1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

31-и декемри - време за равносметка

Published by Lag4Hapiness in the blog Lag4Hapiness's blog. Views: 247

Здравейте,
Както е станало ясно и от заглавието това е един блог-равносметка за приключващата 2013 година + малък план за началото на 2014. Като цяло не съм особено доволен от себе си. Бих си писал оценка 4 минус по шестобалната. Пак не се отнесох достатъчно сериозно към покера, макар и да не е имало големи периоди, в които въобще да не играя. Направих някакъв профит, но не ме задоволява. Причината е в малкия обем игра. Sky Poker изритаха българските играчи през лятото заради Закона за хазарта. В Merge пък трафикът е по-много гадно време за България – знаете 7 часа разлика с американците. Обаче най-съществената причина е, че явно съм изгубил мотивацията си от преди 3-4 години, когато можех да си цъкам по много часове. Опитвам се да определя на какво се дължи това и се сещам за следните неща:
- нямам непосредствена нужда от пари от рода на „сега ако не играя яко и после няма да имам с какво да си платя сметките“;
- след 6 години и половина игра има някакво пренасищане в мен от покер;
- в последно време съм разконцентриран и от размисли има ли смисъл да стоя повече в България и в случай, че реша да се махна, къде точно да отида. Може би е странно това да ме разконцетрира, защото дори и да отида в чужбина то е ясно, че няма да си изкарвам парите по строежите, а най-вероятно пак ще е чрез покер и спортни залози.
- има и едно момиче, което взе да превзема мислите ми, но там май нещата няма да се развият добре.
Друга цел, която си бях поставил за 2013 година – пътуванията. Доста пътувах в рамките на България, но само едно излизане в чужбина, а всъщност винаги ми е било по-интересно да обикалям в чужбина. Като мое оправдание тука ще напиша, че аз желание за пътуване винаги имам, но просто не всичко зависи от мен. Не бих тръгнал сам да пътешествам, а приятелите ми нямат време и/или пари.
И сега малък план за началото на 2014 година. Смятам да вложа големи усилия в покера през януари. Това ще е вид, за да си докажа, че все още мога да направя силен месец с хубав обем игра и надявам се добър профит. За целта зарязвам гледането на NBA, което тотално ми разбива режима, и се връщам към режим със ставане в 5 сутринта. Звучи жестоко и сурово, но съм го правил и преди и то в големи периоди от време. Свиква сe бързо и после съм доволен колко се е уголемил денят.
През февруари възнамерявам да отида в Lanzarote (един от Канарските острови) за седмица или десетина дни на гости на една приятелка. Това ще е моето малко бягство от зимата в България, понеже предполагам, че дотогава ще ми е писнало от студ. Там ще е 18-20 градуса :). Освен това ще си купя и сувенирна чинийка за колекцията.
Планове за по-напред във времето няма да правя, защо както се е разбрало вече съм малко объркан в каква посока да ми се развива живота, а и ще е най-умно да видя какво ще се случи в крайна сметка с приложението на прословутия Закон.
Пожелавам Ви весело посрещане на Новата година и да е много успешна!
 • fakiranp
 • akssess
 • krisi
 • mitkos
 • 1rado123
 • Lag4Hapiness
 • ilpm
 • jully
 • GambitTakesDis
 • Miserry
 • Brigov
You need to be logged in to comment