1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.
 2. Сделката ни в 7777.bg през този месец е с главозамайващо value и е най-доброто ни предложение от последните няколко години! В комбинация с двата варианта за софтуер и VIP съпорт горещо препоръчваме на всички наши играчи да се преориентират към игра в тази зала. За повече информация ни пишете по имейл на grindsupp@gmail.com или по скайп на grinderssupport.
  Премахни Бележката

Unibet Poker: Българско VIP състезание за €3500

Дискусия в 'Покер новини' започната от Admin, 22 август 2009.

 1. Admin

  Admin
  Expand Collapse
  Administrator

  Съобщения:
  2,153
  Трофейни точки:
  38
  Оценки:
  +14 / 0 / -3
  Покер ръце:
  Съберете най-много ВИП точки по покер масите на Унибет от 24/8 до 4/9 и спечелете пакет за Унибет Опън в Прага на стойност €2750! Пакетът е на стойност €2750 и включва:

  • 4 нощувки, Buy- in (€1500+€150), както и €350 за пътни разноски, както и ежедневна храна.
  • Има и кеш награди за подгласниците на победителя. Класиралият се на 2-ро място ще прибере €500, а третият ще получи сумата от €250
  Вътрешна информация от Grinders.bg - в тази промоция няма да участват някои от най-сериозните български машини в Унибет като Zografa, bgcaiko, DIDI8, така че борбата няма да е предрешена!

  Ето как можете да спечелите:

  Спечелете най-много ВИП точки по покер масите на Унибет в периода от 24-ти август до 4-ти септември и ще си осигурите пакета за турнира в Прага. Няма значение как печелите точките, дали на кеш масите или в някой от нашите турнири. Временните класирания на състезанието ще бъдат публикувани на всеки 2 дни в сайта на Унибет.


  Общи Условия:
  Всеки играч може да спечели само по един пакет/място на Unibet Open Прага.Ако вече сте спечелили място/пакет на турнира чрез тази промоция, или чрез някоя друга промоция, кампания или сателит, нямате право да получите друг пакет/място, и наградата ще бъде връчена на втория в класиранетоза тази седмица.
  Има само 4 пакета за Unibet OpenПрага, които ще бъдат раздадени в тази промоция – по един за всяка седмица по време на промоционалния период. Тези 4 пакета ще бъдат спечелени от 4 различни играча.
  Играчите,класирали се от 2-ро до 5-то място за седмицата, ще получат по €100.
  Точки за тази промоция могат да бъдат спечелени само на кеш масите на Унибет.
  Пакетите и участието на турнира не могат да бъдат прехвърлени и не могат да бъдат заменени за пари.
  Играчи, които се класират на ‘Unibet Open’ чрез промоции на Унибет, сателити или други сделки за спонсорство, нямат право да носят атрибути на конкурентни компании.
  Играчи, които са класирани чрез Унибет, могат да носят единствено атрибути на Унибет или да не носят брандирани атрибути.
  Играчи, спонсорирани от Унибет, са длъжни да носят атрибути на Унибет на финалната маса на турнира ‘Unibet Open’.
  Играчи, които са спонсорирани от конкурентни компании, са длъжни да се съобразяват с общите условия относно използването на емблеми. Тази информация може да бъде намерена на www.unibetopen.com.
  Унибет запазва правото да променя тези условия по всяко време.
  Унибет запазва правото да оттегли тази кампания по всяко време.
   

  Прикачени файлове:

 2. Pro2type

  Pro2type
  Expand Collapse
  Administrator

  Съобщения:
  1,431
  Трофейни точки:
  98
  Оценки:
  +321 / 3 / -5
  Покер ръце:
  Може и тук да има ъпдейт на класирането през 2 дни.
   
 3. Wonderful

  Wonderful
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  328
  Трофейни точки:
  33
  Оценки:
  +14 / 1 / -0
  Покер ръце:
  А ще има ли?
   

Сподели страницата