Hand History for Game 1111111111 (Boss) $30.00 USD NL Texas Hold'em - Tuesday , September 13 , 06:49:45 ET 2011 Table Table TH 1547 (Real Money) Seat 6 is the button Seat 1: Player1 ( $32.68 USD ) Seat 2: Player2 ( $30.00 USD ) Seat 3: Player3 ( $6.00 USD ) Seat 4: Player4 ( $41.69 USD ) Seat 5: Hero ( $36.35 USD ) Seat 6: Player6 ( $40.57 USD ) Player1 posts small blind $0.15 . Player2 posts big blind $0.30 . Dealt to Hero: Player4 folds Hero raises $0.90 Player6 calls $0.90 Player1 folds Player2 folds FLOP ($2.25) Hero bets $1.50 Player6 calls $1.50 TURN ($5.25) Hero checks Player6 bets $3.60 Hero calls $3.60 RIVER ($12.45) Hero bets $6.22 Player6 raises $34.57 Hero ???????????
Еми няма начин, call си. Той тук може и по слабо да валюрейзва като 55 (вярно супер малко вероятно), може и да се е индюснал, пак малко вероятно. Иначе ако е с 88 или 99 (какъвто явно е случаят) е доста зле от негова страна да не те рейзне на тоя супер дроуи флоп. Така или иначе не тия ръце са важни. Кулър си е, ако е с по-високия фул хаус. http://www.youtube.com/watch?v=7F9dh4_vtN8 Ако не си го гледал, изгледай цялата ръка, но якия коментар започва на 4:54
Po princip trqbva da foldnesh vs takav golqm size osven ako choveka ne tvarde golqm maniak ama pak si e gadno . Na men obache ne mi haresva cqlta liniq .Po dobre e bet flop , bet turn i bet river ili cc flop , cc turn , sahto spored men size ti na rivera ne e dobar po dobre pone kam 80 % ot pot
vuzmojno e da si preigrava rukata picha chesto shtoto WWSF mu e dosta visok i W$SD mu e dosta maluk, a s toq check na turna koito pravish nqma kak da razberesh mnogo za rukata mu, no sudeiki po tiq statistiki i po-visokata mu aggr na river az bih mu callnal.. moje i da izglejda stranna logikata mi no...
Така изиграно не знаеш дали няма да играе стр8 по този начин, а и твоята ръка за него не е тази, която имаш всъщност.Едиствено огромният рейз би ме спрял да платя, но вероятно ще го направя, заради линията и сайзинга, който си избрал.Фронт бет на ривъра въобще не ми харесва, освен ако не го слагаш на една единствена конкретна ръка - 89, и бих го ч/р, но ако ще залагаш и ще обмисляш фолд, заложи повече.
По принцип с този рег си имаме много заигравки и в неговите очи моя рейндж от ръце е някъде около 99+ А5s+ ATo+.