1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

2013 на Lag4Hapiness

Published by Lag4Hapiness in the blog Lag4Hapiness's blog. Views: 270

Ще се включа и аз с един блог, защото забелязвам леко пробуждане на този раздел в сайта и понеже на мен винаги ми е било интересно да чета блогове ще се радвам наистина да настъпи съживяване.
От новогодишните баници (една където празнувах НГ и една вкъщи) ми се паднаха късметите „пари“ и „екскурзия в чужбина“. Тези късмети ми харесват и ще се постарая да ги изпълня през 2013 година. Няма да има промяна в методите на печелене на пари спрямо предходните 5-6 години – остават си покер и спортни залози. Не бях особено сериозен с покера през миналата година, но през тази не мисля да има цели месеци, в които не играя. Може да не се утрепвам от покер както като бях студент в София, но ще се постарая да поддържам едно определено ниво. Със спортните залози ще е по-лесно, при тях не се изискват чак толкова усилия. Правя както нормални залози, така и някои по-сложни неща като среди и арбитражи. Една част от нормалните си залози публикувам в блога си dr-lag.blogabet.com. Ако има заинтересовани може да му хвърлят по някой поглед от време на време. Понеже получих някои запитвания дали ще го правя платен като се включа в blogabet market - не планирам такова нещо поне в следващите 6 месеца със сигурност.
Екскурзиите в чужбина винаги са ми харесвали и в последните години гледам да ходя в 3-4 държави за една календарна година. Това е много приятен начин за разпускане от цялото гемблинг напрежение. През 2012 г. бях в Брюксел, в Гърция и във Виена. За 2013 г. имам набелязани доста цели – мач на Тренто в Италия, екскурзия до Рим, Канарските острови, Чехия, Германия, Малта. 3 или 4 от тези шест да изпълня и ще сметна, че година е е била хубава. Ако са повече от 4 – върховно! Освен това по тези екскурзии си купувам сувенирни порцеланови чинийки и си правя колекция. Тази мания ми се зароди някъде през 2011 година и 5-6 души от сайта знаят за нея. Вече имам близо 60. Малко е срамно, но все още не съм намерил чинийка на Бургас :D. Не се притеснявам да включвам в колекцията си и чинийки от места, където аз лично не съм ходил. Все някой ден и там ще отида :). Тук е мястото да изкажа големи благодарности на vladimir0v, който ми донесе от Лайпциг, Магдебург и Рощок, както и на ЕasyGame, който ми купи от Киев.
През 2013 г. ми се иска да си намеря и някое друго хоби. Бях се надъхал супер много от една приятелка за стрелба с лък, но се оказа, че няма такъв клуб в Бургас. Това ме разочарова, но може пък да измисля нещо друго.
За финал – успешна 2013 година на всички и се забавлявайте!
  • Seth
  • jully
  • neveroddoreven
  • Lag4Hapiness
  • DevilsTime
  • BiGb1rD
You need to be logged in to comment