1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.

Въпрос относно cash game

Дискусия в 'Общ покер форум' започната от skydiver, 27 юли 2010.

  1. skydiver

    skydiver
    Expand Collapse
    Well-Known Member

    Съобщения:
    61
    Трофейни точки:
    6
    Оценки:
    +0 / 0 / -0
    Покер ръце:
    Следната ситуация: Аз бутона, рейз преди мен дo 6 ББ, аз кол, блайнда се бута ал ин за 8ББ, рейзъра колва. Тук мога или не мога да се бутна All in? Какво е правилото в такива ситуации?
     
  2. EasyGame

    EasyGame
    Expand Collapse
    Well-Known Member Resource Gardener

    Съобщения:
    4,195
    Трофейни точки:
    78
    Оценки:
    +219 / 6 / -22
    Покер ръце:
    Не можеш.
    Тъй като опонента като вилиза all-in и няма стак по-голям от 2 пъти твоя залог - в този случай не се брой за бет (или рейз), а само за call.

    Затова можеш само да call или фолд, но не и бет (или рейз или shove или all-in).

    П.С. Нещо такова беше :D
     
  3. skydiver

    skydiver
    Expand Collapse
    Well-Known Member

    Съобщения:
    61
    Трофейни точки:
    6
    Оценки:
    +0 / 0 / -0
    Покер ръце:
    10x mate
     
  4. rimpev

    rimpev
    Expand Collapse
    Well-Known Member

    Съобщения:
    206
    Трофейни точки:
    16
    Оценки:
    +0 / 0 / -0
    Покер ръце:
    Според правилата не можеш, тъй като както обясни колегата по-горе ако стака му не е по-голям от 2 пъти предишния залог, неговия ол-ин се брои за кол едва ли не, така че ти ако вече си платил първоначания бет можеш или само да доплатиш за ол ин-а му или да фолднеш :)
     
    Последна редакция: 27 юли 2010
  5. Glista

    Glista
    Expand Collapse
    Well-Known Member

    Съобщения:
    783
    Трофейни точки:
    33
    Оценки:
    +25 / 1 / -0
    Покер ръце:
    fold 100% e s AA
     
  6. Mitiozo

    Mitiozo
    Expand Collapse
    Well-Known Member

    Съобщения:
    1,301
    Трофейни точки:
    36
    Оценки:
    +0 / 0 / -0
    Покер ръце:
    Като се позамисля тук за 8бб може да е и на КК.
     

Сподели страницата