1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Сделката ни в 7777.bg през този месец е с главозамайващо value и е най-доброто ни предложение от последните няколко години! В комбинация с двата варианта за софтуер и VIP съпорт горещо препоръчваме на всички наши играчи да се преориентират към игра в тази зала. За повече информация ни пишете по имейл на grindsupp@gmail.com или по скайп на grinderssupport.
    Dismiss Notice

100K Challenge

Published by TuttoLotta in the blog TuttoLotta's blog. Views: 2089

Здравейте!

Минаха близо две години от последния ми блог – „Изкуството да Побеждаваш“.

Беше най-дългата почивка от писане откакто водя блога,не защото нямах какво да кажа,просто исках продължението му да е по-силно.

Предизвикателството което си поставям е да превърна 3к евро в 100к.Първоначално замислях да си поставя срок 1 година,но след като реших че няма да приемам сайд бетове,защото предпочитам да играя без напрежение и да мога да посещавам редовно университета за последната ми година там.Ще ъпдейтвам прогреса редовно в темата която ще създам във форума,както и на WordPress.com › Log In .

Ще разкажа какво преживях в покера за този период,за да разберете какво ме мотивира да се завърна с много обем по масите в това предизвикателство.


2014 ми донесе най-големият ъпсуинг дотук в Скууп.фр с 3тото място за 25к,жаждата за титла ме накара да доизиграя всички оставащи събития включително омаха и игри в които все още не съм специалист.Въпреки че бях отново близо до титла на 300 евров омаха/холдем микс турнир така и не дойде.Високите входове и дългите мтт периоди донесоха лек даунсуинг в старс.фр,който се задълбочи впоследствие във всички зали и продължи около година,отбелязвайки най дългия ми губещ период и най-голям даунсуинг.Банката се беше стопила на около 10% от най високата и точка и позволяваше да играя 50нл с добър брм.Но тъй най-добрата игра се постига когато възможностите ни отговарят на входовете които играем,за да съм мотивиран имах нужда от игра на по-високи нива.Също така исках да се запозная с някой от най-добрите бг играчи които все още не познавах,затова рискувах да отида на ЕПТ 100 в Барселона с 2,5к евро назаем от Наско + мои спестявания.Прекарахме си уникално там със съквартиранта Емо G и голямата бг група.Като ние отидохме 2 седмици предварително за да пограйндим меката кеш игра(причината заради която основно поех риска,тъй като нямах губеща кеш сесия там от около 10 такива).Всичко започна по план с 5 бързи входа...момента в който ако бях спрял нещата вероятно щяха да изглеждат по друг начин.Все пак бях решил да доунищожа американската риба Фред по име Флинстоун по прякора който му дадох ,на която бях в позиция.

След като въпросния големец (между 120-150 кг,2метра+)беше спаднал до около 100 евро нанесе уникален побой на електронната маса и тя реши че трябва да си тръгне с пари за да не я разбие.Оттам му даде множество малки потове и успя да сетне валетата си на търна в 3бетнат за около 200бб дийп като повечето пари вече бяха вътре и не успях да намеря фолд с овърпеъра ми.Брейк ивън сесия която предзнаменува брейк ивън играта ми там,лекия профит от кеш се превърна в загуба около 1к когато ЕПТ започна и най ниската игра беше 3/6 евро.Въпреки това се представих силно в турнирите с 3 кешвания вкл. 5то и 12то място на по-малки сайд евенти.
Благодарение на символичния наем който плащахме разходите за месеца не превишиха тези пари,като си позволявах всичко каквото искам... все пак се върнах задлъжнял с 2,5к ,сума около 100 пъти повече от най голямата която бях взимал назаем.Беше най-тежкия ми период тъй като банката в този период ми беше по-малка въпреки че имах да взимам няколко хиляди от стейк за който не бях получил целия профит все още.Не бих взимал повече такива суми назаем ако не се наложи за нещо сериозно,тъй като на моменти имах проблеми със съня,тогава ударих 1 малък турнир с който върнах задълженията и по това време получих и профита от моя приятел който спонсорирах.

След това започнах нов проект със стейкинг на 3ма приятели,като този път реших да подпишем договори за да знам че са сериозни и искат да отделят време в дългосрочен план за да станат професионалисти.За съжаление само 1 от тях се оказа достатъчно сериозен да продължи повече от 2 месеца,като в следващите 10 съм приел предизвикателството да бъде изграден професионалист който може да си изкарва прехраната само с покер.

Като цяло не съжалявам за нищо от случилото се и продължаваме напред по-силни.

Планът ми е да прекарам около една-две седмици в по усилено подобряване на играта ми постфлоп и да достигна близо до GTO.След това ще започна темата във форума и ще дам старт на предизвикателството като планът за него е :
3к-20к игра на 100нл и 50 когато няма трафик.
2рия чек пойнт ще е 50к до който ще играя основно 200нл.

След това ще прецена дали искам да продължавам само с кеш или ще започна отново игра и на мтт.
Едно важно уточнение за предизвикателството е че се отнася за чистите ми приходи от покер,като разходите ми за живот,кола и тн които ще бъдат правени от банката няма да се броят като такива.
Паралелно с тези 2 предизвикателства започвам и едно лично мое,което ще бъде да тренирам редовно,като когато имам възможност ще опитам да правя 6 тренировки седмично.

За 2рите ще пиша отвреме на време в личният блог,където отвреме на време мисля да пиша за нещата от живота които ми правят впечатление. Също така ще опитам да бъда по активен в дискусиите на ръце,като обмислям и да заснемам поне 1 видео месечно,а след лятото и редовно да пускам стрийм в Туич ако има интерес.
Така че очаквайте скоро силно завръщане от мен във форумите,успех на всички вас които отделихте от ценното си време във всичко което правите без значение легално/нелегално стига да е морално :)
ALFETINHO, Nofear900, harrah and 8 others like this.
  • ilpm
  • Caccao
  • Seth
  • RealSot
  • TuttoLotta
  • Brobebrato
You need to be logged in to comment