1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.
 2. Сделката ни в 7777.bg през този месец е с главозамайващо value и е най-доброто ни предложение от последните няколко години! В комбинация с двата варианта за софтуер и VIP съпорт горещо препоръчваме на всички наши играчи да се преориентират към игра в тази зала. За повече информация ни пишете по имейл на grindsupp@gmail.com или по скайп на grinderssupport.
  Премахни Бележката

Търговия с коефициенти Betfair - инвестиции

Дискусия в 'Обяви' започната от glumochi, 15 март 2011.

 1. glumochi

  glumochi
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  103
  Трофейни точки:
  18
  Оценки:
  +7 / 1 / -0
  Покер ръце:
  Темата се брои за приключена.

  ВСИЧКИ участници са получи ВСИЧКИ свои пари, полагаеми печалби и компенсация за забавянето.


  Потвърженията на AstraLa, Sergo90, Lag4Hapiness, vladimir0v и rEADy могат да бъдат намерени на страници 6 & 7.  Здравейте,


  Малко информация за мен

  Написаното по-долу е за да покажа, че от моя страна може да се разчита на сериозно отношение, както и аз ще очаквам такова.

  Казвам се Цветелин, 28г, като играчите от 2005та ми викат и Кирчо /идва от прякора ми/.

  Като цяло се занимавам с игра, коучинг. стейкинг и всичко, което е свързано с покер.
  Превеждал съм за PokerStars /50% от БГ началната версия на сайта и софтуера е преведена от мен/. Престанах да работя с тях когато решиха да намалят почасовото заплащане с ~65%.
  Водех покер рубликата на GamePlay.
  Държах и първия български покер магазин до НДК.

  Познавам се с почти всички играчи, които в началото започнахме да играем покер 2005та. Още когато се играеше в Синьото и Антре и който знаеше кое кое бие беше цар.

  За игра имал съм и добри и лоши периоди като всеки. Играя единствено в PokerStars, user: Kirkoriii. От над година основно играя 5 Card Draw Heads-upи в интервала 20$-30$. Различните игри от време на време които се появяват в статистиката ми в повечето случай са когато обучавам някой.
  На живо не обичам да играя, защото нямаш избор на маси, на място, бавно е, а и вече не пуша.

  С хора от форума нямам особено вземане/даване, като се изключат 5 PokerStars флашки които купих от Цено и понеже не ми и трябват още, не съм си ги и взел дори.
  И един пич, който стейкнах от форума и се оказа измамник /темата му - Стейър за СНГ и МТТ. Като ми остане тези дни ще нашиша отделна тема с цялата информация за него, за да не прецака още някой.  Офертата

  От 1-ви Април започвам да се занимавам изцяло с търговия с коефициенти в Betfair и попълване на 'дупки' в коефициентите.

  Ще търгувам на футбол, тенис и коне. методът ми на търговия е с минимален риск, но и по-малки печалби в размер на 1%-5% на ден. Понеже играта ми в Старс е с много ниска вариация, банката която ще прехвърля в Betfair ще бъде 800$-1000$.


  Идеята ми е да събера инвеститори и обща банка в размер на 5000$, за да мога да се изкарат по-сериозни пари за месеца, понеже и търговията изисква по-големи обеми, за да има сериозна печалба, при следните условия.

  1. Моята цел от сделката е с комисионната от печалбата да натрупам смислена банка за търговия със собствени средства в Betfair.

  2. Точните ми методи на търговия не мога да разкрия, защото тогава ставам излишна страна по сделката. Но с удоволствие ще отговоря на всички въпроси. Броят пазари, които ще се търгува на ден ще са - през делничните дни около 30, пред почивните около 50. Максимална сума за всеки пазар макс. 5% от общата разполагаема.

  3. Минимална сума за инвестиция - 200$. Предпочитам да давам отчети и отговори на 10-15 човека макс.

  4. Продължителността на инвестицията ще бъде 1 или 2 месеца, в зависимост от резултатите дали след 1вия месец няма да имам достатъчна сума, за да оперирам изцяло с мой пари.

  5. На всеки 15 или 30 дни /това зависи от договорка с инвеститорите/ всеки инвеститор ще получи пълен отчет за периода заедно с извлечения от Betfair и ще реши дали да:
  А) Изтегли инвестираната сума + дивидента
  Б) Да изтегли дивидента, оставяйки инвестираната сума като реинвестиция
  В) Да остави началната сума + дивидента като реинвестиция до следващ период.
  Срокът за получаване на заявена сума е 3 /три/ работни дена. Забавянето е поради времето за теглене от BetFair и промяна на плана за търговия.

  6. Теглене на инвестираната сума между отчетните периоди - всеки инвеститор ще има право да изтегли инвестираната от него сума по всяко време с предизвестие от 3 /три/ работни дена, губейки единствено натрупаната печалба между отчетните периоди. Времето от 3 дни се налага поради времето за теглене на сумата от BetFair и промяна на плана за търговия.

  Пример: Инвестирате 900$, но след няколко дена решавате, че парите ви трябват за друго. Уведомявате ме и в рамките на 3 работни дена получавате сумата си от 900$ обратно, но губите всички натрупани печалби. Това естествено е за теглене на суми извън отчетните периоди.

  7. Комисионни единствено върху печалбата:

  - За инвестиция на 1000$+ - 25%
  - За инвестиция между 500$ и 999$ - 35%
  - За инвестиция между 200$ и 499$ - 45%

  Пример: Инвестирате 1200$ и в края на месеца съм постигнал печалба в размер на 700$ процентно като пари от общата банка спрямо вашата сума. Моята комисионна за труда ми е в размер на 700$ х 0.25 = 175$. Така вие разполагате със сумата от 1200$ /инвестираната сума/ + 525$ /печалбата - комисионната ми/ и имате право на избор дали да я изтеглите или реинвестирате.

  8. Ако се случи да оплескам нещо от моя страна - сделката е с мейкъп /гарантиране на сумата/ в размер на 85% в рамките на 30 дена след приключване на сделката.

  МБ акаунтът ми е изцяло верифициран, с лимит на транзакциите над 30$К, така че преводите ще мога да бъдат извършвани максимално бързо от моя страна.

  За въпроси и МБ акаунт - на лични или skype: Kirkorii
  След петък може малко да се бавя с отговорите, но това е защото ще в австрийските Али /тънък браг/ :)

  Поради малко по-нестандартното естество на обявата съм говорил със Зографа преди да я публикувам.

  Поздрави,
  Цветелин
   
  Последна редакция: 30 януари 2018
 2. moholovka

  moholovka
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  126
  Трофейни точки:
  16
  Оценки:
  +0 / 0 / -0
  Покер ръце:
  Вземи под внимание premium charges в Бетфеър, за да не стане накрая да си с минимална печалба за себе си. Мен ме интересува колко време търгуваш и какъв метод използваш, ако попълваш дупки не ти трябва много голяма банка, защото можеш да инвестираш парите неограничен брой пъти (освен ако не са на различни пазари).
   
 3. moholovka

  moholovka
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  126
  Трофейни точки:
  16
  Оценки:
  +0 / 0 / -0
  Покер ръце:
  edit
   
 4. Lag4Hapiness

  Lag4Hapiness
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  1,377
  Трофейни точки:
  78
  Оценки:
  +122 / 3 / -2
  Покер ръце:
  Ти добре си написал за опита си в покера, но общо взето той е без значение при тая обява. В същото време нищо не си написал за опита си като трейдър. А моят единствен спомен от теб е от турнир в Антре преди няколко години и тогава обясняваше, че си изгубил 5k при трейдване на тенис. Не особено обнадеждаващо, нали? Убеди ни по някакъв начин, че си успешен трейдър.
   
 5. ceno83

  ceno83
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  2,035
  Трофейни точки:
  78
  Оценки:
  +149 / 5 / -9
  Покер ръце:
  Флашките ти ги пазя :) :)
   
 6. pichkan

  pichkan
  Expand Collapse
  Member

  Съобщения:
  12
  Трофейни точки:
  1
  Оценки:
  +0 / 0 / -0
  Покер ръце:
  От 2 месеца играя с не малки суми, като лейвам на точен резултат, че никой няма да вкара 4 гола или повече. Познаваемостта ми е около 90%, но пак съм Break-even.
  Предложението ти е интересно, но ме интересува какъв е твоя процент?

  Поздрави.
   
 7. glumochi

  glumochi
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  103
  Трофейни точки:
  18
  Оценки:
  +7 / 1 / -0
  Покер ръце:
  Премиум-а е единствено върху печалбата , а не върху оборота.
  Взел съм ги предвид. Това просто е вид разход, който независещ от мен, а БФ го въведоха единствено за да удрят трейдърите.

  Търгувам с малка банка от 500$ от около 6 месеца по-усилено, като основно на коне с по-дълги позиции, а не за по един тик /така нареченият спалпинг/. Успеваемост >75%

  За гапването - не трябват големи суми, но аз искам да го правя на 25+ пазара ежедневно и в повечето случай едновременно, защото там трябва време за посрещане на залозите. Просто и там трябва да се внимава, примерно да се избягват много ликвидните пазари, защото когато някой вкара обем ти отвява пазара само в една посока и трябва да затваряш насила позицията на загуба. Печалбата е минимална, но рискът също.

  Така е, тогава си нямах и на идея за какво става дума, като парите тогава ги бях загубил по-скоро на бетване, отколкото трейдинг. / Горе-долу както pichkan е писал по-долу, това неговото е просто бетинг, а не трейдинг/. Нямах си и на идея какво е стоп лос, банкрол, оценка на риск и каквото и да било. Допълнително ги бях загубил на лайв беттинг /уж опити за търгуване/.

  Все пак преди 5 години нямахме идея особено и от покера. И там съм правил гореизброените грешки, но с времето човек се учи. А информацията за покера и останалите неща като цяло съм ги дал с идеята да знаят хората, които искат да инвестират, кой съм.

  За това, че вече съм добър трейдър - незнам как да те убедя :) По-горе написах как търгувам основно. Другият момент, е че в момента 90% от търговията ми е ПРЕДИ началото на даденото събитие. Като с годините имам вече изграден усет от покера за управление на пари, риск и липса на тилт.

  Това не е търговия, а си е бетване твоето - горе долу както аз бях обяснявал преди 5 години /ми напомниха/ :))) Ти лейваш на 'Друг резултат' т.е. никой отбор няма да вкара 4+ или? Това просто си е бет. Голямата успеваемост ти е пометена от големите загуби при 4+ на отбор. Пиши ми след 1ви и поне основи мога да ти дам за истинска търговия.

  За процент както писах по-горе > 75% успеваемост при коне, ПРЕДИ гонката, със стоп лос 4 тика, излизане от пазара мин. 4. Резултатите в % от сумата която бек/лейваш така са +/- 10-15%, но гонки следобедите има на всеки 10 минути и общо през работните дни ~20 на ден.

  Поздрави

  П.П. Цено - мерси :)
   
 8. glumochi

  glumochi
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  103
  Трофейни точки:
  18
  Оценки:
  +7 / 1 / -0
  Покер ръце:
  Понеже в скайп вече доста хора ми зададоха въпроса:

  - Кой от играчите те познава?

  Отговора ми е : Всички /или почти всички/ от по-старите играчи ме познават лично.
  Не съм завличал никой с пари или каквото и да било. Старал съм се винаги да бъда максимално коректен. Имал съм случай дори да нося карти през нощта в 1-2 часа, за да спасим провеждането на турнир на следващия ден на Златните :)

  За запазване на суми за инвестиция докато решите колко точно искате, ще процедирам по следния начин: За хора като Астрала, които познавам лични и ме питаха, ще им ги пазя няколко дена докато не решат. За хора които не познавам - ще им ги пазя, докато не решат или не се появи някой, който иска веднага да преведе пари, за да не стане така, че да отказвам участие, а после запазилите да се откажат също.
   
 9. glumochi

  glumochi
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  103
  Трофейни точки:
  18
  Оценки:
  +7 / 1 / -0
  Покер ръце:
  Запазени:

  Астрал - 1000$
  Lag4Hapiness - 500$


  Платени:

  Станимир - 650$
   
 10. glumochi

  glumochi
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  103
  Трофейни точки:
  18
  Оценки:
  +7 / 1 / -0
  Покер ръце:
  Запазени:

  Астрал - 1000$


  Платени:

  Станимир - 650$
  Lag4Hapiness - 500$
   
 11. glumochi

  glumochi
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  103
  Трофейни точки:
  18
  Оценки:
  +7 / 1 / -0
  Покер ръце:
  Запазени:

  Астрал - 1000$
  Сашо - 1000$


  Платени:

  Станимир - 650$
  Lag4Hapiness - 500$
   
 12. glumochi

  glumochi
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  103
  Трофейни точки:
  18
  Оценки:
  +7 / 1 / -0
  Покер ръце:
  Запазени:

  Астрал - 1000$
  Сашо - 1000$
  vladimir0v - 1000$


  Платени:

  Станимир - 650$
  Lag4Hapiness - 500$
   
 13. Zografa

  Zografa
  Expand Collapse
  Super Moderator Staff Member

  Съобщения:
  4,119
  Трофейни точки:
  128
  Оценки:
  +919 / 17 / -22
  Покер ръце:
  Запази ми 1000$, като се върна от Прага ще ти ги пусна.
   
 14. glumochi

  glumochi
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  103
  Трофейни точки:
  18
  Оценки:
  +7 / 1 / -0
  Покер ръце:
  Поради огромния интерес ще увелича набирана сума на 7К$, но не повече, защото ще ми е трудно да я управлявам ефективно.

  За хора, които не познавам лично, запазването ще е на принципа първи превел пари, първи запазил. Извинявам се, но не мога да рискувам да откажа участие примерно на Зографа заради хора, който не познавам.


  Запазени:

  Астрал - 1000$
  Сашо - 1000$
  vladimir0v - 1000$
  Зографа - 1000$
  Sergo90 - 1500$
  2DHades - 1000$
  ElemenT - 500$  Платени:

  Станимир - 650$
  Lag4Hapiness - 500$
   
  Последна редакция: 17 март 2011
 15. glumochi

  glumochi
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  103
  Трофейни точки:
  18
  Оценки:
  +7 / 1 / -0
  Покер ръце:
  Отговор на още един въпрос: Как ще разбирам какво става с инвестицията ми между отчетните периоди от 2 седмици?

  След началото на начинанието ще се постарая да поддържам блог с резултатите, за да не се налага 2-3 часа да ден да отговарям на инвеститорите какъв прогрес постигам, със скрийшотове за деня и кратки обяснения. Естествено всички инвеститори ще имат и телефонния ми номер, ако изникне нещо спешно.

  Поздрави
   
 16. glumochi

  glumochi
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  103
  Трофейни точки:
  18
  Оценки:
  +7 / 1 / -0
  Покер ръце:
  Запазени:

  Астрал - 1000$
  Сашо - 1000$
  vladimir0v - 1000$
  Зографа - 1000$
  2DHades - 1000$
  ElemenT - 500$  Платени:

  Станимир - 650$
  Lag4Hapiness - 500$
  Sergo90 - 1500$
   
 17. 5TOV

  5TOV
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  195
  Трофейни точки:
  16
  Оценки:
  +0 / 0 / -0
  Покер ръце:
  Виж си скайп :)
   
 18. glumochi

  glumochi
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  103
  Трофейни точки:
  18
  Оценки:
  +7 / 1 / -0
  Покер ръце:
  Извинявай, но тази вечер не мога да отговарям.
  Пиши ми моля утре вечер, защото аз те аднах в скайп, но не ми излиза да си ми писал, а след 2 часа пътувам за Австрия.  Запазени:

  Астрал - 1000$
  Сашо - 1000$
  Зографа - 1000$
  2DHades - 1000$
  ElemenT - 500$  Платени:

  Станимир - 650$
  Lag4Hapiness - 500$
  Sergo90 - 1500$
  vladimir0v - 1000$  Като цяло - 24 часа няма да съм на линия заради пътуването, че ще шофирам и после малко сън, но утре вечер предполагам ще съм онлайн. За въпроси до тогава на ЛС.

  Поздрави
   
 19. glumochi

  glumochi
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  103
  Трофейни точки:
  18
  Оценки:
  +7 / 1 / -0
  Покер ръце:
  Запазени:

  Астрал - 1000$
  Сашо - 1000$
  Зографа - 1000$
  2DHades - 1000$
  ElemenT - 500$  Платени:

  Станимир - 650$
  Lag4Hapiness - 500$
  Sergo90 - 1500$
  vladimir0v - 1000$
  5TOV - 200$

  Вече съм в Алпите и нета е малко проблемен, така че до утре няма да съм особено онлайн, за да отговарям на въпроси. Сега ползвам интернет в роуминг...
   
 20. Gotniniq

  Gotniniq
  Expand Collapse
  New Member

  Съобщения:
  1
  Трофейни точки:
  1
  Оценки:
  +0 / 0 / -0
  Покер ръце:
  Brato ti si varha. Vzema6 pari i otiva6 na po4ivka. I za6to iska6 stejk sega kato 6te igrae6 4ak april mesec. Iskam i az 5000 dolara 4e mi e studeno tuka i iskam da hodq na maldivite :)
  Obe6tavam koito me stejkne da polu4i obratno vsi4kite si pari s 400% pe4alba ama na parvi april 2211 :)
   

Сподели страницата