решение и това си , а аз не обичам да бързам с решенията , щотото :
Който брЪза - брЪка ( бърка ).
Такам ...
Става дума за избора ми на турнири. В момента на WSOP всеки ден има едни много яки турниричета по 1000$ със 3000 начален стак и по 1500$ с 4000 нс.Играят ги между 2к - 3к навалица на 1ч. нива , като ги играят всички прота защотото искат брейслети и всякви тикви естествено защото им е по джоба.Провеждат се за 3 дена.
Тук идват мойте инвестиционни анализи и теорми върху турнирия покер и струва ли си аджа ба ?
- Първо : Турнира си е турбо и според мен се и гамбъл , за да съумееш да играеш хубав покер , трябва в началото да се нагрухтиш , ама много мъжката за да направиш стак ( не ми допада особено , да съм изцяло зависим от картите който ми идват или поне в началото. )
- Второ : Ако преминавам в следващия ден има вариант да изпускам други хубави турнири , който ще се провеждат на другия ден.
- Трето : Мисля , че зажалост не бих играл на 100% при положение , че на втория блинд и вече съм със 50 блинда ...
Има и плюсове , естесвено доста слаби играчи има на тези турнири , който лесно могат да ти подърят чипове , но за това трябва бая да грухтиш.
Другите турнири от по 2к до 5к са понататък след 10 юни мисля и имат къде , къде по човечна структура.Там естесвено нивото на игра би трябвало да е малко по-добро , но пък от друга страна където са 1к там са и 2к за турнир в общи линии , от 3к нагоре е ясно , че няма да го играят толкова много тикви.На турнири с по-плавна структура бих играл определно и по-добре , просто ми е кеф да играя покер с чипове , а не бутане. Турнирите са през няколко дена и спокойно мога да си завърша едния на ФТ. и да си почна другия :).Има някой , които се препокриват но няма как.
Тъй като не малко ора от форума си взеха % , а пък и самите ownerи на сайта си взеха бая , реших , че е добре да се допитам :)
Да ги комбинирам ли ?
В гамбъл моде ли сме ? :)
Да се надиграваме с специалистите ли ? :)
Не знам наистина.
Мен ми е все тая мога да ги напукам тия 40к по всякакви турнири и low-ball 8 seven , 2 high low мое цъкам ако кажете , хаха.
Но според мен наистина си заслужава поне малко да се помисли.Тъй като + - 5к може да ми стигнат и за 3те варианта :).
Вижте пак и турнирите , който напуках в обявата и такам.
Данки шооооин , чакам мнения !
  • ceno83
  • YoUarMyBaby
  • Zografa
  • Sergo90
  • sleytttt
  • AstraLa
  • IamBuddhaa
You need to be logged in to comment