IPoker , $2/$4 No Limit Hold'em Cash , 3 Players Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite. SB: $442.65 (110.7 bb) Hero (BB): $760.94 (190.2 bb) BTN: $937.20 (234.3 bb) Preflop: Hero is BB with BTN raises to $8 , SB folds , Hero calls $4 Flop: ($18) (2 players) Hero checks , BTN bets $10.80 , Hero raises to 51 , BTN calls $39.60 Turn: ($118.80) (2 players) Hero bets $84 , BTN calls $84 River: ($286.80) (2 players) Hero bets $286.80 , BTN raises to $794.80
Опонента е рег, бих казал средно агресивен, ривъра потвам 286 в 286$ и той ми шипва, трябва да платя още 331, 22% пот одс FML
Аз също съм за кол, защото не би трябвало да плаща на КК чекрейз на флопа и после и бет на търна. Аналогично трябва да изключим и гътшота, освен ако не са пики. Така че тук ни бият само АА и QJ пики, ако лошия е плащал резонно с одс. Но бием много други неща като 2 по-малки сета, доста 2 пеърс, а и да не забравяме, че сме "изпуснали" и много дролове и си правим 3-ти барел на блъф в очите на противника. Сподели какъв е резултатът, ако си платил.
az po4ti vinagi foldvam , a inache osven QJ piki ima i QJ kari s koito sushto shte plati flopa vse pak sa 200 bb zabravix da kaja 4e i po4ti vinagi sum 3bet. edit:sega se zamislix kakvo moje da obrushta na bluff i osven JT piki i QT piki drugo ne vijdam , qkoto v slu4aq e 4e moje da obrushta tqx na bluff poneje v negovite o4i nqmash TT i tova moje da me nakara da mu platq. Ti v negovite ochi si AT,33,QJdd,QJss ( 14 kombota ) i toi s Tx blocker moje da se opita da te foldne ot 12 kombota AT i 33.V kraina smetka shte zema re6enieto spored dinamikata i infoto koeto imam za lo6ia i call i fold ne e lo6o
Падаме от 5 комбота. Ръката ни е с 95% екуити срещу рейнджа, с който стига ривъра. Ако фолднем тази ръка, това означава, че фолдваме 80%+ от времето. Опонента ни може да принтира пари, като шовира всеки 2 карти. 1. За да фолднете трябва да сте 90%+ сигурни, че рандом опонент никога не блъфира в този спот. 2. За да не блъфира означава, че не очаква да има достатъчно фолд екуити. 3. Преобладават мненията за фолд със секънд нътс. 2 и 3 са взаимоизключващи се => 1 не би трябвало да е вярно.