1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.

Търсене на спонсорство

Дискусия в 'Общи приказки' започната от paev10, 24 март 2014.

 1. paev10

  paev10
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  194
  Трофейни точки:
  31
  Оценки:
  +0 / 0 / -0
  Покер ръце:
  Едно момче от залата ни (www.sportrevolution.pro) търси спонсорство за да може да вземе участие в Националният картинг шампионат. Споделям написаното от него, защото изключително много се радвам на хора които следват мечтите си, колкото и не на място да изглеждат те понякога. Ако нямате финансовата възможност или нямате желанието да помогнете с парични средства, то поне моля ви споделете тази тема на хора, които биха се заинтересовали според вас. Ще съм ви признателен. Благодаря!


  Здравейте!
  Казвам се Ивайло Дончев, и съм картинг пилот.
  Занимавам се с картинг повече от 10 години, но професионално се състезавам от 2013г. , в един от най-престижните класове в цял свят - ROTAX MAX DD2! - http://www.rotax-kart.com/en/Max-Challenge/MAX-Challenge/About-ROTAX-MAX-CHALLENGE

  Възможността, която ми се отдава тази година е уникална, тъй като за разлика от сезон 2013, когато карах със старо шаси и стар двигател, през сезон 2014 ми се предлага чисто нов двигател и чисто ново шаси, което ме прави в пъти по-конкурентен от миналата година. Целта ми е първо място в Републикансккия шампионат на България, коевто води до виза за световните финали, които се провеждат в края на всяка година, и в които участват над 260 пилота от повече от 60 държави. - http://www.rotax-kart.com/en/Max-Challenge/Grand-Finals/About-ROTAX-MAX-CHALLENGE-GRAND-FINALS

  Съзнавам амбициозността на целите си и съм готов да посрещна предизвикателствата и да дам най-доброто от себе си. Същевременно съм напълно наясно, че Голямата цел се постига с много труд, сърце и съмишленици. Сърцето ми отдадено на моторните спортове. Никога не съм жалил сили когато е било нужно да положа труда си.
  Подготовката ми за сезон 2014 отдавна е започнала, а първият от 6-те кръга е на 05-06 Април в град Кюстендил. Както всеки моторспорт и в картинга са нужни средства.

  За да мога и тази година да участвам е нужно да се покрият разходите свързани с гумите и техниката, като:
  1. Гуми – 1 чифт = 320 лв. с ДДС, за 6 кръга това прави общо 1 920 лв. с ДДС.
  2. Шаси + двигател (чисто нови) – наем за 1 кръг = 600 лв. с ДДС, за 6 кръга общо е 3 600 лв. с ДДС.
  т.е. общата сума за 1 кръг е 920 лв. с ДДС, а за всичките 6 кръга е 5 520 лв. с ДДС.

  Всички разходи са разсрочени през целия сезон от Април до Октомври,един път месечно без месец, Август, когато се прави един месец почивка. Тази година ще има 2 кръга в гр. Кюстендил, 2 кръга в Гърция, на пистата Серес, и 2 кръга в гр. Хасково.

  “Ротакс.БГ ЕООД” е създадена през 2012 година, като официален дистрибутор на двигателите Rotax за България.Всички разходи могат да бъдат и фактурирани от „Ротакс.БГ ЕООД“, както и превеждани по банков път в тяхната сметка. За всички разходи има възможност да се сключат договори за да са сигурни спонсорите, къде и за какво отиват техните средства.
  „Ротакс.БГ ЕООД“ контакти:
  Адрес: София 1680, кв. Борово, ул. Родопски Извор 28
  Телефон: 0887 / 981 712
  E-mail: rotax.bg@gmail.com


  В замяна на Вашата подкрепа и спонсорство аз мога да Ви предложа следните варианти:
  - да ми бъде бранидран целия картинг с Вашите лога, лозунги, цветове
  - да ми бъде брандиран екипа с Вашите лога, под формата на щампи или нашивки
  - да Ви рекламирам във facebook страницата си - https://www.facebook.com/pages/Ivaylo-Donchev/235604116619079
  - да Ви рекламирам в сайта си
  - да Ви подготвя и представя снимков и видео материал от състезателните кръгове
  - да Ви подържам YouTube канал с onboard кадри от състезанията
  - да Ви монтирам рекламни кличета и презентации
  - да нося логото Ви по вскякакъв възможен начин – дрехи, чадъри, шапки
  - да ми бъде брандиран бокса с транспарант, знамена
  - и всякакъв друг вид реклама, който на Вас ще ви е от полза

  Благодаря Ви!

   

Сподели страницата