1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.
 2. Сделката ни в 7777.bg през този месец е с главозамайващо value и е най-доброто ни предложение от последните няколко години! В комбинация с двата варианта за софтуер и VIP съпорт горещо препоръчваме на всички наши играчи да се преориентират към игра в тази зала. За повече информация ни пишете по имейл на grindsupp@gmail.com или по скайп на grinderssupport.
  Премахни Бележката

Wild Twister SNG

Дискусия в 'Други покер зали' започната от Mariya, 4 октомври 2017.

 1. Mariya

  Mariya
  Expand Collapse
  Administrator Staff Member

  Съобщения:
  1,778
  Трофейни точки:
  113
  Оценки:
  +949 / 10 / -32
  Покер ръце:
  Bet365Grinders40.png

  Започнете игра на Wild Twister! Бъдете All-in срещу съперниците и се насладете на най-бързите Сит и Го.


  Входът на Wild Twister Сит и Го е само €0.50 и играйте за билети за Сит и Го Турнири Twister на стойност до 100 пъти Вашия бай-ин.

  Важни Условия и Правила
  • Наличният награден фонд се определя произволно и се показва преди започването на всеки Wild Twister Сит и Го.
  • Сумата на наградния фонд е равна на сумата на Вашия бай-ин, умножен по една от следните стойности: 2, 4, 10, 20, 40 или 100.
  • Всички наградни фондове се присъждат като Билети за Турнири Сит и Го Twister; ако не се използват, те изтичат два месеца след тяхното кредитиране.

  Как се играе Wild Twister Сит и Го
  • Изберете бай-ин и брой игри, които желаете да играете.
  • Натиснете бутон Играй: наградният фонд се определя и се показва.
  • След като започне играта, всички играчи са All-In, докато се определи един победител.
  За да играете Wild Twister, посетете секция Twister Сит и Го в покер софтуера.

  Всички Условия и Правила
  1. Наличният награден фонд се определя произволно и се показва преди започването на всеки Wild Twister Сит и Го.
  2. Сумата на наградния фонд е равна на сумата на Вашия бай-ин, умножен по една от следните стойности: 2, 4, 10, 20, 40 или 100.
  3. По-долу са изброени всички налични множители на бай-ин и вероятността да играете за всеки от наградните фондове:
   • 100 пъти Вашия бай-ин е 50 от 250.000.
   • 40 пъти Вашия бай-ин е 450 от 250.000.
   • 20 пъти Вашия бай-ин е 1.000 от 250.000.
   • 10 пъти Вашия бай-ин е 10.000 от 250.000.
   • 4 пъти Вашия бай-ин е 42.500 от 250.000.
   • 2 пъти Вашия бай-ин е 196.000 от 250.000.
  4. Билети Twister Сит и Го, спечелени от игра на Wild Twister, може да се използват за вход на Twister Сит и Го със съответната сума за бай-ин и, ако не се използват, изтичат два месеца след тяхното кредитиране.
  5. Ако някое от условията за бонуси е нарушено или има доказателство за поредица от залози, които поради бонус депозит, безплатни залози, залози без риск или друга промоция, водят до гарантирана печалба за клиента, индивидуално или в група, bet365 си запазва правото да изиска сумата обратно от клиента, и по свое решение да уреди залога по точния коефициент, отмени безплатен залог или залог без риск, или всеки залог, захранен с депозит бонуса. В допълнение, при наличие на доказателства за така дейност bet365 си запазва правото да наложи административни такси за клиента в рамките на бонуса, безплатния залог, залога без риск или допълнителното плащане, за да покрите административните разходи за откриване и противодействие на тази активност.
  6. bet365 си запазва правото да изиска обратно всяка бонус сума, ако е била присъдена в резултат на грешка.
  7. Всички оферти за клиентите са ограничени за една на човек. bet365 си запазва правото да изтегли всяка оферта или всички оферти към всеки клиент или група клиенти по всяко време и да изиска обратно бонус частта от баланса на клиента, ако има основания да счита, че бонусът или офертата се изискват от или в полза на едно и също лице повече от един път, от група лица, извършена е измама или е имало опит за измама.
  8. bet365 може да извършва малки промени в тази промоция по всяко време и си запазва правото да промени или отмени тази промоция по всяко време поради законодателни или регулаторни причини.
  9. Никой от служителите на bet365, агенциите, с които работи, лицензиантите, провайдъри на услуги или други свързани и партньорски компании, няма право да ползва тази Промоция. Същото важи и за преките семейства на горепосочените.
  10. bet365 си запазва правото да откаже плащане на играч, за който е установено сътрудничество или пасивна игра. В допълнение, ако сметката на играч е блокирана или е изключена от покер по каквато и да е причина, играчът ще бъде отстранен от всички аспекти на тази промоция.
   

  Прикачени файлове:

  Последна редакция: 12 март 2019

Сподели страницата