1. Този форум използва бисквитки. С посещаването му, Вие се съгласявате с метода ни на тяхното използване. Научете повече.

Spin&Go през Април в PokerStars!

Дискусия в 'PokerStars' започната от Kristina, 6 април 2015.

 1. Kristina

  Kristina
  Expand Collapse
  Well-Known Member

  Съобщения:
  439
  Трофейни точки:
  43
  Оценки:
  +118 / 4 / -5
  Покер ръце:
  [​IMG]

  Добри новини за всички Spin&Go фенове!

  Можете да спечелите невероятната сума от един милион долара срещу вход от $5 в специалното издание на Spin&Go за $1 милион в залата на PokerStars.

  Ако все още не знаете, Spin&Go са 3-макс хипер-турбо турнири, в които всички играчи започват с 500 чипа. Преди началото на бързия екшън въртяща се ролка в средата на масата показва големината на наградния фонд, който може да достигне един милион долара само за ограничен период от време.

  Има много начини, по които да станете милионер в PokerStars, но никой от тях не е толкова бърз.

  Награди и вероятности

  Повечето Spin&Go за $1 милион имат структура, в която победителят взема всичко, с изключение на случаите, в които за вашия Spin&Go се падне някоя от трите най-високи групи награди. Тогава завършилите на второ и трето място също печелят награда.

  Spin&Go от $5 включват най-голямата награда от $1,000,000 за победителя, като играчите на второ и трето място получават по $100,000.

  Представяме ви информация за наградите, които можете да спечелите в специалните Spin&Go, заедно с вероятността за всяка от тях:

  [​IMG]

  Правила и условия на офертата:

  • Специалната оферта „Spin&Go за $1 милион” представлява временен продукт, който се предлага само през специални периоди.
  • Само Spin&Go с вход от $5 могат да получат наградата от $1 милион. Всички други Spin&Go си запазват стандартните награди, т.е. играчите могат да спечелят до 3 000 пъти сумата на заплатените входове.
  • 7% от входовете в Spin&Go за $1 милион се заделят за рейк.
   
  Последна редакция: 7 април 2015

Сподели страницата