1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.

Важно за AsyaPoker!

Дискусия в 'Други покер зали' започната от GrindEN, 20 януари 2016.

Статут на Темата:
Не е отворена за нови отговори.
 1. GrindEN

  GrindEN
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  48
  Трофейни точки:
  8
  Оценки:
  +2 / 0 / -0
  Покер ръце:
  Макар AsyaPoker да е една от залите с най-софт игра за момента, там има някои специфични ограничения, които не трябва да се пренебрегват в никакъв случай!

  Време е да внесем още по-голяма яснота по отношение на правилата и ограниченията, които идват от GG Network и AsyaPoker.

  Както вече знаете от ревюто на Asya, нещата за които най-сериозно се следи и се забраняват са "bum hunting" или "fish hunting" тоест под никаква форма НЕ трябва да играете само с най-неадекватните и слаби играчи.
  Изисква се точно обратното - ТРЯБВА да давате екшън на всички играчи по масите и да не се ограничавате до играта само с риби.

  Друго изключително важно правило, което също трябва да се спазва с особено внимание е:

  Когато някой слаб играч a.k.a. риба от вашата маса бъстне и ситаутне, вие НЕ трябва да ситаутвате за да чакате евентуално да си презареди стака, просто си продължете играта.
  Ако ситаутнете - тогава станете от масата, защото това е един от признаците, по които мрежата/залата следи за "bumhunting"

  Мерките, които се предприемат срещу играчи заподозрени в нарушение на техните правила са:

  Блокиране на акаунт + замразяване и най-вероятно конфискация на цялата налична банка на този играч в залата.
  Това не подлежи на каквито и да било оправдания или дискусии нито от страна на играчите към залата, нито от страна на афилиейта, освен това е почти невъзможно да се осъществи връзка със съпорта на залата.

  Ние не можем да съдействаме при такива инциденти и не можем да помогнем на играч със заключен акаунт да си изтегли парите.

  Нека да обобщим какво трябва и какво НЕ трябва да правим в AsyaPoker:

  НЕ трябва да играем само срещу най-слабите играчи, а трябва да се даваме екшън на всички играчи, които са на масата!

  НЕ трябва да ситаутваме и да оставаме на масата. В случай на ситаут просто станете от масата!

  НЕ трябва да отваряме нови маси и да ги ситваме с цел някоя риба да седне на масата, докато на същото ниво на което играем има маси със свободни места, на които можем да седнем!

  И въпреки СПАЗВАНЕТО на горните изисквания и ограничения съществува вариант, при който от мрежата биха могли да решат, че по някакъв начин сте нарушили нещо и могат без колебания да заключат акаунт.

  Затова ви съветваме да не държите много пари в залата и да внимавате много за спазването на правилата, които мрежата е определила!  Ако имате някакви допълнителни въпроси или не сте разбрали нещо се свържете с нас на skype: grinderssupport или email: support@grinders.org

   
  Последна редакция: 21 януари 2016
  • Like Like x 1
Статут на Темата:
Не е отворена за нови отговори.

Сподели страницата