Ако можете да ми дадете някакви оценки да кажем от 2 до 6 Покерстарс/3/6/6 Фултилт/3/6/6 За другите зали например и евентуално да преместя банката там. Мерси предварително.
Какво не му харесвате на софтуера ? Нали говорим за софта на Микрогейминг ? За мен е най-удобния възможен, особено мини масите. Унибет е 5(или 6)/4/6 според мен.
И аз точно като CobraStarr бих оценил прима, един от най-добрите софтове, откъм риба можеше и да е по-добре, трафика на 50нл е ок но има часове в които почти няма маси. 5/4/6 звучи реално поне според мен. Мисля си, че е време пак да се отделят унибет и ладброукс и ще стане по-скоро 6/4/6 а останалите скинове 4/4/6 Онгейм да кажем 6/6/4. Някои биха оценили софта с 2 или 3, но аз го харесвам откъм функционалност и дизайн особено като се модне, само да не беше тромавостта при отваряне на нова маса, което в комбинация с липсата на waiting list = тилт. Иначе липсата на waiting list сама по себе си е ок даже има предимства
Примата има умопомрачаващо тилтващ софтуер и бих казал, че от всички зали е най-лошия възможен, редом с тоя на онгейм. Единственото му готино нещо са сравнително малките масички и готината тайм банка, но положителните му страни в пъти биват засенчени от недостатъците: -масите често се движат сами, без изрична заявка от потребителя. -при ол ин покет картите не се показват до излизането на ривъра. за тези които се чудят защо това изобщо бива изброено - има си психологически причини, но това до известна степен излиза извън темата.
По принцип не се показват картите до showdown-a (той и за това се казва showdown). Иначе за да не ви се местят масите - ползвайте Placemint
Не се казва шоудаун за това. Шоудаун имаш когато няма повече бетове. (в ситуацията която аз описах няма). Разликата с ривър шоудауна е само в това, че там тоя който е предприел агресивното действие си показва ръката 1ви, а тук 2мата си показват ръцете веднага (заради психологическите причини които споменах).
-при ол ин покет картите не се показват до излизането на ривъра. за тези които се чудят защо това изобщо бива изброено - има си психологически причини, но това до известна степен излиза извън темата. Това е единственото което ме дразни меко казано !!! А защо е така ????
Като загубиш 500Е за 1 час на 0.25/0.50 ПЛО и всеки път с по 2-3 аута на ривъра ще си говорим пак. Но за всеки е различно. Един познат за 1 седмица депозира 40Е и изтегли 1000, зависи си от хората друг, който много уважавам и според мен е на светлинни години преди този с 40те евро, за 2 дни загуби 2000 и като ми показа хисторито моите 2-3 аута на ривъра си бяха просто като детска игра. Не казвам че е риджид софта и тн просто хората или обожават прима или я ненавиждат. Същото е и с бос и със всяка мрежа. Моя съвет е просто да си намери мрежата която ти приляга най-добре.
Аз доколкото разбрах говорим за потребителския интерфейс на софтуера. Дали е ригнат или не, е най-добре да не се коментира според мен.